Dam ti ja nešto para, ionako ne vjerujem da će mi trebati toliko u RoS-u. Podsjeti me kad me vidiš online, ako želiš.
I na što trošiš ako imaš samo 500k golda? :D
Printable View
Dam ti ja nešto para, ionako ne vjerujem da će mi trebati toliko u RoS-u. Podsjeti me kad me vidiš online, ako želiš.
I na što trošiš ako imaš samo 500k golda? :D
Jel ikako moguće doskočit resetiranju rutera svaki dan? Znam da se mora resetirat, al jel ikak moguće namjestit da se to događa u 5 ujutro a ne u 2 popodne? Jerbo igram HC i skoro me sjebalo više puta...
Probao sam se probudit u 5 ujutro i restartat ga ručno u nadi da će i dalje nastavit onda se gasit u to vrijeme al on je nastavio po svom (2 popodne otprilike).
Nemoj skupljat gemove dropa marquise u RoS-u.
Ček ozbiljno nemožeš gold trejdat? Jesu oni normalni? Valjda je to zbog gold sellera al WTF??
pa i bolje
da, vrlo vjerovatno zbog gold spamera
Ček, on nemože uć u moju igru npr. i dat mi gold?
Btw. Monk je najbolji char ikad. Ubija totalno!
Što ću od novog contenta moći igrati ako ne kupim odmah expanziju?
U postavkama routera ti je podešeno. Moj se npr resetira u 4 ujutro.
Aj kad te vidim online ćemo provjeriti da li se može dati. Ak ne, smislimo nešto drugo. Mislim da se jedno vrijeme nije moglo, ali to je bio bug i popravili su hotfixom, ali moguće da se to odnosilo samo na AH.
A gdje su te postavke routera? Odem na 192.168.1.1 i tamo nemogu naći ništa vezano uz to... Thompson router od t-coma
Uf, Tompson. Ne sjećam se da li je imao te postavke, sad koristim Siemensa koji ima. Probaj nazvati SZK, mislim da bi oni mogli to daljinski riješiti.
Čudne se stvari događaju s igrom, ide normalno i onda odjednom popizdi i leti ko luda, ubijam na sve strane; onda se opet unormali. Funny.
Lag
Fulao si build
Delete char make new char
imam nekih 50 mil. golda, ima li smisla nakupovati nešto danas na AH prije nego ga zatvore ili da čuvam gold za craftanje ili sl. u ekspanziji?
Nema smisla kupovati ama baš ništa, marquise gemovi budu padali s mobova u ekspanziji, čuvaj za kraftanje i dobro.
Prodao sam 50 milji golda na AH čisto da mogu reći da sam nešto prodao za prave pare. Ostalo čuvam iako će mi biti sigurno previše, ali nema smisla išta sad kupovat, a Flander je bio u pravu kad je rekao da nema više tradeanja golda između igrača.
Nema smisla kupovat samim time što prelazimo na 70. level. Šta god skupiš prije ekspanzije neće više ništa vrijediti....
Čuvaj gold.
Dropovi su malo u banani. Legendary padaju iz chestova i tijela. Monsteri za sada ništa ne dropaju, možda jedan i to je sigurno bio obični a ne elite...
Kakva je Torment težina? Jel napeto ili zijevate? Zasad su niže težine nikakve, monsteri jedva da mi 50% HP-a skinu, a nemam dovoljno velik DPS za veću težinu. :(
Još malo
http://eu.battle.net/d3/en/blog/1335...ble-20-03-2014
Vengeance i Black Hole ću najvjerojatnije koristiti, a za ostalo ćemo vidjeti... Pirahne fora izgledaju, ali mi treba veliki AOE tako da ostajem sa Zombie chargerima...
Kako sam pogodio koji su najiščekivaniji skillovi hehehe, popularnost je točno onakva kakvom sam je zamišljao.
Black Hole mi izgleda najbolje od svega. Vengeance ima podosta velik cooldown, nisam siguran da će imati mjesto na mom skill tabu.
Solidan dan bio jučer, dobio Natalya helm i Hollowed defenders set recept. Prvi legendary recept koji sam dobio.
[UPCOMING HOTFIXES
- All class set items will now only drop in Torment I or above.*
- Reduced the amount of experience granted by monsters with lower than average health pools.*
Danas još jedan set recept i drugi dio natayla seta, 1h xbow. Napokon sam se riješio Manticorea.
http://marshnaylor.kinja.com/this-di.../@lukeplunkett
Odličan Cosplay!
Koji je plan za ponoc veceras, jel krecete sa Crusaderom new game ili nastavljate sa glavnom klasom s kojom se igrali vecinu Diabla 3?
Moj trany Demon Hunter jedva ceka vidit ponudu novih štikli :(
Igrat ću tek sutra ujutro vjerojatno. Za početak prelazim sa DH na 70, a onda vjerojatno s Crusaderom polako od početka i usporedno Wizarda na 70. Nakon toga bounty i adventure mode te tu i tamo levelanje ostatka ekipe.
Spavanje ili Tomb Raider do kraja odigrat :D
Možda nece bit tih problema jer ako ostanemo logirani ranije igra ce se automatski prebacit u ekspanziju u ponoc.
Vjerojatno će serveri biti u prozoru, a sutra sam tek navečer kući. Veselje. :(