Dobro pa mi mozemo ovdje normalno raspravljat a ne ko oni tamo koji zakljucavaju temu kad se drugu fegetu ili nekom moderatoru digne kurac....
Jeste vidili dresove,druga varijanta je ustaska crna....jovanovicu ce oci ispast od jala...
Printable View
Dobro pa mi mozemo ovdje normalno raspravljat a ne ko oni tamo koji zakljucavaju temu kad se drugu fegetu ili nekom moderatoru digne kurac....
Jeste vidili dresove,druga varijanta je ustaska crna....jovanovicu ce oci ispast od jala...
di mogu vidjeti tu drugu varijantu dresova? daj stavi slike
A imas po ovim portalima,sportske itd.,imaju velike kockice crveno bijele...pa vidi
Drug pupovac ce se odmah javit pa ce izjavit kako dresovi vrijedaju njihove zrtve i kako velicaju ustastvo,nebi me iznenadilo nista,jeba mater svoju...a lose mu je u hrvatskoj,jadan on...
Fegeti,skupine izvucene,sve vise manje su podjednake,predvidam pusing od argentine i nigerije i pobjeda protiv islanda
Strucnjaci sa pce se ne javljaju jos...
Drug feget je valjda zaspal ili je previse tvikal svoj hvaljeni zasticeni samsung s7 pa mu je zablokiral...
Tamo su inace sve vrli i posteni bivsi sportasi,proslavljeni i poznati po tome kako su tijekom skolskih dana lomili i tukli slabije od sebe na nogometnom igralistu i pritom stekli vrhunsku naobrazbu...danas nakon vrhunske sportske karijere svi redom zaposleni u drzavnim upravama za prevaru i pljackanje...
Lagana skupina, ako sad ne budemo prvi nećemo nikad. U drugom krugu na Dansku, a dalje Bog pomozi.
Super, gledat ćemo Mesija.
Preserava se po ostalim temama....ali ovu nogometnu jos ne dira...dobro je kaj ce imat dvostruko slavlje na pce forumu,suker izgleda broji zadnje dane a fegeti sa pce mrze hns i sukera...bas me zanima sta ce to simic donjet,valjda ce procvjetat hnl liga...a sta je najbolje nitko na pce ne prati hnl i jos ga mrze...tamo vecinom svi prate i odlaze na utakmice velikih europskih klubova tipa real madrid,bayern itd.
Samo je pitanje koliko ce se ljudi promijenit,jel samo suker ili i drugi,vecinon u toj skupstini,upravi ili sta je vec sjedi elita koja vec ima milijune i milijarde na racunima,vjerojatno ce sad doci novi da si jos napune vrece...
Argentina je ku*ac od ekipe. Jedva se plasirali na prvenstvo LOL. Island ima jednog solidnog igrača, ostali igraju samo na fanatizam. Nigerija, koga briga. Sve afričke momčadi su jake samo trkački, a taktika nula bodova. Očekujem 9 bodova i 10:0 gol razliku.
Ne znam kakav Šimić ti se mota po glavi, neće on ni vidjeti ured predsjednika HNS-a, a kamoli što više.
Teoretski skupina izgleda prolazno, ali mi Hrvati se jako jako lagano umislimo, sa igrom kakvu su imali u kvalifikacijama teško da mogu išta napravit. Sad će netko reći "kvalifikacije su jedno prvenstvo drugo", možda, ali to kod nas ne igra ulogu. Ubrali su pinku za kvalificiranje na SP i to je to, sve ostalo što se desi uz put dobro je došlo.
kakav dobar potez šukera ? to kaj je bosanca dofural ? isti kurac sa izbornicima već zadnjih 10 godina, jedan na odfura na prvenstvo i onda nije duže do zadnja dva tri kola kvalifikacija, onda opet dođe netko drugi, kvalificira nas na prvenstvo, glorificiramo ga kao boga i onda opet u krug...mi hrvati smo glup narod, pohlepan, jebe se šukeru za išta vezano uz nogomet....lol "dobar potez šukera"
Pa je,zna odabrat ljude i dobro je napravio kad je smjenio cacica,to nebi nijedan,a poznat je svuda po svijetu...to mu je dosta...a druga stvar je da u tom hnsu sjedi elita politicka sa milijardama i pune jos vise dzepove,to on nije kriv a sve pada na njega jer je predsjednik...a u biti oni su ga postavili i tako ce ga i smjenit...
Hahaha, nebi nijedan. Svatko s pol mozga ko prvo nebi TV majstora ni postavio na takvu poziciju jer ima 0 referenci za taj posao, a kao drugo smijenio bi ga 2-3 tekme ranije pa bi odavno osigurali prvo mjesto u skupini.
Brend se ovom avanturom skroz posrao na svoj legacy i bit će upamćen prvenstveno po tome da je za vrijeme njegove vladavine hrvatski nogomet dotaknuo dno, a ne kakva igračina je bio.
Ja ga pamtim i pamtit ću ga kao igrača.
Jel tko prati ovu lp,ponovno se lp namjesta da je osvoji rm,teska sramota,ovo se vec dogada godinama da prakticki suci i uefa guraju real da osvaja lp,teska krada i sramota...velika krada je bila protiv juventusa a i sada ih je opet sudac izvukal protiv bayerna...lako je tako osvajat lp...nadam se ako ima pravde da ce ih liverpul napunit sa 5-0 ali vjerojatno ce opet real osvojit,ovo je ocigledno drukanje godinama,cista mafia sta se tice sudaca i sudenja,nesto se namjerno sudi a na prave prekrsaje i cisto igranje rukom se prave grbavi i samo pustaju,sramota....jos kad se sjetim onih krađa čelzi vs barcelona kad su uefa i suci drukali za barcelonu
Tu ligu prvaka moze osvojit ocito samo real m na prevaru i sa nogometnom mafiom i pokvarenim i nesposobnim sucima,sramota
kako bi rekal štimac,klasično dodvoravanje,točno se vidi da svaku utakmicu neki tim ima protekcije,netko iz vrha naredi sucima:čuj,taj i taj tim nesmiješ oštetit,kako po utakmicama skoro uvijek ima nekih ajmo reć dvojbenih situacija uvijek se sudac može pravit grbav i da nije vidio,ili klasično nedavanje crvenih kartona ili drugih zutih itd.,pa sviranje čudnih penala itd.,sve u korist tima kojeg se nesmije oštetit...sa juventusom je real bio praktički na ispadanju i dođe sudac i izmisli penal,i real prolazi i nikom ništa,klasična krađa i mafia...
kad je nas sudac pokrao na utakmici protiv brazila na svjetskom nekoliko idućih utakmica točno se vidjelo kako smo imali protekciju sudaca,došla naredba iz vrha da nam se vrati krađa...s tim da onaj japanac nije bio kriminalac nego je jednostavno nasjeo na glumu za oscara brazilskog prevaranta
Tenk ne seri
Hex navija za Real.
Tenk kužiš se u nogomet koliko i u kućišta. Aj bok.
Baš sam to htjel napisat da je hexfire realovac i fanboj i da na svakom koraku brani svoj klub
A to kaj svaku tekmu ima povladancije u lp od sudaca nikom ništa,prošlih godina je real do finala imal tak smiješne i lagane protivnike da mu praktički niti nije trebal sudac,mogli su im odmah unaprijed uručit pokal,tako i ove godine sigurno osvaja,nema liverpul iskustva u takvim utakmicama a ovi znaju dobro kad treba glumit a kad nešto i odigrat a sudac će uvijek bit na njihovoj strani i pogurat kad nejde.
Ima povladancije real i u primeri da se razumijemo ali tamo je ipak barcelona puno jača pa im to tamo nepomaže.
Tak sam i ja bil veliki navijač ferarija i m. schumachera ali realno mnogi su tad tvrdili da je FIA tj. maFIA drukala za ferari i uvijek njima pogodovala,obično su to bili meklarenovci pa redbulovci i ostali,mislio sam da je to samo jal i ljubomora ali očito nije,mika hakinem nije bil ništa lošiji vozač od šumahera,čak i bolji sa super potezima ali je uvijek ovaj u ferariju imal jači i bolji bolid i ekipu maFIA iza sebe.
Real je i u povijesti(era franco),još u začecima lp,kup kupova imal povladancije od uefe i sudaca a to se i dalje nastavlja...Možeš si pogledat recimo mečeve čelzija i barcelone od 2004.g do 2012. g kad je bio veliki rivalitet tih dvaju klubova,navijal sam tad za barcu ali kakvih je tu sve krađa bilo od strane sudaca to je bilo užas,čelzi je znao bit pokraden i te kako,obično se na nešto prave grbavi pa onda nastoje to izjednačit tako da sude gluposti itd.,pa onaj ovrebo je bio katastrofa sudac,isto je i sada,nemaš nijednog poštenog i pravog suca.Sve kriva uefa.Mislim da je već svima očito da real već godinama ima veliki poguranac od sudaca i uefe.
Prvo smo izbacili prvaka Francuske, pa prvaka Italije i za kraj prvaka Njemačke. A Bayern igrao s Bešiktašem i Sevillom rofl. Protivnici iz Kupa Uefa. Fulali su 10 zicera u dvije tekme i zasluženo ispali jer su nesposobni. A panjevi neka se tješe da ih je sudac izbacio.
Lol ja se šalio, a ispalo istina. Lako izbacivat prvake kad ti sudac ni jedan faul ne svira.
Ajde molim te,sve prijašnje godine real m. je dobivao protivnike u skupinama i u daljnoj fazi da je to bio smijeh,uvijek su dobivali najlakše moguće koje su mogli dobit,meni je to izgledalo smiješno,kao da si sami biraju i izvlače kuglice. Ajde ove godine su imali nešto jače protivnike ali opet panjeve koji su baš kad su sa njima igrali pali u formi ili imali ozljede(poglavito PSG). Barca je isto truba.
Ali treba još nešto uzet u obzir,real m. igra samo da osvoji lp,sve bacaju na lp a prvenstvo im je totalno nebitno.To je isto činjenica. Samo da mogu barcašima pred nosom se hvalit koliko imaju lp.Činjenica je i da je španjolska liga isto truba pa bez imalo truda mogu držat 2-3 mjesto.
I činjenica je da ih suci već nekoliko zadnjih godina itekako guraju u lp.Utakmica protiv juventusa je najbolji primjer.Pogledaj si onaj penal i crveni karton,mogu reć samo sramota kako su pokrali juventus.
Nego jebeš ti to, reci ti nama tenk što ima novo na PC Ekspertu?
Penal je bio li-la, ali crveni je bio čist. Problem je što je dan krivom igraču, ali jbg. Španjolska liga je najjača na svijetu. Nemaš blage veze o čemu pričaš. Da, da, kad se izvuku jaki protivnici onda ih baš ulove ozljede. Ove sezone u skupini Tottenham i Borussija i po tebi je to lagana skupina. Ajd drži se ti PC experta.
Jebo vas PCE i oni zlotvori i zli ljudi,možda ne svi ali velika većina.
Priznam,ne pratim uopće utakmice ali tu i tamo vidim te neke situacije i snimke.Penal je čisto dodvoravanje eufe realu,pa daj si pogledaj snimku,tko bi ono sudil u onom trenutku kad juventus ima 0-3,čisto spašavanje reala da ne ispadne.Ono nije nikakav prekršaj,ono vidi se da nejde namjerno,više u žaru borbe ga je malo dotaknul,onaj je pal ko pokošen i to ti je to,takvi penali se sude samo realu kad ga treba spasit i nikome više. Zašto je buffon dobil crveni? Radi vrijeđanja suca ili?
