Tibia.
Printable View
Tibia.
A za nas seljačine koji smo još u osnovnoj.
Kako je sleng za to? Ono, laički.
noga
Omg i lol'd.
:rotfl: :rotfl:
Cjevanica.
Zapravo, skejterski sleng je "O jebem ti krvavu majku opet sam se opizdio u nogu". Bar iz mog iskustva.
Jel je cjevanica? Nisam bio siguran.
Mah. Not me. I'm all like, chill dude.
Evo pitanje:
Na PayPalu, registracija (otvaranje racuna) je besplatna, a novce uzimaju SAMO kada ja uzimam novac sa svog PayPal računa? Ili what?
Pare ti uzimaju pri transferima, sa jednog računa na drugi ili pri keširanju, koliko je meni poznato.
kolko uzimaju?
sto iljada
Tokom registracije ti uzmu par eura i vrate ti ih na račun kroz tjedan dana s potvrdom za aktivaciju računa.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Novce ti uzimaju samo kad nešto platiš nešto preko PayPala.
Jel se ovoSisplati uzeti kao televizor, za te pare?
Ako netko ima bolji prijedlog, pucajte.
Ima li kakva stranica ko prizerebel koja podrzava nase zemlje?
Ima li tu netko tko dobro zna kemiju?
o/
Iso sam na drzavna natjecanja u osnovnoj, whatya need?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Treba mi za prvi razred srednje.
U srednjoj suxam u kemiji.. Al mozd znam svejedno, koji problem imas?
Kroati je hemičar.
Treba mi netko malo pojasnit kem. veze (ionska, kovalentna, vodikova, metalna), polarno i nepolarno i računanje (množina i molarna masa, stanje idealnog plina...)
Šta znači oskilatah?
ja ti znam vise manje, imam kemiju 4/5 isto sam sad prvi srednje. sta ti nije jasno teorija ili zadaci?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Sad mi je sve jasno, tnx svejedno. :D
A dali možda znaš matišu kojim slučajem?
program za snimanje glasa preko mikrofona? :)
EDIT: rješeno :)
Um, nekidan sam na HRT vidio reportažu o nekoj aplikaciji za mobače i slično koja ljudima omogućuje da na raznim lokacijama [konkretno, u Zagrebu]Supere mobitel i preko njega vide slike umjetnika koji su ih na toj lokaciji u sklopu nekog projekta "postavili".
Jel zna itko kako se zove aplikacija?
Evo jedno megaglupo: Kad kupujemo novo kućište za pc jel dobijemo i kablove za povezivanje matične, napajanja... il ih moramo naknadno kupovat?
Evo jedno megapametno: kako da prepoznam kad mi netko prodaje travu, da jel kvalitetna ili je neko smeće. Jednom davno su poznaniku prodali travu s nogometnog terena, a on nije skužio dok nije zapalio jednu :D
Poslao sam bio pm Kidu, al me nejebe baš :D
Uzgoji vlastitu.
ima kakav link?
Nisi mi poslao nista, sta haluciniras= Citat =:
Izvorno postao Cid
@feanor: hvala, semi-drozeru
koji isus.. stoposto sam siguran da sam ti poslao, da nisi slučejnor izbrisao?
Ozbiljno? Ti pitaš kako prepoznat kvalitetnu vurtu?
I kojem su to retardu uspjeli podvaliti travu umjesto vutre?
Majkemi mislim da počinjem shvaća xaru, i zaš je tolki hejter.
@Bing: Dobro si rekao, tip jest pomalo doslovno retard. Sad da ne govorim previše, ima u mom gradu jedan nogometni teren kluba iz 4.lige, s kojeg su pobrali "vutru" i prodali njemu i ekipi mu. Prvo mislih da ga to sprdaju, dok jednom nije sam priznao. lol :D
Cid, banat ću te.
Pingu daj.
I ja sam B-I-G-B-O-N-G-M-A-N. Ne BingBongman, ne BingBingman, ne BigBingman. Trebalo mi mjesec dana da petey skuzi, a tebi mi se neda objašnjavat.
Izvinjavam se na offtopicu.
pa reko sam mu hvala, šta= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Šuti, Forengneru stalno pišu nick drugačije a on se ne žali.
ta valjda je Foreingner
Ne nego je Foreigner.