Evo baš sam pogledao Punishera iz 1989g.,meni i nije tolko loš film.Za ubit vrijeme dođe super.
Printable View
Evo baš sam pogledao Punishera iz 1989g.,meni i nije tolko loš film.Za ubit vrijeme dođe super.
Istina... Očekivala sam puno više, ali je jako neslavno završilo!= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Nijedan film koji je rađen po igri, ne valja ništa. Isto kao i Far Cry- nema veze s igrom..... Mark Whalberg je bolje odglumio u The Happening- u. Ne sviđa mi se ovaj film uopće, jako loša animacija... one ptice Valkyrie mi se nikak ne uklapaju... pa ona droga... bzvz...
potpis. Ocekivao sam daleko bolju i ozbiljniju atmosferu, a ne ovo neko kvazi-fantasy okruzenje. New York i Max su mogli biti puno bolje prikazani. Velika steta, film je imao ogromni potencijal... :(= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Postoji film Far Cry? :o= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Da, i loš je. Uwe Boll.
Street Fighter - The Legend Of Chun-Li
http://moviesmedia.ign.com/movies/im...49986_640w.jpg
K1cuEy82PeQ
Bezveze! Nešto tipa DragonBall (nedavno sam i to pogledao pa me na njega asociralo) ali s manje "magije" i boljom tučnjavom! Gledati Kristin Kreuk u nekim tučam je bilo... pa... :oops: !Nekako mi se više sviđa onaj stari Street Fighter s Van Damme-om! Tamo su bar pogodili maske i odjeću likovima!
Terminator Salvation - :pray: :pray: :pray: :pray:
Napokon još netko kome je film dobar
Trainspotting-veoma dobar film od Dannya Boylea -8,5/10
http://hopelesslyflawed.files.wordpr...nspotting1.jpg
1XrvpEIiC1w
super scena :)
Monty Python and the Holy Grail
:pray:
Gaddemit, kako da ovo nisam prije gledao.
A Life of Brian....gledao?
cool, jos jedna dusa odusevljena filmom :) Picim to gledat u kino iduci tjedan sigurno...= Citat =:
Izvorno postao Helena
Da :)
The meaning of life takoder.
Reprizirao još jedan film; Angels and Demons.
Onako, film je solidan, ali u biti prati formulu "DOGAĐAJ -> trče na iduću lokaciju uz dramatičnu glazbu -> DOGAĐAJ" i tako jedno više od pola filma samo kako bi zadnjih pola sata ubacili prokleto predvidljivi plot twist koji se da vidjeti već na sredini filma jer se očito trude k'o manijaci da ga sakriju od tebe i baš zbog toga postaje očit. Osim kontroverze koja ga je pratila film se ne ističe nečim posebno... osim dramatične glazbe koja zna postaviti ugođaj i općenit malo dubljeg pogleda na Vatikan.
eto vidiš, u filmu je i meni taj twist prokleto očit, a u knjizi uopće nisi vidio da dolazi :)
Možda zato što knjigu srežu na pola kad snimaju film... Ubace samo najvažnije, a ovo sve ostalo je sporedno.. Zato su, kao, skrivali taj twist, samo zato što su preskočili neke dijelove iz knjige... U svim filmovima to rade i zato ja prije pročitam knjigu!= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Filmovi prema knjigama općenito ispadaju poprilično loše, ali za Da Vincijev Kod i A&D sam čuo kako su poprilično dobri. Inače, jučer reprizirali Punishera, pa sam opet bacio oko.
The Unborn
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...orn_poster.jpg
6/10
Prva polovica filma mi je dosta dobra, ali druga me nije odušavila. Zapravo, druga polovica je totalno dosadna.
Gledala trailer na youtube- u. Nije mi se svidio, pa ga nisam ni gledala. Inače uvijek pogledam prvo trailer, pa onda odlučim hoću li gledati film ili ne.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Ovako, moj savjet je da pogledate horor The Myst. Ako niste... meni najtragičniji horor film koji sam ikada gledala :thumbs2: :cry:
Pogledao danas Chasing Amy (8/10), Wallace & Gromit Curse of a Where-rabbite(9/10) i Surfs up (7/10), dosadno mi bilo..
