Da, to je i meni bilo lame koliko je jednostavno pronaći TG. Al ajde, jedini quest line u Skyrimu koji mi je bio zanimljiv.
Printable View
Da, to je i meni bilo lame koliko je jednostavno pronaći TG. Al ajde, jedini quest line u Skyrimu koji mi je bio zanimljiv.
S= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
?
Ja nisam imao pojma di je thieves guild, tek sam ga našao kad sam pročitao onu (in game) knjigu guide to skyrim.
Dobro, moraš otkrit u kojem je gradu, ali čim se tamo nađeš, praktički te povuku za rukav da im se joinaš. U Oblivionu mi je TG bio puno bolji.
Rijetka stvar gdje je Oblivion bolji od Skyrima...
A u OB kao nije tako? lolz= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne. U Oblivionu si samo čuo glasine i ništa više. Nisi dobivao nikakve očite hintove kako da ih nađeš. Također se TG nije pojavljivao u javnosti. Ljudi po gradu su sumnjali da uopće postoji. Naravno, kao igraču ti je odmah bilo jasno da postoji Thieves Guild, ali nije bilo uopće očito kako doći do njih.
Razočarao me Dunmerski ghetto.
Pet Dunmera, bezvezna 'krčma' s dva gosta i to je to.
I ništa im ne znači što sam ja pripadnik njihove rase. :(
Mogli bi napravit ekspanziju Return to Morrowind, gdje vodiš ekspediciju koja ga želi ponovno naseliti.
Ništa posebno: par gradova, par Daedric ruinsa, i ostalo velika pustoš.
A ostale provincije neka ostave za punokrvne nastavke, a ne ekspanzije.
Osim imena, dva guilda ni ne dijele išta.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
OB-ov je bio skrivena organizacija za koju večina ljudi ne vjeruje da i postoji. Kradu od bogatih i daju siromašnima, koriste prosjake kao špijune i uglavnom su dobro momci koje vodi Robin Hood.
SR-ovi TG je mafija koja služi klanu Black-Briar i drugima koji imaju novca. Dok OB-ovi žele biti skriveni, ovi žele da ih se svi boje i štite se korupcijom, ucjenama a njihov glavni sponzor je redoviti korisnik usluga DB-a. Dok OB-ovi daju siromašnima, SR-ovi daju bogatima i stvaraju siromaštvo i bijedu.
To da ih odmah nađeš je i cijeli smisao svega: svi znaju da postoje i gdje se mogu naći a nitko im ne može ništa nego samo gledati kako se ulice pune prosjacima a bogati postaju još bogatiji.
I to sam primijetio. Misije u kojima treba prijetiti vlasnicima krčmi i trgovina ne spadaju nimalo u onaj robinhudovski TG.
Cilj TG questlinea je da se guild vrati na staro, kada guild dobije novog guildmastera bi se stvari mogle promjeniti.= Citat =:
Izvorno postao Akul
Dobra ideja za DLC. :)
Vratiti na staro znači ne failati preko 70% misija radi nesreće koju Nocturnalina kletva stvara. Jedino je igrač, možda jer je Dragonborn, bio izvan utjecaja njene kletve i bio ga u stanju spasiti.
Tjekom njihovih misija nisam vidio nikakve želje da budu sličniji Gray foxovima momcima a misije su ono što radi činjenicu da su mafija očitim. Jedina dobra stvar kod njih je to što ne vole ubijati, ali to je čisto radi profesionalnosti i odnosi se samo na ne ubijanje onih koji bi privukli oči pravde (mada dosta članova napada nevine prolaznike izvan gradova jer "policija" nikad neće znati da je TG ubio putnika a ne banditi). To da su prije bili dobri kompači Dark Brotherhoodu ti isto govori da je Skyrimov TG uvijek bio takav kakav je.
Bilo bi dobro da DLC-evi dodaju i nek guild za stealth likove koji nije zao. Radi Markarta imam želju da igram s Batmanom :P
Slažem se s Akulom oko TG-a. No opet, pristup im je mogao biti malo diskretniji po pitanju joina u guildu.
Uglavnom...
24 sata igre, LV24, 7 main questova i par side questova, i već sam si napravio Daedric armor i sword.
Sad ću cijeli ostatak igre trčat u istom. Hmm...
ja polako, lvl 9 i 14 sati igre, svako par dana odigram po koji sat
60 sati i L47 8) Imam End Game opremu koju nisam overpowerao, ali opet mi je master postao pre lagan, pa si možda napravim novo, još slabije oružje!?
nadam se da ce im dlcevi imat malo dublje razrađenu priču neg bilo šta iz skyrima, sve je super i lijepo i ima puno stvari al nije niš baš previše razrađeno skroz :/
Stavit ću opet ovaj video ako je netko propustio...
I skrenuti pažnju na prvi komentar:
"One Handed increased to 76"
:)
Sve me boli jetra koliki je ovaj Akul mrtvi geek.
ako neko na ovu zensku uspije izdrkat svaka mu cast moguca, dotako je dno zivota= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Daj ne seri, ako si dovoljno uporan, možeš izdrkati na štagod.
pa dobro ono, mozes, ali... stvarno neznam
Štaš, upravo kao što ti voliš trollati i ja imam svoje načine traćenja vremena kad nemam pametnijeg posla :P= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Me gusta Skyrim...
Usput, pozdrav svima :D
:rotfl:
Wtf, ženska ima onak lijepu facu.= Citat =:
Izvorno postao hansi
:(
Dobro hansi ne mogu svi bit jebači kao ti.
Kakve ti imaš standarde jebote.
U main questu kad dobijem zadatak da razgovaram sa npr. Esbernom ili onim djedicom kod Greybeardsa da li ima veze s kojim od njih popričam?
Danas prvi put naišao na ovaj tier itema u škrinjici, i to bez locka xD xD
http://i.imgur.com/peyXYl.jpg
A gdje si to nasel ??? :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
U onom Dworf Ruinu kroz koji ideš za Spellbreaker shield (Daedric Artefact), ne znam na pamet kak se zove Ruin. Ali nije niti bitno kad su škrinjice potpuno random sadržaja.
pa visoke http://i.imgur.com/OAtx3.png= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
also, nikako da se natjeram da igram igru, pocet cu od sutra malo vise
Sad me opet primilo igrat Skyrim. I meni se konačno ponovo pojavio random zmaj kojeg sam priklao pametnim korištenjem Become Ethereal shouta, najmoćnijim shoutom za borbu protiv zmajeva.
Igra je najzabavnija prvih 30-35 levela. Nakon toga kao da te tjera da radiš novog lika.
trenutačno imam patch 1.1, ako stavim 1.3 da li su mogući problemi s save gejmovima? da ne bi bilo nismo znali...
Mora sve biti kompatibilno, pogotovo pošto je Steamworks igra gdje se bez pitanja update-a svako tolko.
= Citat =:
Izvorno postao keko