To što si napisao u zadnjoj rečenici je isto kao da netko opisuje PWI, ima i TW, i dungeoni i seksi armori, poslije lvla 30 nemoraš pitati za duel nego samo napadneš lika.
Printable View
To što si napisao u zadnjoj rečenici je isto kao da netko opisuje PWI, ima i TW, i dungeoni i seksi armori, poslije lvla 30 nemoraš pitati za duel nego samo napadneš lika.
Ma igraj Perfect World ako ti nije dosadio.
Dekaron je nekako LAG[ast], bar je meni bio odk sam igrao. Više mi je sjela USA verzija bila aka. 2Moons
A Cabal, a neznam, igra ima sve no opet me nije privlačila baš.
Stoga, moj izbor bi bio definitivno Perfect World.
da ali nisam naviko grindati moba po moba uz strance, ajd da je aoe pa me boli, ili da sam s ekipom nasom na ventu, ali ovako zaspem uz igru
Ima dosta ljudi s ovog područja na Perfect World International, Harshland server.
Organizirajte se i ev najs mali community : )
Probaj svakako Jade Dynasty.
ma ako hoces proci free igraj PW, stvarno zadovoljava sve tvoje kriterije, ima i u PW aoe party međutim tek poslije 60 lvla ako se sjecam, je da je malo dosadno aoeat al jebiga.
EDIT: sto se dekarona tice, u toj igri se mora previse grindat, doduse ja sam igrao samo 2 moons koji je jos bio u beti pa nije bilo nekih dodatnih sadrzaja, ali inace zabavno je bilo aoeat i lijepo je izgledalo koristit aoe skillove,
a Cabal sam samo probao i odmah odustao na pocetku
jade ne igram, jer cim sam cuo da ima u sebi ugraden bot
Jel itko od vas cuo za Aion Online ? I dali je mozda betu igrao ?
Imaš Aion topic: Klik
Mislim da ti jedna osoba s foruma igra Chinese betu ali nisam 100% siguran pa neću imenovat. Sve u sveme igra se željno očekuje.
Zwer, evo ti jedan novoizašli MMO, igra ima sve..pa čak i AOE ; )
Gates of Andaron
ima li koji MMORPG koji se da igrati na mobilnom internetu...i da nije prevelik,i da je free
probajte 12sky 2 to je jedan od boljih mmorpg igara jeste da je download 2gb ali je stvarno odlican!!!!!
trebam neki mmorpg sličan final fantasy.tj da je takav način borbe te da je igra free te igriva
hm ako mislis na JRPG nacin borbe odnosno nesto kao tun based mislim da je atlantica online nesto takvo al nisam 100% jer nisam probao, navodno je igra dosta dobro, i naravno free je
Atlantica Online, jedina s takvim turn-based sistemom.= Citat =:
Izvorno postao zombi00
thx= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
jel znate neku igru koja ima slican sistem borbe s "monstersima" kao metin2 , tj . da nije mouse target - auto swing , auto atack system kao sto su perfect world ili cabal ... ? unaprijed hvala !
Age of Conan.
Nije baš, trebaš označiti metu da bi vidio Shield pozicije, premda ima kolateralne štete uokolo kad mašeš oružjem... ali nema auto attacka, istina. Mislim da tom opisu ništa ne odgovara još jer vrijeme freeform MMO borbe tek dolazi (Continent of the Ninth, npr).
zaboravio sam napisati da bi bilo lijepo da igra bude besplatna no nema veze , zanimljivo kolko je onda metin2 ispred svih barem u tom pogledu jer on takav slican sistem ima a igra je napravljena 2004 dok svi druge kompanije nisu u mogucnosti postici ono sto je ymir kompanija s metinom postigla ... nista morat cu se onda vratiti metinu (dok nedodje cont. of ninth) jer sve igre koje sam dosad probao nisu mi se dopale samo zbog nacina borbe
Age of Conan je najbliži onom što ti tražiš , al da plaća se i casteri ownaju sve živo.
Čuo sam da i D&D online ima drukčiji combat sustav , al nikad nisam probo pa ne znam.
