jebemu sad moram i ja vidjet :D
Printable View
jebemu sad moram i ja vidjet :D
Vec je krenula sprdnja ;p
Da nisu tvoja profa iz biologije i moj prof. iz kemije išli zajedno u školu?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
BICAN PO JEBENIM HEPOVCIMA, STO NEZNAJU MALI KVAR OTKLONIT, TESLA JEBEM TE GLUPA STA SI IZMISLJA STRUJU KAD JE OVI IMBECILI NEZNAJU PROVODIT , A BICAN I PO JEBENOM CITY CENTRU STO SE NAPRAVIA U OVOJ VUKOJEBINI DA NAN SISE I OVO MALO STRUJE STO DOLAZI DO NAS......
Huuh sad san se ispuca, tema je vrhunska, :bravo:
E, tko si ti?
lol
sta te zanima?
Bolje mu odgovori. Sonic ti je opasan.
Bičam po hebenom latinskom :toilet:
Bičam po ljudima i njihovom stalnom zapitkivanju o Bogu, kaj te briga kaj mislim, to je moja osobna stvar i ne morate me tbog toga jebat u zdrav mozak svaki dan.
Bičam po tome kako se uvijek sve poklopi da propustim najawsum tulume, uvijek neka sranja :(
Pitranjeje zašto bih ja trebao uopće imati mišljenje o bogu :/= Citat =:
Izvorno postao hrčak
A.k.a. nisi katolik ili vjernik ako ne ideš u crkvu... Nabijem ja takvu crkvu i Crkvu, ja vjerujem za sebe, a ne za njih....= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Lud si lud si stari, nisi normalan...
svak je vjernik na svoj nacin,ali crkva je zajednica,na tebi je koliko ces ti doprinosit,ako ne ides na misu,ne znaci da nisi vjernik, Isus je govorio blago onima koji ne vidjese a povjeruju, ne cuse,a povjerovase, jer ima ljudi koji slusaju a ne cuju i koji gledaju a ne vide :)
ako san nesto falia,nekog uvridio unaprid se ispricivan
EDIT jos san zaboravio. Ne cini drugom ono sto ne zelis da tebi cine
Svaka čast tebi, ali kad bi tako svatko pričao, danas bi DEFINITIVNO živjeli puno bolje (što se tiče vjerskog aspekta), jerbo mi nema ništa gore kad mi dođe neki "veliki vjernik" koji te pita "Kako te nije sram slaviti Noć Vještica?! Što ti nisi katolik?!" ili "Ti nisi nikakav vjernik ako se barem jedanput tjedno ne ispovjediš!".... A poslije i ogovaraju i psuju boga najviše.... Ajde, molim te....= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Bicam po nesposobnim saveznicima.
Igram 3v3 (ja Landstreitkräfte a dva saveznika kontrolisu tenkovski bataljon) Nemacka vs US,i sad,krenem ja napred,seoskim putem,kad ono,moji saveznici kao neki idioti krenu autoputem pravac ka centru grada,i naravno,Ameri ih vide i izbombarduju,prodje tek 10 tenkova,i sad,umesto da me sacekaju pa da krenemo zajedno,oni krenu u borbu sa pesadijom u uskim ulicicama,te ih tu Ameri masakriraju,na svu srecu pa sam pod teskom vatrom do njih prevezao par Flammenwerfer-a,i nekako uspemo da preokrenem tok bitke,kad ono,oni krenu u povlacenje,i ostave ranjenike pozadi!To me nevidjeno razbesnelo,jedva sam spasao sanitet i ranjenike od tenkovskih gusenica.Na kraju jesmo pobedili,ali po ceni pola moje grupacije pesadinaca i grenandira + gotovo svih vecih tenkova.
Koja igra?
PES 2011
not funny....
lame, to be exact.....
Kažem bičam po PES 2011
pa sta nisi tako napisa xD
a zash meni je supp
A opet je za multiplayer bolja od fife :(
Na konzolama ne. PES suxa. FIFA 11 i 10 ownaju vraga....= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
Na PS3 jest
ma kaki, nema šanse, pogotovo i na PS-u i na Xboxu....= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
Igram Company of Heroes.Tuzno kako ljudi nemaju osecaja za taktiku.
Upravo gledam kako covek sa King Tigerom juri padobrance po mapi,dok na Shermane baca Volkssturm.
Pa ono, CoH bi bar trebala biti igra di ćeš radit bar nekakvu taktiku, a ne slat vojsku u smrt, definitivno su te sjebali saveznici.
Ma nema mi dok igram kao Krauter i šaljem mali tenk izviđač ravno do neprijateljske baze, bez da ga itko spazi i kaboomček :D.... CoH je zakon... CoHO ili oriđiđi?= Citat =:
Izvorno postao Forengner
CoHO.
Sturm STURM!
Za sada imam win-streak 5.
Ali ipak,tuzno je kako neki ljudi nemaju nimalo osecaja za taktiku.
Ja uglavnom igram motorizovanu pesadiju (grenandiri+transport i artiljerija) tenkove retko kad uzmem,a ako to ucinim,uzimam Tigere.