uuuuuuu...peče :D
gledao sinoć nekakav jeftini "horror" sa vampirima...onak, par ugriza, 2 galona krvi, vampir koji eksplodira, lik iz E-ringa i jedna kjut cura u kršu od auta -.-
Printable View
uuuuuuu...peče :D
gledao sinoć nekakav jeftini "horror" sa vampirima...onak, par ugriza, 2 galona krvi, vampir koji eksplodira, lik iz E-ringa i jedna kjut cura u kršu od auta -.-
u tom filmu gadniji sa glavom, nego bez nje.= Citat =:
Izvorno postao amirix
Gledo sam nešta animirano o planetu Zemlji kasnije u budućnosti kad se onaj neki robot Wall-E zacopa u onu sondu Eve i onda odu tamo u neki brod di su svi ljudi debeli ko svinje jer se ne kreću i onda ova pofura biljku pa ovi budu sretni i tako nešta... Ugl dobar piece of muvi :thumbs2:
Pogledao Dance of the Dead! Kao neki horror/trash/comedija! Ali, loše je to izvedeno! Radnja je priglupa, kao idu likovi na maturalnu i onda se zobmbiji bude i kolju sve okolo, a prežive no-liferi jer nisu išli na maturalnu! Ima par dobrih scena gdje se pošteno moš prestrašiti i maske zombija su solidno napravljene! Ima i nekih dobrih head-bashanja zombija!
5.6/10
meni se svideo, skroz opušten film za odmaranje mozga.. žanrovski je horror komedija, ali takvi filmovi nemaju veze sa hororom.. nije mu ni namera da te uplaši. ja bi gi nazvao gore komedija, il tak nešto..
Istina, ali me nije toliko nasmijao! Više me preplašio, lol!
Pogotovo ona scena kad idu po groblju (tj. kad idu otvoriti onaj .... aaaa, nemogu se sjetiti kako se zove.... ono čudo u čemu polažeš pokojne) i kad onaj zombie stoji iza onog frenda im i napadne ga, a sve vidiš kroz onu njihovu kameru!
Dance of the Dead mi se svidio zbog toga što je sprdnja na teen komedije a ima i solidan gore
*Neznam kako ide* Zohan
-5/10
film je užas, nikada nisam vidio gori humor od ovog
meni je došlo da plačem od žalosti kako su neke *baze/fore* glupe
e pa vidiš meni je Dance Of The Dead horor godine= Citat =:
Izvorno postao Frky
Dude.= Citat =:
Izvorno postao olio
Zohan je zakon.
Slažem se sa Aerialom. Kako to da ti se ne sviđa Zohan? :(
Extreme Movie
Upravo pogledao...
Komedija sa mnogo sarkazma... 9/10 samo zato što je prekratak...
Gle, dobar je film, samo mi se čini da su pucali na horror comedijeu više nego na čisti horror, pa su promašili (po mom mišljenju) i pogodili nešto sasvim drugčije! Oću reći, nije dovoljno strašan za horror, ali ni dovoljno smiješan za comediju!= Citat =:
Izvorno postao amirix
SW: Clone Wars...jako dobro, i vise nego zadovoljan. Ocjena 8/10
...te jucer na hrt-u, "Kako je poceo rat na mom otoku". Kolko god sam ga vec put gledao, jucer sam se ponovo lijepo nasmijao uz film
pogledah Operacija : Valkira
heben film, malo mi je trebalo WW2 doze
meni se baš zato i sviđa, zato što je nešto između slasher horora (što opet i nisu pravi horori, tu se samo kolje, i eventualno se trzne gledaoc kad iskoči neki zombi odjednom, a nema nikakvog pravog straha) i opuštenog filmčića. i nije to komedija, ne treba da bude smešno, nego je jednostavno sa dobrim stilom za opuštanje mozga. po meni baš tako treba da izgleda film za opuštanje, nit je nešto strašan, nit je smešan, nema neku dubinu, al' gledaš i zabavno ti je. u stvari, samo onaj ''ne umem da pucam iz mačete'' deo je namenjen za smejanje.= Citat =:
Izvorno postao Frky
a i ima neka dobra muzika u filmu, samo ne mogu da nađem soundtrack.. nije ni izdat.
Jel došo, jel došo? To moram gleati :)= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
je je ^^
R5 ^^
The Wicker Man (1973).
Kul film, ali bio bi bolji da sam uspio naći titlove. Nisam razumio trećinu konverzacija zbog škotskog naglaska.
The Descent... onako, dobar horor koji stvarno ima svojih trenutaka kod kojih sam se dobro trgnuo, a jedina zamjerka mu je što horor zapravo nastupa tamo negdje nakon sredine, a vrijeme prije i ne služi baš ničemu korisnom.
Wanted (predobar)
Max Payne
Don't mess with Zohan
Pogledao Changeling.Odlican,preodlican film.Izvrsna radnja,izvrsna gluma,nadasve sporednih likova.Iritira jedino Angelinina anoreksicnost.
Sutra gledam The Mist.
Dobar film. Nikakav horror. Kraj prelud.
Pogledao danas The Breach. Ugodno me iznenadio film, dosta je ozbiljan. Mladi FBI agent pomaže u otkrivanju "krtice" koji prodaje informacije Rusima. Preporučam :thumbs2:
Pogledao jedan u kojem mlade vanabi device napadaju debele i masne kobasice...
U zadnjih 2-3 dana sam pogledao:
Get Smart
Kung fu Panda
Wall-E
You Don't Mess with the Zohan
Svi su mi super, ali Wall-E mi je definitivno najbolji, jednostavno je genijalan :)
jucer pogledao Harold & Kumar - Go to White Castle, zakon komedija :D
...dns je na redu nastavak H&K - Escape From Guantanamo Bay^^
@Maloki
imam u planu pogledat Kung Fu Pandu, dojmovi?:)
Meni su danas oba na redu :P
kunf fu panda je odlično napravljen... jest da nije "komedija" kao što je prikazuju u traileru, ali film je svejedno predobar i ima odlične akcijske scene... bolju akciju u crtanom već dugo nisam vidio :)= Citat =:
Izvorno postao mortician
još ako se doda ona epska glazba to je wpic win :)
Pogledaj obavezno :)
Ovih dana cu pogledati Seven Ponds... je pogledao tko taj film ? dojmovi ?
onda cu ga pogledat:)
e jos mi je na listi national treasure2, zanimljivo, jos ga nisam pogledao :(
Ja sam dvojku gledao, ali jedinicu nisam :(
Dvojka je ok, ništa posebno, ali zabavit će te ako nemaš pametnijeg posla.