Ne skidam se sa Team Fortress 2 u zadnje vrijeme, igra je nevjerojatno zarazna. :)
Printable View
Ne skidam se sa Team Fortress 2 u zadnje vrijeme, igra je nevjerojatno zarazna. :)
L4D 2 custom kampanje, City17 , Ravenholm :pray:
My Kingdom for the Princess i nakon toga My Kingdom for the Princess 2
:pray:
Assassin's Creed II, evo konačno počeo i ovo da se malo odvojim od BC2.
ama bas nista. Preporucite mi neku dobru, casual igru koja NE ZAHTIJEVA DIRECT X 9.
Avanture , rpgovi i rtsovi pozeljni. hvala.
Igram Bad Company 2 i uživam.
puzzle agent. ne znam dal zahteva directx
Academagia
:pray: :pray:
Neznam ni sam kakvog bi lika napravio, od silnih ponuđenih opcija. Mislim da ću za početak napraviti nekog šutljivog bookworma koji dolazi iz obitelji čarobnjaka. I naravno, sova sa familiara. ^^
Mount & Blade Warband i Amnesia The Dark Descent
Heavenly Sword. Ispocetka mi se nije svidjela ali kako napreduje postaje mi bas zabavna i simpa. Svidjaju mi se lokacije u igri i upravljanje strijelama, mecima etc.
MW2, nekako mi je bolja nego prije. :)
Arkham Asylum i Worms: Reloaded.
Počeo Broken Sword Directors cut
Prototype. Ima toliko poteza da pola sata mozes ubijati protivnike,svaki puta na drugaciji nacin. :thumbs2:
Prototype je baš zakon za razbibrigu :D Enivejz, ja ponovno Portal...puca me nostalgija, valjda...al', eto;
sve je ok dok ne dođe Force Unleashed II...onda ću umrt' :D :D :D
Razbibriga prava,a prije neki dan sam zavrsio Portal iz istih razloga :)
DMC4 :pray: :pray:
Igram Baldur's Gate 2 vec nekoliko dana. Nakon odigranih Neverwinter Nightsa 2 i Mask of the Betrayera ponovno me uhvatila zelja za BG2.
Popravljaš gorak okus NWN-a u ustima sa remek djelom :D
Planiram negdje nabavit Planescape.
Hej Bigbongman, jos uvijek cekam hausa :(
ma jbem ti svu postu...ako nes ne posaljes hitno onda putuje mjesec dana...sutra im idem malo srati da vidim sta s tim paketom...ako ne saljem s cityx-om :wink:
Malo se zabavljam uz trenutno aktualnu fifu..I pegleam demo fife 11..
Također demo FIFA-e 11, sutra stiže GTA IV, od toga se ne odvajam...
Bloodrayne ps2
Good old times
Phoenix Wright:Ace Attorney (NDS)
Tek sam sad primjetio da mi je ostala još jedna epizoda :)
Isste, Finix Rajt, prežestoka igra, najžešći odvjetnik :pray:= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Jesi igrao?
Probao kod frenda na NDS-u, ODUŠEVIO se.... Ako ikad nabavim NDS, nabavljam i Finiksa.= Citat =:
Ja DS maznem sestri svaku večer pa uživam,igra mi je toliko zakon,možda i najdraža na toj konzoli.
A slučajevi,radnja,likovi i humor FTW.
Humor definitivno. Kad se ustane i drekne (onaj njegov stav upiranjem prstom) a onda skuži da je zaboravio što je htio reći ili "OBJECTION!" a ne zna na što :rotfl: ... Ma lolam se na igru, al slučajevi uvijek imaju zanimljiv i bolesno dobar zaključak :D= Citat =: