Početak je dobar, dio sa razgovorom u kući s vremenom postane pomalo dosadan (čitaj wanabe shaft-like) no može proći, a kada se pojavi ninja postane pomalo bedasto... kao da gledam Naruto i filler razgovore prije borbi u kojima objašnjavaju koje će taktike i napade koristit... bleh. No dobro... ovo je ipak bio uvod, možda će sljedeća biti kvalitetnija. Sad čekat mjesec dana na novu epizodu.
02-02-2010, 12:28
hansi
Re: Anime & manga everything related
Jebote koja borba u fairy tail. Nisam u svom cijelom životu vidio nešto više epic od ovoga. Gray vs Lyon.
Kako kulno kada ga lyon pola sata tuče, ubija ga ko kantu, a gray se stalno ustaje. I WONT BE DEFEATED! Lyon; SNOW TIGER . Gray; ICE MAKE PRISON!!! Nisam se ni malo nadao da je gray ovako jak. I kako premočno izgleda ona ice make shell poza :pray: :pray: :pray: . Ova priča sa grayom, učiteljicom, Lyon-om, i galuna islandom, da je standalone anime bio bi jedan od najboljih animea. Ovako je, bar meni, najbolji. Postam brdo slika ovaj vikend.
natsu stane ispred graya koji se taman sprema napraviti ice make shell :pray: :pray: :pray: . Kako baddas megaepic kul izgleda :pray:
02-02-2010, 14:26
Electromaster
Koliko god je pogrešno da ja ovo govorim, smiri dečko doživljaj. :>
Inače, izašle su nove epke Sora no Woto, Chu-Bra, te Sora no Manimani special 4.
EDIT: Pogledao ovaj Sora no Manimani, meh, ponovno samo pjesmica, i to jedva nešto duža nego li prosječan OP... Ali svejedno lijepo. Ne znam ono, kao dobro odrađen AMV.
02-02-2010, 14:28
hansi
Neću, jer zapravo ovo nije niti pola od onoga koliko anime zaslužuje.
02-02-2010, 14:31
Feanor
Anime zaslužuje da se ti ponašaš ko idiot???
02-02-2010, 14:35
Raz
Sora no Manimani epka je ponovo pjesma -.-. Sljedeća bi valjda trebala biti normalan 5 min special.
edit: vidim da je predo već spomenuo... nego, više mi se sviđala od one prve, kao lijepo odrađen AMV.
Inače, vi koji pratite FMA Brotherhood, ako niste pogledajte special epizode koje su lijep dodatak anime-u. Prva je priča o slijepom alkemičaru kojemu u posjet dođu Ed i Al tražeći informacije o human transmutationu (dramska i pomalo šokantna, tipa 4. epizode), a druga komična koju je najbolje pogledat nakon 39. epizode pošto se radnja vrti oko onih naušnica. ^^
02-02-2010, 14:38
Aral
Ak je to dobar fajt i vrijedan nabrijavanja onda je sve to fakat palo na niske grane :( Ajde da se nabrijavam oko nekih sličnih animea al ovo kaj će za mjesec dva bit zaboravljeno, pih al pomalo čudno. Primjer fajta za nabrijavanje je TTGL npr. xD
02-02-2010, 14:44
Electromaster
Inače dečki, kakvi su vaši komentari na nadolazeći Ghost in the Shell live action filmek?
02-02-2010, 14:49
Aral
Kažu 3d live action film. Plus Spielberg je u igri. A na kraju to je GITS, najomiljeniji mi anime od svih, top1. Gledat ću ga svakako, nadam se čim prije :)
02-02-2010, 15:02
Raz
Držim fige da ispadne bolje od Matrixa :)
Samo da ne ispadne još jedna loša anime adaptacija, poput nedavno izašlog Dragon Balla :(
02-02-2010, 15:12
Aral
Važnije je za sada vidjet kak će ispast avatar the last airbender :)
02-02-2010, 15:29
Electromaster
Oh da, prvi izlazi ovo ljeto. :3
Ak to zaseru, rejpati ću nekog nyaa~! :3
Enihau, pogledao epizodu 5 Ch-Bra!!
