može i neki silencer;nortrom, krobelus isto brzo ubije propheta
Printable View
može i neki silencer;nortrom, krobelus isto brzo ubije propheta
Ako hoces da ti se neuspije teleportirati uzmi nekog stunera ili kupi MKB :wink:
teleport se riješi stunnom, znači nessaj
Skeleton King
ca je to ?= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
monkey king bar, al opet to ima samo 30% sanse da ga zaustavi atko da nije skroz pouzdano
Pouzdano je. Zato sto je to u teoriji swaki 3. udarac. A ti ga dok se porta stignes udarati barem 6-7 puta imho.
i još ako si Balanar i još ako je noć :D a šta kažete na BAne Element ? je dobar šta taj heroj,jer sam s njim dosta podejbavao propheta.= Citat =:
[quote=St. Jude]i još ako si Balanar i još ako je noć :D a šta kažete na BAne Element ? je dobar šta taj heroj,jer sam s njim dosta podejbavao propheta.[/quote:1kemx8im]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":1kemx8im
Dobar je bane. Imaš sa njim 2 nacina da ga sjebes na teleportu. Sleep njegow[Nightmare]Si ulti. To dwoje ti prekida tp
Je li vengefull spirit's ulti zaustavlja prophetov tp (i tp općenito) ! Ako da , eto ti jednog od najboljih countera za propheta ! Pogotovo za onu njegovu šumu !
Dobra ideja ^_<= Citat =:
Izvorno postao st.frky_
šta je najbolje složit Balanaru i Banelementalu ?
za balanara SnY
za banea je nikad nisam znao kaj mu je dobro pa sam mu stavljao Skadi i radilo je :D
Bane bi radio angham, prilično korisno protiv tp, a za balanara neznam
Nepomaze njemu aghanims.
Balanar-Treads,SnY,HoT, Bashere
Bane-BoT,Guinsoo,Daogn
Ostalo po izboru
a, mislio sam da radi ali jbg sad
pišite hrvatski= Citat =:
[quote=St. Jude]pišite hrvatski[/quote:29zxpfz4]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":29zxpfz4
Balanar-Power Threads, Sangen&Yasha, Hart of Tarasca (ja mislim), Cranium Basher
Bane-Boots fo travel, Guinsoo scepter of *something*(tak nekak), Dagoon je dagoon (crveni anghams scepter)
Balanar-Power Treads[Boots Of Speed+Gloves Of Haste], Sange & YashaS[Sange(Ogre Axe+Belt Of Giant Strenght),Yasha(Blade Of Alacrity,Boots Of Elvenkind)(Recept Sange & Yasha Item Shop 3)],Heart Of Tarassaque[Messhermidts Reaver+Vitality Booster], Cranium Basher[Mithrill Hammer+Gloves Of Strenght]Sx2
Bane-Boots Of Travel[Boots Of Speed+BoT recept], GuinsooS[Eul' Scepter Of Divinity(Void Stone,Staff Of Wizardy,Robe Of Magi)+Oblivion Staff(Quarterstaff,Robe Of Magi,Sobi Mask],Dagon[Staff Of Wizzardy+ Blades Of Attack]
^_^
Ako sam gdje pogrjesio neka me neko isprawi :roll:
jedino neka imena, ali nema veze
Ja bi baneu umjesto dagona stavio linken jer ovako ima malo hp-a !
baneu najprije uzmete ono za +3 int i to 2 komada. onda point booster , zatim euls pa dagon , onda guinsoo , pa power treadse/bot . s tim možete otprilike ići sami na 2 do tri protivnika ( ako ste solidno igrali , nitko vam neće moći blizu ) . kad skupite dovoljno golda onda lijepo skadi .
Ne znam što mislite o ovom cijenjenom heroju..?
http://img143.imageshack.us/img143/5577/chuckxz2.jpg
već viđeno , nije bilo baš nešto lolastično ni kad san to prvi put vidio.
ma meni je grančica najbolja :D= Citat =:
Izvorno postao reiki_
Widio sam to. Ima smisla :D
ma nije mi nesta fali mu dagon... faktas grancicu, mozda bi mu dobro dosla i manta.. neznam sta vi mislite???
dodaš mu tenisicu, potkošulju i hlače i jači je od ramba pod uvjetom da se ne obrije
ma grančicom sve pokolje ne treba mu nista drugo, bio bi owerpowered :)
Tko mi moze reci dobar build za Geomancera.
Vladimirs obawezno,ostalo po wasoj zelji ^^
pa i mekansm ti je manej-više obavezan, da ti ne pogibaju prelako klonovi, a ja bi još i mantu možda ubacio i aegis sigurno, jer nije veliki problem ubit tvog klona
blio što s aurama, ja mu rano bildam i žute plusiće tako da klonovi budu malo jači, sto se tiče aegisa obavezno je svakom heroju. Btw, kad aegis sastavim anti mageu, jer njemu magic resistance ide 40% + 35%, jer vidio sam da mu aegis skoro nitko ne sastavlja;X
ma nije svakome, ali meepu je.ja sam čitao da je kod AM to tako jedino ako sastaviš aegis prije spell shielda
Nije toliki. Budem kasnije stawio magic ressisance njegow Da mu naprawis 2 aegisa po twom bi imao 110% magic resistance ako se stacka^^ Isto wrijedi za pudgea,nemaju toliki resistance koliko pise,,,= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Magic resistance se ne stacka*.= Citat =:
Basic magic resistance je isti na svakome heroju, 20%.
basic se, ofc, stacka.
*mozete "natjerati" magic resistance da se stacka samo sa herojima : viper, pudge i magina tako da PRVO kupite magic resist item a tek NAKON toga uzmete PRVI level skilla za magic resist. U najboljem slucaju mozete imati sa maginom 20% + 40$ + 35% (mislim da je tako :p) = 95% i to ako ne uzimate magic resist dok ne skupite aegis.
eo. nema nista izmedzu.
95% magic ressistance :shock:
Tako je prije bilo sa tidehunterom i onim starim aegisom kad bi dobio mnogo (neznam točno koliko :D ) onog štita !
neznam koliki mu je resistance ali level 25 zeus sa ultom (sastavio je skepter, ja mageu aaegis) mu je oduzeo 150 hp-a ,a imao sam 200 tako da cu ga uvijek sastavljati:)
ma nes ti zeusa u late game heroj je shit i on i njegova zadnja valja jedino na pocetku
ma znam al koliko mu ulti rasdi dmga na lvl-u 3 i skepterom, druge heroje nisam bas gleda, jedino sam to zapamtio