-
Re: Anime & manga everything related
Ma tu po slikama su skoro pa isti, mogao bi čak i ovima iz Fairy Taila dat imena iz One Piecea.
http://www.imagesforme.com/upload/965ab0a8.jpg
http://lookpic.com/i/494/GzLmxM1j.jpeg
Anime je malo drugačiji al ove slike su pljunute iste. Zorro je ovaj sa narančastom kosom, Nami je ona gore plavuša, Franky je onaj gore plavi lijevo u kutu, Nico Robin je ova žena skroz desno...slični su. Čak je i font slova isti ^^
-
Decki,cujem da vam je tema dovedena u pitanje....komentari?
-
Nemaju osnove za lock, tko ne voli anime jednostavno ne mora posjećivat temu. Da ne pričam o tome kako je tema od jednih sa najvećim odazivom na forumu.
-
Ljubomora je kurva. Nema se šta ova niti bilo koja druga tema dovodit u pitanje. Poanta svega je da se kao pokuša uznemirit ekipa na ovom forumu. Kids stuff. Ovdje ima postova i rasprave više nego na 80% tema u ovom forumu, a posjećuje je ono kolko...desetak ljudi. Molim lijepo.
-
Negima Tentacle Raep Extreme
Wut. :o
Što OAD verzija učini od ovog kiddy animea, Isuse... :)
Inače, u petak izlazi treća Kiss x Sis OVA. :3
EDIT nyaa~!
Izašao mi novi chapter Lotte no Omocha! Zanemarimo povremene ecchi scene, ova manga je totalno poremećena, sa vim tim stalnim spikama o seksu, desetogodišnjakinjama i tako to. :)
-
Double post nyaa~!
Pročitao gore spomenuto.
:pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Decki,cujem da vam je tema dovedena u pitanje....komentari?
Haha, ma nema čanse da lokaju, to oni malo prcaju kavajce :)
-
Eto, u nabavci je Cowboy Bebop... da i ja pogledam to čudo 8)
Došao do 41 epizode Kemono no Souja Erin, isse... sad bi moglo postat neugodno. Jadna Erin :(
Dobra je i epka Aoi Bungakua bila, dosta zanimljiv kraj. Čeka se sljedeća adaptacija novele.
-
Neka neka, da pogledaš malo pravog animea :P
I naravno, ako nisi još, obavezno pogledaj i Samurai Champloo! :D
EDIT: omg 2k postova imam. Osjećam se... spamerski.
-
Što bi ja tek onda trebao reći... uskoro će 5k (naročito kada još pogledaš join date) xD
Samurai Champloo će još kratko pričekat, moram završit sa nečime pa da uklonim sa računala, ovaj mi je HDD već malen postao. :(
-
Da, Cowboy Bebop je vrijedan svakog mb-a. Vidiš, dobra ideja za Samurai Champloo, gledao dvije tri epizoda i droppao, nisam stigao. Al mogao bi to ponovno počet gledam.
-
Moram i ja konačno Bebopa pogledati, kao i Ghost in the Shell, stalno to odgađam... Ali ajd, barem sam pogledao Trigun.
Inače, what's up with this one shot?S :)
Fora je. ^^
-
Usput, pogledao prvu epku. Sviđa mi se setting, likovi mi se čine kul, animacije su prekrasne, a u pozadini se uvijek nešto događa, a tu je i taj prekrasan jazz soundtrack... kud ćeš bolje :)
Počeo gledat i ovo:
= Citat =:
Planetes
http://img7.anidb.net/pics/anime/8587.jpg
It is the year 2075. In a world where travelling between Earth, Space stations and the moon has become normal.
Hachimaki (Hoshino Hachirouta) is just an ordinary salaryman. He works at a space station collecting debris. However, he has a dream of owning his very own space ship someday. And so he is spending his days collecting debris together with his colleagues Yuri, Fee and his friend Tanabe. Now it is his fourth year doing that work and he is going to be 25 years old soon, which is why he starts to think about his life.
How does Hachimaki feel? Well, today, Hachimaki is going to do the same job...
Predivna prva epizoda, anime ima jako realističan pristup svemu. Setting se čini također zanimljivim, jer nije jako futuristički te je tek početak kada je ljudska civilizacija počela kročiti u svemir. Astronauti nisu više poštovani i visoka klasa kao prije, već su prikazani kao obični čistači otpada i olupina koje "lebde" zemljinom atmosferom. Priča bi također mogla biti intrigantna... već se u prvoj epizodi vidi vojni satelit bogate korporacije koja ustvari spriječava širenje vojne sile osvojenih zemalja te se susrećemo sa olupinom napravljenom u "znak mira" da bi se nakraju ispostavilo da je i to propaganda učinjena od strane osvajača. U par slika zemlje u tim osvojenim državama koje vidimo pred kraj epizode je stanje očajno... ruševine posvuda, teško siromaštvo i teška militarna stega.
-
Da, ja gledam Planetes inače, na 8-9 epizodi sam. Po meni fenomenalan anime sa odličnim settingom, humorom, atmosferom...ima ono nešto :thumbs2: Svakako pogledati.
-
Dinosaur King
Kako je ovo megaloše Isuse. -.-'
... Jedan od hrpe retajnih ctranih filmova na Orlando Kids kanalu, nekakav kvazi miks između Pokemona/Digimona/Yu-Gi-Oh!/whatever i dinosaura, totalno forsano i jadno. Pogotovo što se tiče uberzlih megapodlih zlokovaca ''Alpha Gang'' koji su, naravno, hrpa nesposobnih retaja.
A neću ni spominjati hrvatsku sinkronizaciju koja jednostavno para uši.
-
Lol, radi se o dječjem animeju. Čilaj.
-
Čilat ću kad mi mali brat ne bude po cijele dane visio pred tevejom [Koji je tu, metar i pol udaljen od kompa, to jest mene.]Si gledao navedene retajne crtane. :<
-
Dođi na msn, imam i ja trenutno mnogo toga za bičati, tješit ćemo se. :>
-
Došao novi chapter One PieceS :pray: mange, sad se samo čeka Naruto još...
-
-
:o Brzi su nešto ovaj tjedan, odoh pročitat, tnx kaj si javio.
edit: Ohoho, dobar chapter, luda prekretnica. I naravno kraj da poludiš do idučeg chaptera xD
-
Vidim u zadnjih par dana uploadano dosta chaptera To Aru Kagaku no Railguna, mogao bi početi čitati između epizoda... ^^
Inače, izašao novi K-On! Blu-ray, ali na razočaranje mnogih, nije lišen cenzure...
Jednostavno obožavam ovakve gifove:
http://www.imagesforme.com/upload/ec64c351.gif
:P
-
-
Zašto nisi na emosenu fegetu. :@
-
Ok, ovo zahtjeva posebnu pažnju...
= Citat =:
Cromartie High School
http://lookpic.com/i/809/FvoUBtm1.jpeg
Genres: comedy, slice of life
Themes: delinquents, parody
Number of episodes: 26
Age rating: Teenagers (May contain bloody violence, bad language, nudity)
Plot Summary: Folks, meet Takashi Kamiyama. Enrolled at Cromartie High, where everybody is a delinquent, Kamiyama is apparently the only non-delinquent in the school. Logically, therefore, he must be the toughest in his class - by the rather twisted logic that only a really tough rabbit would lie down with lions. Thus begins a story that parodies every cliché of tough-guy anime that you've ever heard of, and some you haven't. Oh, and Freddie Mercury is in it, too.
Pogledao prvih 5min i već sam umirao od smijeha, ovo je, by far, najsmiješniji anime kaj sam imao prilike gledat :rotfl: :rotfl: Čak u nekim stvarima nadilazi i najžešći FMP: Fumoffu. Obavezno pogledat.
I mala napomena, svaka epizoda traje oko 11min, tak da u biti ima 13 epizoda sve zajedno, a ne 26. Isti vrag na kraju al opet, da znate.
-
Konačno u videoteci posudio, i pogledao Spirited Away. Ili bih možda trebao napisati Avanture Male Chihiro, s obzirom da sam gledao zajedno sa malim bratom, pa sam stavio hrvatsku sinkronizaciju, koja se pokazala iznenađujuće kvalitetnom. Film je lijep i heartwarming, Chihiro owna sve male loli likice iz igranih filmova sa sličnim settingom, ikad, pošto one inače vajnaju cijelo jebeno vrijeme. Chihiro, on the other hand, je zakon. <3 I kawaii, naravno. ;D
Cijeli svijet u kojem se radnja odvija je totalno uvrnut, žao mi je što za gotovo ništa u njemu nema objašnjenja, ali možda je i u tome neka čar. ^^ Dajem 9/10, vidjet ćemo hoće li se to povisiti ponovnim gledanjem, ili pak gledanjem sa japanskim audiom.
Inače, lol na mog starog, koji je uletio u prostoriju sa ''što sad opet gledaš te japanske pizdarije'', da bi pet minuta kasnije sjeo sa nama i ostao gledati film. :)
-
Tak i moja žena, kakvi su to pedofilski crtići :rotfl:
-
Ovotjedni Umineko je dobro sažeo seriju - crazy bitches everywhere. :)
-
Pogledao 135. i 136. epizodu shippudena, malo o itachiu i uchiha klanu u prošlosti, bolesnih šora...jednom riječju epic :pray: Onaj tko je čitao mangu itekako zna. Šteta kaj si moram zrezat žile da izdržim do idučeg petka...Amaterasu hehehehe ^^
-
Opa, vec su dosli do te epizode. Ne gledam naruta jos tamo negdje od kada je asuma umro. Mislim da cu pogledat ove epizode sa itachi-em posto me zanimalo kako ce to izgledat u animeu.
btw. pogledao sam 5 epizoda fairy taila. Cini se ok. Nadam se da ce biti bolje sto dalje ide anime.