Pogledao u kinu Knowing
http://wcwg.images.worldnow.com/images/9898128_BG1.jpg
Film je genijalan, pogotovo ona scena sa avionom :pray: :pray: :pray:
Kraj mi je ustvari najviše smetao, iako je ustvari vrlo dobar, no mogli su ipak biti malo originalniji.
[SPOILER]Mislim opet alieni, cmon. Da su barem onda stavili neke spiritualne forme istih a ne neke koji liče na humanoide.[SPOILER]
9,9/10S... Zbog pomalo izlizanog kraja.
Sam rekao da je film genijalan :D
Ja sam pogledao Terminator 3, zaostatak od prošlog vikenda. Uglavnom, trojka nije niti blizu dobra kao dvojka i Salvation. Više briju na neku komediju i žemskinja se ne uklapa sa svojim "sexy" oblizivanjem krvi i sl. "sexy" scenama. Film bi bio za klasu bolji da su stavili muškog robota.
Za sutra sam si pripremio 2 filma 8)
1) Mega Shark vs. Giant Octopus - lol
2) Transformers - moram ponoviti gradivo prije srijede
Ja sam rikavao od smijeha na The Myst, gusio sam se od smijeha na kraju, jos me boli grlo kolko sam se smijao.... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Ali fakat ono kraj je :rotfl:
Tis' lud :(
Quarantine
1/10
dosadnoooo
lošeeee
Treasure Planet
7,7/10
vrlo dobar "remake" treasure islanda
Svi kenjaju po toj verziji, a ja još ni REC nisam pogledao. Valja li on išta?= Citat =:
Izvorno postao olio
Evo American Beauty na RTL-u po 10. put, predobro nesto...
Step Brothers
savrsen film. savrsen.
Blade Runner 10/10
Ambijent, priča, gluma, sve 10/10.
Ja se opcenito smijem na takve filmove, :D= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
REC mi je bio odličan kad sam ga gledao ali kod Karantene skoro sam zaspao dok sam gledao jer nigdje horora niti išta drugo.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Gran Torino
...ne znam koji sam penis do sad cekal da ga pogledam, film i opcenito Clintova gluma su :pray:
Svi filmovi gdje je Clint su :pray:= Citat =:
Izvorno postao mortician
Karantena- jaaako loooše... Brate, loše! :shock:= Citat =:
Izvorno postao olio
Ovako, općenito mi se ne sviđaju filmovi koje netko snima kamerom. To znači da je to općenito netko tko ne zna baš rukovati samom stvari i sve bude nikakvo. To ne mogu shvatiti- kud snimaju tolike kamere film, još moram gledati kroz objektiv nekog lika. Bzvz. Sam film nema nikakvu priču. Radi se o slučaju bjesnoće, koju valjda rašire štakori, koliko sam shvatila... Zatvore ih u tu zgradu i već je na pola filma jasno da nitko neće preživjeti. Ne znam u kaj su se zaraženi pretvorili- zombije, jel da? Nisu mi uopće nekak strašni... Samo zbog tog duplog snimanja, gubi se neki osjećaj strave. Ne znam što su time htjeli postići. Na kraju žensku kakti proguta mrak- kao da ne znam kaj ju je odvuklo...
Glupo... Žao mi je što sam to gledala!
nemoj jbt, ti volis Clinta? :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Clint je institucija.
ugl, sad imam u planu pogledat Wolverinea, valjda je ok...
REC je odličan.
Mega Shark vs. Giant OctopusS:|
http://screenrant.com/wp-content/upl...hark_large.jpg
Ljudi moji, u životu nisam gledao takvo govno od filma. Jednostavno najgori film koji je vidio svjetlo dana.
0/10
Zvuči romantično.
Cini se kao odlican film :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovo moram gledat :pray: