Ne zna se, ali će vjerojatno biti. Ne zna se apsolutno ništa o brojnim aspektima igre kada Bethesda skriva informacije u ovoj ranijoj fazi hypea.
Printable View
Ne zna se, ali će vjerojatno biti. Ne zna se apsolutno ništa o brojnim aspektima igre kada Bethesda skriva informacije u ovoj ranijoj fazi hypea.
Nemoj samo previse forsati taj DX11 da nam nebi zahtjevi bili previsoki. Bolje da je DX9 pa da svi igraju nego da je na DX11 pa da nitko ne igra.
Za DX9 cu samo reci - GTA IV - igra fenomenalno izgleda.
Metro 2033 - Razlika se između DX10 i DX11 uopce ne vidi, ali se zato na performansama odmah osjeti.
Biti će DirectX11 100%. Bethesda ne bi bila Bethesda da ne radi svoje TES igre gladne perrfomansi.
Uživajte!
Odlican artwork,jedva cekam vise informacija.
Btw:poslednji Blade,igracev mentor,u kom se klipu on pojavljuje?(jel on narator u traileru?)
Hmm, al pogledaj nekako realno... Jel se uopće proizvode grafe za DX9? Nekako ne vidim potrebu za starijim kad postoji novo :D
A što se performansi tiče... Pa nekako sam uvjeren da bi grafa tipa 5870 trebala moći solidno onda vrtiti takvu igru, + ako računaš da će za 10 mjeseci SIGURNO pojeftiniti sve... I say why not ^^
Sigurno će biti kompatibilno sa DX9 jer se igra radi i za X360.
Pod pretpostavkom da svi imaju novo, a nemaju.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
I biti će ovo što Neven kaže jer ih konzole koče, opet. Eventualno ako Bethesda doda fičrse za PC verziju, ali ne bi se kladio na to.
Pa da, al ako nemaš, ko te fuka, nemoj igrat :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ko da si mogo birat kad je Crysis izašo - imo si 8800 jedinu ako si htio DX10, ili onda nemoj igrat ako nemaš para ^^
EDIT:
Btw mislim da nikad zahtjevnost igre nije bila problem, jer pogledajte malo GTA i Krizu - ne znam za zahtjevnije igre a bome fino su se prodale i ljudi su ih se naigrali.
Ovaj novi Radiant AI i Radiant Story iz onog teksta zvuče fantastično. S time da ne vjerujem dok ne vidim. Ali sami sistem mi se jako sviđa, pogotovo kad quest nađe tebe umjesto ti njega. Samo se bojim kako će se sve to odraziti na HW glad igre pošto je tu jako puno precesiranja čim svaki NPC zasebno pamti tvoju "karmu". Strašno sam skeptičan, ali iskreno bi volio da me iznenade i da dobijemo prvi pravi sandbox RPG.
Ja cu ovo nazalost najverovatnije igrati na XBOX-u, :( ali barem ne moram da se brinem oko zahteva/stucanja.Ipak, :(
Ako na X-Box možeš spojiti miš i tipkovnicu, onda sve 5...
Tako je. Nikad nisam vidio smisao u igranju First Person igara preko Joysticka. Nikad, ali NIKAD neće moći preko analoga isto šta i s mišom.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Zar je uopste potrebno tako nesto dovoditi u pitanje? :_)
XBOX je frendov,pa mi ga je dao na korsicenje (Skyrim,Dragon Age,Red Dead) Ili cu do 11.11 srediti pc,ili cu Skyrim igrati na Xbox-u.
Njega je GI spomenuo par puta a glas smo čuli u jednom od "Sounds of Skyrim" videa.= Citat =:
Btw:poslednji Blade,igracev mentor,u kom se klipu on pojavljuje?(jel on narator u traileru?)
Kako je igrat rpg-e na konzolama s joystickom? mislim ove kao fallout 3 i tako te
Bezveze,nezgodno.To ponekad radim samo zbog loseg pc-a koji ne moze da pokrene neke novije igre.
Jedino neće imati modove da poprave igru.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
jel ugodnije igrat kad igraš npr. na televizoru?= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Odlično, prvenstveno zbog Rumble funkcije koje uopće nema na PC-u i jer je F3 konkretno dizajniran za igranje na konzolama. PC verziju trebaš modirati da je prilagodiš PC-u tako da ne moraš manevrirati izbornicima, gledato font 72 tekst, itd. Defaultna je igra napravljena za konzole.= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Znam, i ja sam u šoku jer se slažem s Wedranom po ovome.
New Creation Kit to bring modding tools to Skyrim
= Citat =:
Bethesda has a long history of supporting the modding community, and for good reason. It’s a science fact that mod tools make the world a better place: they make modders happy because they can mod, they make developers happy to see modders gaining experience, and they make fans happy to see an endless stream of content they can mess around with. So today we were pretty happy to finally confirm our plans to continue that support with Skyrim.
As Game Informer confirmed on Monday, Skyrim’s new engine has been dubbed the “Creation Engine.” Accompanying that engine will be the Creation Kit, our suite of level-building tools that we’ll be releasing to the community, much like the Elder Scrolls Construction Set for Morrowind and Oblivion.
The Kit was recently mentioned in the Game Informer article on the tech behind Skyrim. While we have nothing further to announce regarding the Kit at this time, give that article a read for more details on just how powerful these tools will be.
NE!= Citat =:
PC verziju igre možeš modirati, samim time dobivaš još bolju igru od prvobitne. Kao na primjer mod na koji sam nedavno naletio; u Oblivion-u ti isključuje rast levela NPC-a proporcionalan tvome, osim toga unaprijeđuje AI. Meni se jako sviđa ideja da će jedan obični Troll ostati Troll, a ne kada se vratim u njegeovu jeb*** jazbinu, na 30. levelu, da mi bude ravnopravan, kao na samom početku igre. Troll treba ostati slab, kao i jeb*** rak na plaži, a ne da šećem sa mrcinskim odijelom (također visokim level-om) po plaži i da me jedan rak izšamara.
:o
al rak je drko pa mu je ojacala desnica :S
jk :D
To ne mijenja činjenicu da je ciljanje s gljivama odvratno neigrivo u odnosu na miša. Radije ću čitati s fontom i malo stiskati po pipboyu (što se opet mora i na konzolama anyway), nego se mučit s gljivama.= Citat =:
Stvar navike. I VATS za ciljanje.
A čuj mogu se ljudi naviknut na Yugo, al ne vidim zašto ako ti je na raspolaganju Porsche.
OK, ovo je loša usporedba! Ja vozim Toledo i sve gledam kad će mi se upaliti lampica da ga sparkiram pred zgradu dok ne smognem za benzin :(
Ali ozbiljno, ne kužim kako ljudi igraju brze FPS-e pomoću gljiva... Recimo Quake 3 Arena i sl!? S time da bi TES5 čak i mogao funkcionirati sa gljivama pošto se dalo pročitati da će drastično poboljšati i TP pogled na igru. Tako da se može komotno odigrati kao Gothic serijal. Što je po meni opet bezveze pošto želim FP-RPG :|
No AP, no VATS!= Citat =:
A u ostalom što reče Bartuc, da. Kako ćeš ti snajperom ciljati s analogom? Sjećam se onog Resident Evila 4 di si imo gan s laserom. Totalno je jadno i tromo bilo ciljati u igri i cijela igra je bila prilagođena takvom načinu (usporeni protivnici i svašta drugo) :thumbs1:
EDIT: Pogledajte žalosni 1:18 gdje čovjek nije u stanju pogoditi običnu bačvu :(
EDIT 2:
Al ne kažem. Igrati Prince of Persia preko tipkovnice i miša jednako saka ko i bilokakvu pucačinu preko Joysticka :D
Ima igre kojima više odgovara đojza, a nekima jednostavno tipkonvica i miš.
