Ja sam ga naručio još prije godinu-dvije. Za 2-3 dana mi je došao na kućna vrata.= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
Printable View
Ja sam ga naručio još prije godinu-dvije. Za 2-3 dana mi je došao na kućna vrata.= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
sta, dostavljac tebi igru ti njemu pare?
ja sam izgubio povjerenje u crovortex kad sam narucio gw i zvao cijeli mjesec , i jos ni dan danas ne znam sto je bilo s tom posiljkom,na kraju sam uzeo u algoritmu :o= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
lets give it another try then,shall we...
imaju gro naruđbi, valjda su tu tvoju pogubili negdje. :D
omfg kako san to moga previdit neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pila san prijatelja da mi posudi morrowind i ekspanzije 2 tjedna a vidi to :cry: :cry:
:D
super je ponuda,i za ovo cu ih zvat svaki dan ako treba pa nek se usude pogubit narudjbu :twisted:
Žuti bar i slider se dobiju sa core MW-om...nemam ni ja tribunal,ali imam oboje..
potpis= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Ja sam prvo imao onu_verziju_koja_se_ne_smije_imenovati, pa sam odlučio kupit original+tribunal i onda sam uzeo još bloodmoon kad je došao(isto oriđiđi).
Ako se ne varam, sad GOTY edition pack dođe oko 70 kn, dobiješ i tribunal i Bloodmoon. Predobro :pray:
to je malo pre malo.. dostava je 20 kn il tak nes, ja bi otisao do crovortexa al se orijentiram zakurac tak da bi u sloveniji zavrsio. :D
eH4cb1HrVfYS
znan da je ovo preser, ali zanima je jedna stvar. sta je on uzea od onog lika kojeg je ubia nakon prvog skoka?
Jel ima još ikakvi kvestovi nakon dagot ura?
ili je to zadnji main kvest?
ja sam njega pobjedio i onda sam se malo razočaro jer nisam imo šta više radit,sad namjeravam krenuti igrati ispočetka i kupit i tribunal jer mi je igrica jedna od najboljih koje sam igro.
btw. jel igra još ko morowind?
U samom Morrowindu nema (bar ako si riješio sve questove svih guildi i ostale), ali uz to imaš gomileSmodova koje možeš skinuti sa interneta koji dodaju razne vrste sadržaja, a uz to i 2 ekspanzije. Ima tu još materijala. :)
btw. dobrodošao na forum. :wink:
edit by FireSpirit:
zabranjena piratija na forumu
upozorio sam ga na pp
Dobro nam otišao s foruma! :wink:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter Of Change
@ crohunter
pročitaj pravila foruma, molim te!
usput, smanji sig.
sorry svima tek sam sad pročito pravila i neće se više ponoviti
ja sam Morrowind prvi put zaigrao jučer. Fan sam obliviona bio prije 2 godine kad je izašao. Morrowind ima nešto u sebi šta ja znam. Ono nešto. Igra pwna ej stvarno je dobra iako je grafika loša ali to me ne sprečava. Samo ne kužim kako to da lupam štakora pet minuta i onda ga jednom udrem i tek onda crkne??? :D
mogo si jos jednom objasnit al nvm...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ugl, to ti isto ko kad u OB-u fulas nepriajtelja samo sto ovdje nema animacija za to, beth je uvjek saksala u tome :( ni u OB-u animacije nisu bas zlatne...
thx na informacijama. igra mi je stvarno luda ali morrowindovu grafiku ne možeš usporedjivat sa oblivionom. U igrivosti i radnji skužio sam morrowind je puno bolji a siguran sam da kad je izašla da je od morrowinda tada bila najbolja grafika iako ne zaostaje puno za današnjim igrama mogao bi je usporedit sa crysisom :D
ma zajebancija je šalim se da bi grafiku crysisa moga usporedjivat sa grafikom morrowinda šala mala. HELLBOY :D
Ironija Akula:
One poput mene, koji vole OB, ljudi nazivaju grafikoljupcima. Ovo bi sve bilo u redu da nema jednog problema: ja smatram da MW ima bolju grafiku od OB-a. Ne mislim na artwork i ovo nije šala.
jel se priča nastavlja u tribunalu i bloodmonu i koji je noviji
@Hellboy, mislim da mješaš atmosferu i grafiku! Nemreš usporediti loše texture i slabe detalje Morrowinda sa Oblivionom! Oblivion ima nebo/zemlja bolju GRAFIKU od Morrowinda! Ali zato ga Morrowind pere u ATMOSFERI i ORIGINALNOSTI SETTINGA do samih granica!
Ali kao što vidiš, ATMOSFERA nije GRAFIKA :D Grafiku čine oštre texture, efekti, detalji, poligoni i kaj sve ne... dok sve to zajedno nemre garantirati dobru Atmosferu!
Jel sam u pravu?
E da, u tome je štos! TebiSse više sviđaSgrafika u Morrowindu! A i zgrade/kuće ne spadaju u grafiku već u dizajn objekata ako se ne varam! Jebenica kućama i zgradicama u Morrowindu potpomaže i taj setting koji je po meni daleko mističniji i privlačniji od onog u Oblivionu!
Nego, poštujem tvoj ukus što se tiče grafike iz Morrowinda!
Aha, da objasnim! U tvojim očima je Morrowind grafika lijepša od Oblivion grafike, što realno nije ali po tvom osobno ukusu, je! Zato su oni boldani dijelovi!