Španjolska nije uopće najjača liga,engleska je puno jača liga.U engleskoj barem ima još ponešto poštenja i nema velikih glumaca kao u španjolskoj,u engleskoj ono nebi bio penal nego bi realovac još dobio žuti karton radi simuliranja ali to je tako,uefa=mafia i dodvoravanje realu,a ti i dalje navijaj za svoj voljeni klub koji osvaja lige prvaka na prevare.
Hahaha, engleska je najjača. Kad je zadnji put neki engleski klub bio na vrhu Europe? Engelska je jedino najneizvjesnija, ali njeni "top" klubovi redovno ispadaju i od klubova ranga Sevilla. Španjolci dominiraju zadnjih godina i u LP i u Kupu Uefa. Faul je sigurno postojao jer je Benatia uletio s leđa i karate potezom srušio čovjeka. Da li je to dovoljno da se sudi penal u 93., može se diskutirati, ali prekršaj je bio. I ja bih rađe da smo dali gol kad je trebalo ili prošli nakon produžetaka, ali bože moj, to je nogomet. Jučer je Liverpool prošao uz veliku pomoć sudaca pa nitko ništa ne komentira. A na isti način su prošli i City.
Buffon je dobio crveni zbog udaranja suca u rebra, ali se na snimci vidjelo da ga je ustvari mućki iz drugog reda udario Costa. Sudac je pretpostavio da je to učinio Buffon koji je bio najagresivniji.
Daj molim te,kakve to veze ima jel osvajaju ligu prvaka ili ne,njima je važniji fa cup od te sprdnje zvane liga prvaka.A vi navijači reala se vidi koliko ste zaluđeni tom ligom prvaka,vrh europe lol...tu ligu prvaka treba mijenjat podhitno jer čak i kup uefa ima bolje i jače utakmice,ovo je postala sprdnja kako se non stop namješta realu...kažem takvi penali se redovito sude samo i isključivo u korist realu. Protiv bayerna je valjda onaj marcelo igral rukomet i nikom ništa,sudac grbav....šta su liverpulu suci pomagali,natrpali su i tity i romu,nadam se da će i real natrpat
Znači bufon bezveze dobije crveni,sudac je pretpostavio i na temelju toga da bufonu crveni a možda je i mogao obranit penal,katastrofa....sramota,mogal je već pitat one pomoćnike tko ga je udario ako ga je već udario a ne bezveze dijelit...
Ako je ono tebi karate potez ,onda stvarno...nije ga srušio,malo ga je dotaknul i frajer se srušil sam od sebe,vidi se da imaju prakse u iznuđivanju penala...
ima tog puno na youtubu,valjda je sad već svima postalo jasno da se uefa dodvorava realu kroz nasapunane suce...
https://www.youtube.com/watch?v=v6Z2rhnaEwA
Diši malo tenk, dobit ćeš srčani. Da jbt, start s leđa u kojem je noga podignuta metar i pol u zrak je stvarno uobičajen prekršaj. Vasquez je samo iskoristio ponuđeno ko i svaki napadač jad osjeti kontakt u 16m. Benatia da ima malo mozga bi pustio Vasqueza da štopa/puca/što god. Ovaj bi ionako uprskao situaciju.
Haha,evo još,samo kaj je krivi naslov,nogomet nije nikakva predivna igra,to je retardirana igra sa 22 igrača,može se varat na sve strane,samo kaj je najgore oni su dodali još više sudaca i umjesto da je bolje,suđenje je još gore nego kaj je bilo prije...,suce iza gola maknut i uvest tehniku da se vidi jel lopta prešla crtu ili nije...
Šimunić sa 3 žuta,hehe...
https://www.youtube.com/watch?v=9YidMsbUW-w