Imam osjećaj da će sakati ti dragon shoutovi, i valjda neće biti cilj da se svi skupe jer bi onda main quest bio sličan Oblivionu (zatvaranje svih gateova).
Nisi morao ni u Oblivionu ići u svaki grad zatvarati vrata kao što mnogi misle. To je bio Optional Quest.
Sumnjam da će i ovdje biti obavezno učiti ih sve. 3 riječi za svaki shout x 20 = trebalo bi naći 60 tih mjesta gdje se riječi za Shoutove uče i poubijati dosta zmajeva da bi se oni mogli koristiti. Za MQ vjerojatno će trebati naučiti nekoliko ali ne obavezno sve.
Meh, nadam se samo jednoj stvari još jer par njih mi se već ispunilo. Ćeo sam da bude perkova - dobio. Ćeo da se troši stamina kad šprintaš i nemoš više kad se potroši - dobio. I još par stvari ugl, sad se samo nadam da će metiti u igru ko u Falloutu na HC modu, FOD, H20 i SLP potrebe :D
To bi bilo predobro, da zapravo imaš koristi od svog onog mesa što ga furaš sa sobom, kad ogladiš da prizalogajiš. I naravno bubam da onda nemoš jest ponovo dok FOD malo ne naraste tj neki cooldown time jer je ratardirano stvarno u Oblivionu kad pojedeš 200 komada nečega odjednom. Ajde bar su za piće stavili da nemoš kolko oš.
I još 2 stvari priželjkujem:
Limb damage i Critical Hit. Limb Damage još može izostati al đizs kakav je to RPG bez critical hita. Oblivion je nažalost imo samo Sneak Critical :(
I ne znam dal sam spomenuo, al treba definitivno poraditi na magijama koje lječe. Tj sad sam se sjetio da jesam spomenuo. Đizskrajst imam lika na Oblivionu koji ima 350+ mane i imam neki spell restore 25HP for 4 seconds. I maltene sam besmrtan. Ne valja to. Treba stavit da međik možda jedan dio demiđa izlječiti ili tako nešta, ali punu prednost dat hrani i poušnsima. I guess.
Ja itekako mogu zamisliti rpg bez criticala. Štaviše, ne sviđa mi se niti da moju uspješnost određuje random algoritam.
Fallout 3 se može na PC-u igrati s GfW gamepadom. Oblivion je izašao prije cijelog projekta.= Citat =:
Ja sam Fallout i na kompu igrao s gamepadom. Skroz ugodno. Gamebyro igre su poprilično spore, pa ciljanje nije nikakav problem.
The king of Skyrim has been murdered, triggering a civil war among her people, the Nords. Many Nords wish to secede from the empire, which has been declining in power since the fall of the Septim Dynasty 200 years earlier, while others believe the empire is still worth preserving. A prophecy foretold by the Elder Scrolls is fully realized by this last event; dragons have returned to the land, and the Nordic god Alduin rises to consume the world. The player character is the last of the "Dovahkiin" (or "dragonborn"), who were dragon hunters. Esbern serves as advisor, himself one of the last of the Blades, who swore to preserve the Empire. This prophecy is also spelled out on Alduin's Wall, a stone wall at Sky Haven Temple, the secret hidden refuge of the last of the Blades.
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Skyrim
Priča mi za sada izgleda bolje nego u Oblivionu.
Pa da al ono... Šanse su male, tipa 3-5% posto npr. ko i zaprave što ti se dogodi da svako malo u nečem ga baš "pogodiš" :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Recimo igraš nogomet i pukneš loptu bezveze prema golu i slučajno je lansiraš negdje u rašlje ili ko zna gdje i daš gol kakav nikad nisi... CRITICAL HIT
High-res Concept Art:
And a screenshot:
Mislim da je drugi concept art High Hrothgar, mjesto na vrhu najviše planine u Skyrimu, Throat of the World.
Samo dok ja ne budem morao nositi tu barbarsku opremu, fuj :)