A što se tiče mog ukusa o Oblivionu... Meni Oblivion ima prelijepu grafiku, ali nikakvu atmosferu! Baš iz tog razloga se više naginjem na Morrowind pošto ima ono nešto, drzak je, ima svoj stav :D Baš zato mi je teško strpati te dvije igre u isti koš, Oblivion mi je lijepši, a Morrowind mi je dublji i izazovniji... teško je opisati taj osjećaj riječima :P
I ne, ne mislim da dizajn objekata utječe na grafiku pošto sam rekel kaj spada pod grafiku! Dizajn objekata utječe direktno na atmosferu igre, a ono kako je dizajn objekta presvučen (texture), e to spada pod grafiku!
Hellboy, Bartuc ima pravo...
tebi se kao osobi svidja vise grafika kod morrowinda ali to ne znaci da je ona bolja od one u oblivionu.
Nemozemo usporedjivati to dvoje jer su se radili u totalno drukcijem vremenskom razdoblju, ja sam isto fan morrowinda naspram obliviona dok ovaj drugi sisa morrowind po pitanju tehnlogoije(a to je cisto relativno jer jebes ti tehnologiju kad je morrowind u svoje vrijeme imao najbolju grafiku na trzistu) ali zato morrowind kao starija igra šiša obliviona u dizajnu i atmosferi.
okoliš morrowinda je maštovitiji, dok je u OBu ugl c/p. kao da su napravili hektar šume u CS i to kopirali 1000 puta. :D
grafika okoliša jako lijepo izgleda u MWu, a ne mogu ni zamisliti kako je vama bilo kad ste bili ono 1. srednje/8. osnovne kad je MW izasao i koja je to grafika bila. atmosfera, dizajn i nostalgija su se pomjesale i stvorile taj dojam bolje grafike. :D
@Hellboy... Tak je! Zato je potpuno bedasto uspoređivati te dvije igre! Svaka se treba igrati za sebe :D
@cropir... Joj, e, još dan danas se sjećam doživljaja grafike iz Morrowinda u ono doba! Sline do poda :pray:
@ReiKo... Sve si rekel kak Bog zapoveda :thumbs2:
morrowind ima bolje ideje (napokon i aj mogu pričat o morrowindu) i sve to. slažem se sa hellboyom voda mi čak ljepše izgleda nego u oblivionu. oblivion mi je prema morrowindu shit u igrivosti iako oblivion je prekrasna igra i tu lošu igru zna popravit zalazak sunca u oblivi. uglavnom da se pomiješaju oblivionova grafika i morrowindove ideje i igrivost dobili bismo najbolju igru na svijetu i držala bi tu titulu zauvijek :D
pa vidiš da sam promijenio sig i oblivion sam ja prestao igrat kad sam je prešao moglo bi se reć cijelu od 2006 morrowind pwna i to totalno. ta maštovitost,ugođaj,atmosfera samo me nervira to šta mi stalno faliva mačem možeš li mi predložit gdje ili kako da najlakše istreniram
E, Tribunal vam pomogao - ima Oblivion vs. Morrowind. :)
Ali ajde... meni je isto općenito grafika bolja u Morrowindu iz istog razloga kao i Hellboyu - zato jer se ona "istrošena" grafike i teksture jednostavno uklapaju i upotpunjavaju svoju svrhu koja govori kako Vvardenfell nije mjesto na koje se ljudi povlače da bi uživali u godišnjem odmoru već da je to jedno surovo mjesto. Sad je druga stvar što se odlikom grafike smatra samo poly count modela i rezolucija tekstura kod novih igara.
jel ima još za kupit morowind sa ove dvije ekspanzije u crovortexu
gledo sam na njihovoj straniuci i nemrem naći.
bolje ti je preko sophoslaba 70 kn morrowind sa svim ekspanzijama i poštarina sa city expressom 40 kn. meni je došlo za dva dana iz zabrega u makarsku sritno ti bilo. govore da je crovortex loš i da je prespor a i ja sam pokušao naručit priko crovortexa i nije bilo opcije gotovinsko plaćanje
ma ja je nebi naručivo ja bi tam otišo i kupio bi ju jer sam blizu u Zaprešiću ali neznam dali ju još imaju u ponudi tak da ne idem bezveze
btw. di je taj sophoslab
ima pouzecem i tu ti je link za morrowindSali ne narucuj iz crovortexa, cekat ces preko mjesec dana,onda ces nazvat i reci ce ti da je sve spremno ALI DA NE ZNAJU ZASTO NIJE BILO POSLANO i da ce odmah poslat i vise nikad neces nista cut od njih :-x= Citat =:
Izvorno postao bigbara
piše da je u prodaji,jel onda mogu odma sutra ak odem tamo kupiti ju
i ako neko ko je iz Zagreba mi može objasnit kako najlakše doći do tam od črnomerca s tramvajem ili busom jer sam ja iz Zaprešića pa se ne snalazim baš najbolje u prečkom
Na Črnomercu si sedni na bus za prečko (stoji ti tam blizu pekare na čošku uz Konzumovo parkiralište)! Samo se voziš ravno i kad sa lijeve strane vidiš Dionu, onda izađi iz busa! To ti je brdo stanica, prošel buš i Ljubljansku Aveniju i veliko školsko igralište na samome čošku!
Kad izađeš iz busa, uputi se prema neboderima koji se vide iza Dione (koso - desno iza Dione)! U prvome neboderu ti je Crovortex, teško buš ga zapazio pošto ti je to Underground dučanćek :D Ali preskeniraj taj neboder i buš ga već našel!
Nadam se da je dovoljno jasno :P
PS: Nisam ziher jel Diona ili je neki drugi dučan!?!
EDIT:
Evo ti i ovak...
http://img191.imagevenue.com/loc529/..._122_529lo.jpg
1) Smjer Črnomerec - Prečko
2) Autobusna stanica
3) Crovortex
:P
hvala ovo će sigurno pomoći. koliko treba vremenski da dođem od črnomerca do tam tak da znam koliko ću prije škole morati krenuti