Ne znam ono, rofl mi je kakvu dramu uspiju napraviti, a sve oko donjeg rublja... Still, heartwarming epizoda. Sad mi je žao Nayu. :(
Fanservice na zavidnoj razini... ALI ZAŠTO SU POBOGU UBACILI RAZGOVOR O MJESEČNICI?! :I
... Therefore, ponovno se vraćam na onu tezu da je ovo u biti educational anime.
Yako u pidžami, moe~! <3
Kiyono se opet pojavila samo na kraju, ali izgleda da je sljedeća epizoda njena. DO WANT! <3
moze preporuka neceg medieval, poput claymore-a, ako je moguce nek ima magija i tako tog :D
(berserk su mi vec preporucili)
tyty
02-02-2010, 20:11
Worthaur
Cujem da je .hack//Sign ok, al ga jos nisam stigao pogledat
02-02-2010, 21:06
Raz
Probaj Utawarerumono ako tražiš fantasy anime, duduše nema previše fightova pošto je glavni lik više strateg.
Nisam gledao (osim nešto malo kao klinac) no mislim da je Inuyasha ono što tražiš.
02-02-2010, 22:35
Electromaster
Došao je na Animetake promo trailer za jedan nadolazeći anime...
= Citat =:
Angel Beats! http://cdn.myanimelist.net/images/anime/3/17626.jpg
Synopsis: In a world after death, angels fight for their fate and their future. Yuri, the leader of the Shinda Sekai Sensen, rebels against the god who destined her to have an unreasonable life. On the otherhand, Tenshi, the chairperson of the student council for the world after death, battles against the SSS members. SSS members utilize armed weaponry to battle it out against the angels harnessing supernatural powers.
... Hm? Vrijedi čekirati, valjda? Uglavnom, dolazi u četvrtom mjesecu.
Mecha tenk je i dalje awsum.
Onaj bradati lik Claus ostavlja dojam reference na Erwina Rommela...
Čeka se sljedeća epizoda!
03-02-2010, 14:18
Frky
... nego, tražim neku preporuku animea!
Za sad sam pogledao:
- Cowboy Bebop - odličan
- Afro samurai - vrlo dobar
- Hellsing - vrlo dobar (btw. epizode izlaze u razmaku pola godine???)
- Death Note - vrlo dobar (od 15. epizode pa nadalje mi je postao dosadnjikav)
- Naruto - dobar (ono, radnja ide na kapaljku i to me strašno nervira)
Je li ima nešto u tom tonu da gledam dalje (fight i taj đir, ali ako može nešto ozbiljnije od Naruta)?
03-02-2010, 16:16
Kostolomac
Samurai Champloo, Berserk, Claymore, Trigun... Ima ih dosta. Možeš počet s ovima :P
03-02-2010, 18:39
Electromaster
Pogledao konačno epizodu 3 Hanamaru Kindergarten. Win. <3
Anzu je i dalje rofl sa svojim nabacivanjem Tsuchiju, Hiiragi je awesome, Yamamoto sensei je DENSE.
Claymore je predobar, preporuka :pray:
Mogo bi ja pocet gledat Samuraia, gledam skrinsotove i svidja mi se hm hm ...
03-02-2010, 19:27
Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Frky
Je li ima nešto u tom tonu da gledam dalje (fight i taj đir, ali ako može nešto ozbiljnije od Naruta)?
D.Gray-Man ti je ozbiljniji i mračniji Naruto sa malo drugačijom tematikom (kvazi-egzorcisti).
E da, FMA:B (kojeg isto preporučam, ali je ongoing)... jedva čekam da Hohenhaim podivlja kad ga ovako čine sve većim i većim badassom kroz zadnjih par epizoda.
03-02-2010, 20:10
Kostolomac
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Mogo bi ja pocet gledat Samuraia, gledam skrinsotove i svidja mi se hm hm ...
