Pa pomislio sam da nije i to slučajno... Ma ugl šta sad, ko da je bitno, metal ko metal :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Printable View
Pa pomislio sam da nije i to slučajno... Ma ugl šta sad, ko da je bitno, metal ko metal :D= Citat =:
jel mi može netko preporučiti neki dobar black metal album,da nema pretjeranog growlanja i da je,onako,lako za slušanje...
Hvala lijepa...
Evo ti par preporuka za početak :
Rotting Christ - Sanctus DiavolosS(istoimeni album)
Burzum - DunkelheitS(album Filosofem)
Root - Pisen pro SatanaS(album Zjeveni)
Varathron - Unholy FuneralS(album His Majesty at the Swamp)
Summoning - The Passing of the Grey CompanyS(album Minas Morgul)
počet ću sa mayhemom i varathronom...
mafioz0r kad si se dotako summoninga, obavezno poslusat farewell, epic song ^^
YFbBKiSC2MY
anal natrakh ?
prijevod ?
Zapravo je Anaal Nathrakh, što znači zmijski dah, evo ti potpuno objašnjenje:
= Citat =:
˝Supposedly, their name comes from the spell Merlin utters in the movie Excalibur, which starts with "Anaal Nathrakh...". This spell is called the "Charm of Making". Given Michael Everson's transcription, Anaal Nathrakh means 'serpent's breath'.˝
kako owna objasnjenje :D= Citat =:
E Hrčak legendo ne nije normalno :friends: :friends: :friends: :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao hrčak
počeo slušati mayhem,po LL-ovoj preporuci,i mogu reći da mi se ovo veoma sviđa...
Paragon - Mirror of Fate
Sluša itko? Njemački power metal bend, sličan Grave Diggeru.
Slipknot je govno nad govnima na prema Iron Maiden-u. :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Armachus
Nemam niš protiv Slipkonta(ponavljam:ovo je samo "strike-back" post) ali nemre se tak nešt govorit za Iron Maiden,Metallicu ili AC/DC.Da je lijepo rekao meni se taj i taj bend nesviđa nebi ni ja reko za Slipknota da je govno.
Ljudi ajte se spustite na zemlju i shvatite da ne možete uspoređivati bendove koji je najbolji, koji sranje. Svaki put kad to kažete, to je vaše subjektivno mišljenje. Ukusi se razlikuju. Za mene su CoB svetinja al ja to ne naglašavam u glupim postovima tipa "Cob je bolji od Mejdena" i takvim sličnim ispadima. Zato nemojte više pisat "ovi su bolji od onih" i slične gluposti jer to samo vrijedi za vas i i nikog drugog. Nekome drugom to ništa ne znači, nego samo možete pokrenuti svađu i bezveze se prepirat onda
Cek, koji je smisao ove teme neg rasprava o bendovima, koji su dobri, koji su losi i slicno
obraćam se ratniku:
sve je to lepo i fino, ali razmisli malo.. takve rasprave su osnova svake muzičke teme. da niko ne piše meni je taj bend bolji od tog!'' ne bi ni bilo čega da se razgovora.. meni sigurno nije interesantno da čitam, a i učestvujem, u temi u kojoj su svi postovi ''ta grupa je super''. jedino o čemu bi moglo da se priča su preporuke. zaključak je da na forumu treba da se raspravlja, ali na normalan način.
da, ali nemres reci maideni su bolji od behemotha (kad i nisu :P ), vec samo kazes behemoth mi ne pase a maindeni su jebeni...ovak, banalno receno...poanta je da nemres rec da je band sranje ak tebi ne pase ^^
Erm... NE? No ok... Aj sad ti meni reci jedan dobar bend, i jedan loš i reci na temelju čega si to odredio nego ne temelju svog mišljenja? E pa đabe te to bilo kad ja imam potpuno drugačije mišljenje od tebe...= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
mayhem rula,totalno!!!
Ok, ma nek rula al nemoj samo govorit npr Mayhem fucka mamu Mejdenima i šta ja znam... Nemoš to tako, svako ima drugačije ukuse... Može neko reći Mejdeni fuckaju mamu Mayhemu. I ko je sad tu u pravu ko kome fucka mamu? Jednostavno nemoš... :?= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
go over it dude :P
BEHEMOTH LIVE ALBUM DETAILS REVEALED!
09/10/2008
BEHEMOTH will release their first live album, "At the Arena ov Aion – Live Apostasy", in October 2008 via Regain Records. The CD will be available as digibook (15 tracks) and metalbox (inclung a patch, a guitar pic and bonus songs).
