e to je kao mmo prava i statistike,ha,www.gamer.hr
Printable View
e to je kao mmo prava i statistike,ha,www.gamer.hr
imam neki filing da ce trojka imat sam ljepu grafiku,predobar okolis i questove a da ce borba bit bezveze..jer mi se nesvidja nacin borbe ni u oblivionu a sve ostalo mi je dobro a buduci da bethesta isti pravi fallout pa..uglavnom jedva cekam da izadje!!
Pripremite se na dugo čitanje,brdo informacija o igri:
http://www.nma-fallout.com/article.php?id=38620
nice
omfg nove slike :shock:
fuckin a
Samo se nadam da nece bit Oblivion sa gunzima, kao sto svi kazu lol.
Evo jucer preso Fallout 1 (prvi put u zivotu), igra je predobra, sad se dvojka prelazi. :pray:
Bit ce ok, kao sto kazu, sa izometrijskom perspektivom, nekako mi se FP kamera ne svidja u RPGu
Dosta stvari neće bit kao oblivion, igra koristi dice role,znači kao u morrowindu. Možeš savršeno naciljati nekoga ali to ne znači da ćeš ga stvarno pogoditi.
Ima tek nekoliko stotina likova,oblivion je imao 1500,ovi će biti puno razrađeniji,više dijaloga,neće imati kretenske razgovore među sobom itd..
Evo, upravo sam i ja to procitao.
Ocekujem da ce igra biti puno bolja od Obliviona, al mi se cini da nece bit to onaj istinski Fallout.
Dobro je to sto ce igra privuci nove gamere koji nisu igrali prve Falloute pa ce ih upoznati (donekle), pa mozda i zaigraju te legendarne igre bez obzira na grafiku
Iscekivanje me hebe u mozak, KAD CE VISE IZAC; smrc
jednom sinko jednom
EVO NOVOSTI...Neću SPOILAT,pogledajte sami očem se radi
http://fallout.bethsoft.com/eng/vault/d ... 24.07.html
njoy :D
Al' ću se večeras načitati!
Igrao sam prvi, drugi a i onaj tactics i sve su za 10!
Nadam se da ce taj Fallout feeling zadrzati i u ovoj trici, ali kako na projektu radi sasvim drugi ekipa (ili ne?) mislim da ce to nekako ispasti nikako...
...Nada zadnja umire...
vecina koja je tako pocela sa oblivion trenutno misli da je morrowind sranje...ima nekolko izuzetaka ofkorz...npr ps1ho...al tesko da ce se nekom poslije f3 svidjet f1 il f2 ak nisu fanovi takvog zanra= Citat =:
Izvorno postao Teon
Ja sam igro isto oblivion prvi al nakon kaj sam probal morrowind vidio sam da je on barem 5x bolji od obliviona= Citat =:
Izvorno postao revenion
humm, Pip-Boy je prilicno velika stvar za nesto sto nosis na ruci 0-24 ...
!!!
:pray:
Pip-boy 4 presidentS
:pray:
ne volim kad se traže poveznice između obliviona i fallouta 3 ali to je izgleda neizbježno... ono što se zaista nadam je to da će oblivionu i Falloutu 3 biti zajedničko to što obje igre rpg-ovi i što ih goni manje-više isti engine...
a ono što me stvarno plaši je umjetna inteligencija u oblivionu koja je bila katastrofalna... o glasovima likova da ne govorim... dokaz tome je odmah na početku obliviona kada se krećete po tamnicama sa kraljevom osobnom stražom... Vitezovi ili što su već, letaju kao muhe bez glave, pogotovo kad vide neprijatelja, užasno skriptirano, zabijaju se u zidove i sl... to se još i podnosi ako je riječ o borbi mačevima, sjekirama i sl... ali ako će se u falloutu 3 likovi s puškama i sl. zabijati u zidove trčati pred nišan glavom bez obzira to će biti katastrofa... valjda su zato stavili v.a.t.s da se to ne dogodi...
imam puno sumnji jer je oblivion usprkos lijepoj grafici i svemu blještavom, imao šugavo gotovo traljavo izvođenje
Slazem se u potpunosti, ali mene nebrine toliko A.I. koliko cinjenica da FO3 neradi ista ekipa koja je radila na 1. i 2. naslovu, a to sa sobom povlaci i drugi gameplay. K, znam da ce sve biti bljestavo 3D, nasminkano i super a ako i A.I. bude na nivou nema zamjerke bar od strane mladjih playera, ali mi koji smo igrali FO i FO2 i koji smo se uvukli u taj postapokalipticki svijet cemo itekako zamjeriti ako to nebude onaj FO na koji smo naviknuli i koji smo zavoljeli. Zelim samo da se zadrzi onaj feeling, a ako izostane, goni FO3 i sve to u ... uprkos grafici i svemu tome :twisted:
foking x360
nemam ništa drugo nego da kažem:Ladies and Gentleman sharp your knives because we are going on a manhunt!
BURN BETHSEDA!!!!!!
moja sucut, najiskrenija, mozete se oprostiti sa cekanjem ove igre :boohoo:
Što? Sad ste svi kao iznenađeni?
Davno se to već zna... dobro ajde, bar sumnja.
Ja ne očekujem neku inovativnost, originalnost, ubergrafiku i slično od ove igre. Nažalost nisam igrao prva 2, a sada više nemam volje.
Očekujem Oblivion u postapokaliptičnom okruženju, i ako bude takva, ja zadovoljan.
Oblivion nije vrh RPG-a (podbacio je za Morrowindom), ali je svejedno odlična igra koju mnogi obožovaju i stalno iznova igraju. Oblivion je jedna od rijetkih igri koja je stalno na mojem hardu od kad je izašla.
I zato još jedanput:
Ako Fallout3 bude barem sličan oblivionu, onda :pray:
:|
o cemu vi pricate developeri su rekli da im je najlakse napravit i prezentirat igru na x360 to znaci da ce na prezentacijama i trailerima igra bit pogonjena na x360,to ne znaci da ce PC verzija bit manje kvalitetna
oblivion?
on je bio za PC excluziva ili za console?
a dalje neznam, samo znam da nemre biti losije od Halo2
Ako im Xbox360 bude glavna platforma po kojoj budu radili igru znači da će većina igre biti prolagođena za nju, a svi smo se uvijerili koliko je "dobra" to donjelo Oblivionu.= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
KonzolitisS- lt. Konzolus Noobaris - tesko oboljenje igara koje trenutno nema lijeka, simptomi bolesti su shpekulacije za vrijeme i prije beta testiranja o mogucem izlasku igre na joypadom pogonjenim platformama - konzolama. U daljem stadiju ove bolesti postaje jasno da igre koje su ugledale svjetlo dana na platformama nemaju mnogo izgleda da se prilagode pc racunarima bez ozbiljnih posljedica po zdravlju igre kao npr. retardirano mehanicko kretanje, nepopravljivi graficki bugovi, mentalna zaostalost A.I.-a i mnoge druge.
Ukoliko je jedna igra koju ste ocekivali s toliko ceznje zarazena s ovom boleshchu dajemo vam savjet... odvedite je u obliznji shumarak, zavezite je za drvo, repetirajte lovacku i... olakshajte joj muke... :cry:
bioshock je bio port s konzole pa je dobro ispo.....
Pa i Oblivion je ispao dobra igra, ali od nje se nije očekivalo da ispadne samo dobra, od nje se očekivalo da bude veličanstvena, da bude dostojan naslijednik Morrowinda, da bude igra koja će postaviti nove standarde u RPG žanru.
Ako nastave ovako Fallout će vjerovatno ispasti dobra igra, ali neće ispasti onakva igra kakva je mogla ispasti da se radila samo za kompjuter.
Kad malo razmisliš, koja je igra u zadnjih godinu, dve bila veličanstvena?
Bile su samo dobre igre i loše igre.
Neka Fallout3 bude dobra igra, više i ne tražim.
Jel verziju za PC rade odvojeno od XboX verzije ili se radi o jednoteistoj verziji s različitim prilagodbama, tj, konverzijama, i oće li verzije istovremeno izaći. Iako sam veliki fan, nisam baš najinformiraniji.
Meni se zasad Fallout 3 sviđa po najavama iako sumnjam da je biti revolucionarna kao prošli fallouti. :(
Pa cim su se odlucili za konzole kao platformu ocigledno je da idu tim putem. Nemam stvarno nis protiv konzola, pes je najjaci upravo na konzu a i nigdje nema jaceg napucavanja i fightanja nego na konzoli, ali nemojte mi neke na pc-u odlicno uhodane igre odjednom prebacivat na konz cisto zbog profita...
Vi ne volite kada PC igru najave za konzole ali kada hitove s konzola kao Devil May Cry 4,Assassin Creed ili Gears of War prebace na komp onda su konzolaši glupi. :o :o
Neka si oni slobodno zadrže i Devil May Cry i Assassin Creed i Gears of War ali neka ne diraju u serijale kao što su Fallout i TES.
Pa ipak je grehota propustiti tako dobre naslove kao Assassin Creed.= Citat =:
Izvorno postao ssalG
ma lol... bolje da itko makar pokusa ozivit legendarni igru poput fallouta nego ovako na staroj slavi !.= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Od svih kompanija najbolje rpg radi blizzard i betasheda tako da nema frke za fallout 3
nikako se ne slazem da oni rade najbolje rpgove.= Citat =:
Izvorno postao The-Borg