Samurai Champloo i Cowboy Bebop svima preporučujem kao obavezno štivo. Već sam postao i dosadan s tim xD
03-02-2010, 21:07
blood4me
Odgledah prve dvije epizode... dobre su..cak i vise od dobroga.. ali svaka epizoda je sve bolja i bolja(dobro.. ova druga je barem bila duplo bolja od prve...) sad idem odgledat i trecu i cetvrtu pa javim dojmove :D
Jedino mi se nesvidja sto umjesto onak kulacnih pjesama su neki "beatovi" xD
03-02-2010, 22:26
Norther
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Claymore je predobar, preporuka :pray:
"kraj" je..meh.
also, zavrsio GTO, ocekivao sam drugaciji zavrsetak, sve u svemu dobar i zabavan anime, cak i smijesan.
EDIT: Also, ekipa koja prati... Izašao vam je upravo novi Naruto Shippuuden.
04-02-2010, 15:35
Norther
= Citat =:
Izvorno postao Norther
danas krecem sa berserkom ^^
odgodio sam berserk, i krenuo gledati Beck.
ugodno sam se iznenadio, gitare su savrseno nacrtane, identicne originalima..cak se i gibson spominje...da ne govorim kako su tocno nacrtali akorde i pokrete pri sviranju, savrseno. :D
jedini "minus" je engleski u animeu, cudan izgovor nekih rijeci.
dal je netko ovo gledao, i kakvi su dojmovi ? (nemojte spojlat samo ^^)
04-02-2010, 21:04
Sonic_Moronic
Gledaj Berserk, i onda pređi na mangu jer anime pokriva samo uvod... A manga je stvarno genijalna priča epskih razmjera, kad jednom bude gotova valjda ću rezervirati par dana i sve pročitati od početka. Došao sam negdje do 18. volumea i dosad mi je ono, pojam savršenstva.
04-02-2010, 21:25
Raz
Ja započeo sa 2. sezonom Natsu no Arashi. Isse, onaj lik koji se provlači kroz cijelu prvu sezonu još uvijek traži sol :pray:
05-02-2010, 00:16
unknown
@Kalhant bolje promjeni avatar
akainu mi od sada spada u grupu sa tenryuubitom i bellamijem
jedva čekam da akainu popije kao i lucci
05-02-2010, 01:25
Kalhant
Nema mijenjanja Ace je legenda :D i poprilicno sam siguran da nece umrijet.
Bilo mi je glupo u zadnjoj mangi kad je Akainu probio Ace-a.
Temperatura lave se krece od 650°C-1300°C, a najniza temperatura vatre(od svijece) je 1000°C pa sve do 2000°C.
Po toj logici Ace bi trebao opeci Akainu-a, a ne suprotno kao sto je bilo ovdje http://www.onemanga.com/One_Piece/573/14-15/.
05-02-2010, 07:11
Aral
Dobar chapter, nema šta. A ovo u vezi vatre i lave, koje god djete pitat kaj je toplije, kaj je opasnije itd., svi će reć lava. Tak je i ovdje, iako su to samo trivijalne stvari ^^
Ako niste znali, James Cameron radi na njemu i nekako to zaboravio prije stavit ^^
As of 2010, the film adaptation of Battle Angel is currently in pre-production[5]Swith director James Cameron. The release date for the film is currently set for 2011.[5][6]SCameron intentionally waited until the technology to make the film was up to where he felt it should be. Originally, when MTV News talked to Cameron about the possibility of adapting the series, the director responded with, "Maybe, maybe."[7]SCameron's film would be a live-action adaption of the first three volumes of the manga series.[8]SHe plans to complete a trilogy if the first film is successful. Avatar was considered a "training ground" for Battle Angel, as the alien characters involved in that film were based on similar technology.[citation needed]SIn addition, the film would be filmed with the digital 3D system Cameron developed for Avatar.
Vele da je Avatar bio training ground za Battle Angel :pray:
05-02-2010, 11:44
Raz
Kul, ovo se čeka. U međuvremenu ću vjerojatno pročitat i mangu. :)