"At the Arena ov Aion – Live Apostasy" track listing:
01. Rome 64 e.v.
02. Slaying The Prophets Ov Isa
03. Antichristian Phenomenon
04. Demigod
05. From The Pagan Vastlands
06. Conquer All
07. Prometherion
08. Drum Solo
09. Slaves Shall Serve
10. As Above So Below
11. At The Left Hand Ov God
12. Summoning Ov The Ancient Ones
13. Christgrinding Avenue
14. Christians To The Lions
15. Sculpting The Throne Ov Seth
16. Decade Ov Therion
17. Chant For Eskaton 2000 e.v.
18. I Got Erection
19. Pure Evil & Hate
onak, ima da se cemu veselite ^^
= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Nemoj da tebi netko fucka mater!!!!!!!!!! :nonono: :nonono:
P.S. Dali ti je mama lijepa i koliko ima godina?????????????????????? 8) 8)
IRON MAIDEN RULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara:
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Hrčak jesi čuo da se za vrijeđanje drugih članova foruma dobije ban?
I nemoj više zbog svog zdravlja spominjat moju mamu, ok? :wink: :thumbs2:
Probaj s albumom Focusing Blur od bivšeg odličnog Folk Metal benda, Vintersorg, još i Steve DiGiorgio svira na njemu, kud češ bolje preporuke.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Evo da čuješ par stvari s albuma:
The Essence
Curtains
Vintersorg: Epilogue Metalogue - Sharpen Your Mind Tools
E sjetio sam se još jednog prilično dobrog, Diablo Swing Orchestra, i njhovog jedinog albuma The Butcher's Ballroom.
Poetic Pitbull Revolution
Balrog Boogie
Heroines
Al onda forumi fakat nemaju nikakvog smisla= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
mene zanima koji je album od dimmu borgira najbolji za prvo slušanje,ako mogu dobiti neku preporuku...
Enthrone Darkness Triumphant, taj bi ti se prvi svidio, ujedno možda i najbolji od njih, kasnije su usrali s previše simfonijskih elemenata. Makar je meni osobno najdraži Stormblåst, pa poslušaj oba.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Enthrone Darkness i Death Cult Armaggedon su im najbolji albumi, i devils path ep je dobar.
neznam jel sad ovo metal,al meni se ćini da je,više vuče na metal...
VK9qfVQ4Z04
within temptation - angels
meni odlična pjesma...ženska je predobra :pray:
within me jako ugodno iznenadio live,stvarno su kvalitetno svirali,i sharon je otpjevala bogovski:)
koja su dva najbolja albuma burzuma?malo sam čitao o vargu na netu i zainteresirao se...
Definitivno provjeri prve albume, jer su pre genijalni, PRAVI black metal. Ambijentalne fazu nisam poslušao, jer me iskreno ne zanima, tako da nemogu komentirati, no čuo sam da su Filosofem i Hlidskjalf super, prema od ambijentalne black metal glazbe ja jedino volim Ulverov Kveldssanger :D= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
No zato je Hvis Lyset Tar Oss remek djelo, usudio bih se reći i jedan od najboljih black metal albuma, prava stara škola. Pjesma Det Som En Gang Var :pray:
16 minuta perfekcije. Burzum je također jako važan, posebno Ea, Lord of the Depths i My Journey to the Stars.
A Varg je glazbeni genije, nitko ga neće nadmašiti, bar u black metal žanru. Njegovi osobni stavovi me ne zanimaju, niti ću se na njih osvrtati, meni jedino zanima glazba.
Ako te još nešto zanima, slobodni pitaj, treba ljude naučiti da vide pravi metal oko sebe, a ne plastična sranja :wink:
A plastična sranja = ?
99.99% black metal bendova nastalih nakon medijske eksploatacije dotičnog žanra u ranim 90tima (primjer Nargaroth). Bendovi koji sviraju radi želje za novcem, a ne za glazbom. Nu metal generalno...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Šteta što se ovih dana dobra metal glazba mora tražiti po undergroundu i naručivati preko neta jer domaći shopovi imaju samo jadne isprike za metal kao što su Faith No More, Soilwork, In Flames i slično. Otvorite pivo i poslušajte Auru Noir, Deathhammer i Old iz Njemačke. Te Toxic Holocaust. Onda ćete shvatiti što je pravi metal.
Nek bendovi sviraju iz želje za novcem - ak mi se sviđa njihova glazba, slušat ću ih bez obzira na njihove motive. Kao što si i sam reko, glazba je važnija od stavova izvođača.
Evo članak sa službenog Burzum sajta,koji objašnjava puno toga vezanog uz Euronymusa i Varga,zanimljivo štivo...
http://www.burzum.org/eng/library/a_bur ... ry02.shtml
Daj molim te prestani nas maltretirat više s jebenim Vargom, na pola tema si ga vec spomenuo ili stavio njegovu sliku, svi koji ga slušaju to sve već dobro znaju.
jebiga,zaintrigirao me lik...
vidjeh u tekstu gore jedan bend...toxic holocaust
pa ono oke vam je? jer meni je nesto :twisted: :twisted: