Izvorno postao C
A čuj, zavisi, ja jednom kada sam bio Morp, score mi je bio 0/15, ja otišao u šumu, pola sata samo po šumama, str na max., a agi na min, na kraju sam imao burizu, lothar, mankija, dva divine-a i aegis. Oko 4000 HP-a, i još sam nekome sastavio sangu i yashu. Na kraju smo gubili, provalili nam u bazu, samo nam je glavna zgrada ostala, a ja se igrao po šumici i skupljao pare, poslali mi signal da počistim bazu, ja doletio, skoro rampage napravio, push po midu i u sljedećih 5 min smo ih dobili.
Tako da ono, zavisi kako kada, jest da sam imao uber noob score, i uber noob iteme, i uber noob build s ovime agi=1, a str=max od magije, i uber noob bez bootsa, ali činjenica je kada sam doletio iz lothara sam napravio 3 killa u 3 sekunde, to svaki heroj pada na par udaraca, i još sam jednog zabio jer je krenuo na mene 1v1, mislio je da može, pao je na 5 mojih udaraca, pojeo sam ga kao nikoga, i peti je počeo bježati, ali ja nisam imao cipelice.
I kada smo ih rušili, livali su, kada su vidjeli kakav sam noob bio u tom meču, i da mi ne mogu ništa.
Isto tako, jednom je jedan lik imao 6 preservencea i ubijao kao budala do kraja igre.
A ja sam zadnji puta s onim novim agi herojem, onaj helikopter isto klao, a imao sam noob iteme (phaze, force staff, dva bracera i lothara) i prvi puta sam igrao s njime. On je zbilja jak heroj, 1v1 s njime, nitko nema šanse, uključiš 3 i 1 i dereš, potrgaš 1000+ HP-a u roku od 2 sec samo s 3 i 1, plus napad.
Ima puno debila tamo, ali jbga, i to je dio igre.