DDO je kao SP igra, WSAD i klik mišem il što je već postavljeno kao attack + što imaš skill bar za spellove. Nema nikakvog klikanja po creepu niti ikakvog označavanja prije lupanja po istom. Takav je sistem u DDO, nemam pojma kakav je u metinu tak da ak su isti i to ti se sviđa skini US verziju DDO-a pošto je f2p.
Mislio sam ja počet igrat D&D online barem dok ne sredim problem s obnavljanjem AoC pretplate , ali po komentarima na foromu mi se čini da igra suxa.
Jok, igra je odlična i isplati se barem je probat sada kada je postala f2p. Igra ima odličan PvE dok se PvP bazira na 2-3 hita (ipak je pvp naknadno ubačen). I nemojte sami igrat mmo T.T.
Evo pravim account ionako nemam pametnijeg posla.
Dakle prije god dana sam uzeo wow igru ono di dobijes wow + bc i igro taj mjesec dana i nes mi iskrsunulo i nisam vise igro pa me sad zanima po vama koju bi vi igrali igru: WoW, AoC, Aion, War ili neku drugu jer ako nije WoW probao bi zamjeniti acc
LinkS :nonono:
WoW ne podnosim organski tako da ti to nikako ne mogu preporučit :(
Warhammer je od svih ovih navedenih igara najzabavniji dok ne dođeš do T4 gdje ćeš se više borit sa lošim enginom nego sa neprijateljima.
Aion se većini ljudi sviđa (lineage + wow u jednom).
Aoc je zabavan mmo sa zanimljivim combatom. Ako te takav setting privlači ne traži dalje ali ako nisi siguran bolje bježi dok stigneš xD
Moja preporuka ti je Aion barem dok se Warhammer ne sredi.
Pokusaj sam izabrati sta ti najvise lezi!
Aion je tehnicki savrsena igra ,samo sto mi je odbojan onaj anima istocnjacki dizajn likova i sterilna back prica.
WOW je fenomen u zanru
War je igra sa epskim setingom ali ne bas tehnicki doradjena sto me nije odbilo da je igram,jednostavno zabavno.
AoC...privlacan univerzum ali stecen dojam kao da tu nesto fali...
Ako zelis nesto stvarno drugacije onda probaj Eve Online po osobnom misljenju najbolji mmorpg.
...eto to bi bilo moje misljenje.
ma i ja sam se dvoumio izmedu aiona i wowa jer vise volim pvp, a koliko mi se cini u aionu ima toga vise, iako bi igro war najrade ali zbog tih problema, pa sam odusto od njega
Uskoro ti izlazi Allods Online (f2p) pa se sa tim zabavi dok ne srede War. Allods ti grafički vuče na WoW ali ima puno bolji PvP (ipak ga rusi rade :P).
Allods se moze di nabavit key za betu ili? da vidim kako ce bit i kad pocinje beta ako znas.
btw. jeli imaku kakve informacije za war?
Allods OnlineS= uskoro će CB
War se polako sređuje ali kad pogledaš koliko je dugo vani te koje su promjene od CB-e napravljene počneš se dvoumit xD
znam, mislim da ako nadem nekog da oce mjenjat Aion za moj WoW (burning crusade) acc da cu igrat wow
Prijavih se za Allods CB, sad sjedit i prekrižit prste. A netko je spomenuo Runes of Magic .. igrao sam ga 7 minuta, ne kažem da je loše ali pvo što sam primjetio je da je sučelje 100%, ma 120% preuzeto iz WoW-a. A pošto mi je WoW-a sasvim dosta za cijeli život, odustao sam i od Runesa ...
Ima li neki dobar free mmo osim - Cabal, PWI, Jade Dynasty i RoM ?
Heh,isfurao ga Perfect World :P
Probaj Dragonica Online.
Nije, igra je predobra, igrao bih je još, al bih prvo jebao mater svakom od tih kretena koji uvode te jebene evente zbog kojih gold ode u 3pm.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Neš što nije animasto da dodam :)
9Dragons dešava se u Kini , kineska mitologija, puno ljudi igra jedini je problem opaki grind kad dođeš do 30 levela.
Cijena golda se digla na jebenih 600-700k :(= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante