Moj stari inače drži kafić. Fajrunt je u 12 od pon do čet, oko 1-2 u petak, a do pol 3 - 3 najviše subotom. Imaš dozvolu za javno okupljanje i ta sranja.
Printable View
Moj stari inače drži kafić. Fajrunt je u 12 od pon do čet, oko 1-2 u petak, a do pol 3 - 3 najviše subotom. Imaš dozvolu za javno okupljanje i ta sranja.
Zašto meni nitko nije reko da cvrčak donosi sreću. Danas sam 4 ubio :(
Ako si uspio vidjeti i ubiti 4 cvrčka, onda si ninja. Ili templar.
Gnjezede mi se po kući koja sreća. Sad mi ih je žao mislio sam da su skakavci.
Bitcham po stricu koji je zapalio vrt, što me je probudilo prije 8. FML.
Bičam po osobama koje gledaju kompletne filmove u smanjenom prozoru na kompu, ili pak na iPodu il tako nekom kurcu, wtf ono, kako vam se da buljit u sliku veličine kutije šibica. Kurac ćeš tak vidjet.
wtf sta te boli kurac
koji si ti jebeni idiot
Forum pršti od ljubavi opet.
Ozbiljno, Predo pretjerao si. To nema nikakve veze sa tobom, a ni ne škodi ti. Koji kurac.
Ako mogu filmovi za odrasle, onda može i to. Ne seri.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Zato što mi ide na prozor kad iste te osobe seru kako se nisu mogle "uživjet" i da im zato film saka. [ Ne, ne pričam o animeu hehe.]
Ono jebote, naravno da se nećeš uživjet kad ti ekran zauzima 2% vidnog polja, lik na njemu je veličine 15 piksela i još pritom drkaš po 10 drugih stvari. Mrš u kurac. ;(
Also, tema je rendom bičanje pa što serete.
firstworldproblems.jpg
Pa što tebi smeta šta oni seru(bičaju) po tvojem bičanju(sranju).= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Tema je rendom bičanje.
@BidDongMan
Jer ono, postoji razlika izmeđ bičanja i direkt vrijeđanja.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Šta se vrijeđaš ako ti škodi? Mislim WTF?
Al' glupo je da bitchaš po nečemu što nemam nikakve veze sa tobom, ono 'ko ih jebe, ako te živciraju takve stvari spušiti ćeš čir.
To je predo. Nemojte kad je njemu sve to megamnogo geeky.
Bičam jer moram te i slične spike slušat. >_>= Citat =:
Izvorno postao Korpse
Perfektna primjena.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
bicam po tome sto sam danas gledao dio ice age 2(crtanog) i ispostavilo se da je smijesniji od 80 posto ''humoristicnih'' serija. Tj barem meni
Jebo majku da ne znam da si neki otaku od 18-19 godina sa nekog otoka mislio bi da si neki stari prdonja od 90+ sa štapom koji stalno sere svima oko sebe i kako ga sve živcira. Nhf.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Svi su ti boduli malo šašavi :)
A jebiga, i to je zabava. ;D= Citat =:
Izvorno postao Korpse
... Osim toga, živčana sam osoba po prirodi, jebiga. >_>
Nekad me baš znaju nervirati cicvare koje su strašno izbirljive oko toga što jedu. "Joj ne jedem ništa s povrćem bljak" i slične spike. Ono, kad mi se nudi hrana jest ću sve i svašta i valjda sam najmanje izbirljiv od svih poznanika, čudi me to.
Sad je moj red da proglašavam druge ludima. Šta tebe boli prozor ako skidam gljive s pizze? a? A?
Joj da to mi je još najsmješnije. Pica bez gljive ko ćevapi bez luka.
Ma je prozor.
Ukusi s hranom su zajebana stvar, ja osobno imam hrpu random stvari koje u životu nemrem smislit, čisto su mi gadne, smrde na kilometar ili kajaznam.
Ali okej, nije bed, dok god znam sam sebi skuhat nekaj za pojest, zaboli me. :)
Ti nemaš pravo na život jer ne voliš sir.
... Yup.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Al dobro ti se posrećilo Sonik, što buš osto još koju godinu doma, na faksu bi brijem crko u mjesec dana, mutavče jedan, ne znaš ni jaje isfrigat. ;D
sad mi se jede pizza sa gljivama
kurbe jedne, zbog ovog foruma sam stalno gladan
Naždero se pršuta, mogu fino zaspat.
Bičam po tome što nemam šta za raditi.
Enjoy your new thirst.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Žeđ? Hah. Nisam lud pa da jedem preslane pršute. Jeo prije spvanja, evo probudio se prije pola sata i žeđi nema.
debeli= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Bolje i to nego cicvara.
i kako sad covjek moze biti cicvara?
Da. Ukusna.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Koja hereza na zadnijh par strana. :D
Ja sam jutros jeo cicvare. Bilo je fino