-
Re: Tribes, take two - rasprava
Manja sansa backstaba...napravi neke nozeve and stuff da mozes rezati to cudo..sharp rocks will do,sa oruzjem nadji vise krokodila..ubi ih,i onda radi oklope...mrtvi krokodil ce ti biti plast za vladara da bude fancy.Imat ce neki bonus al mislim da ce dosta proci dok bude ikakve borbe :D
Ide hrcak ponovo toljagama tuci letece bestije :D...tactical.
-
Ok.Za sada neka....bude simbol Kvintorske moci.
Idalje se plasim da radim ista previse rizicno,buduci da sve zavisi od rollova. (ono,dobijem 1 i crkne mi 30 ljudi)
-
Ne dobis 3 jedinice i umre 30 ljudi :D biig difference al posto si radio 4 rolla dobio bi nesto tipa 3,2,1,2 i onda sta da ja radim sa tobom nesreco :P?
-
Napravio update, nema više Štefeka, sada napokon inteligenti odahnuti ili ti ga čitavo selo, nice.
-
Brijem da ce ti i drugi umrijeti al sve ovisi o rollovima.Posto imas toljage samo bit ce zanimljivo.
-
Pa nista,zato mi je i crklo 30 ljudi.
Al sad je ok,3 akcije,od kojih je jedna valjda prelaka (ogrtac)
Tako da se nadam 'uspesnoj' godini.
EDIT:Hrcak,ima da crknes ko Dunmeri protiv Talosa.
-
Oš ženske, možemo se dogovorit, svake godine možeš razdjevičit određen broj djevica, a zauzvrat ne napadaš.
-
meh kako je krenulo on ce ti ih uzeti jer neces imati nikoga za obranu
-
Nah,ako hoces,mogu tebe proglasiti za svoju provinciju,ja ti saljem vojsku,gradim puteve/bolnice,ti meni dajes hranu i dobrovoljce za vojsku.
-
MOže, ali to tek nakon što dođeš do mene, do tad moram kurv... ovaj kulturno procvasti, ekonomski, vojno i sve.
-
xD ok.
(zapamti sta si napisao,racunam na hranu i stanovnike cim se sretnemo,u zauzvrat za moje agente.
-
Jel netko drugi osim mene skoro pao sa stolice od smijeha kad je hrcak rekao da ce mu pleme...khm
kulturno procvasti
-
Da, poligamiju će malo po malo opadati kao i broj kolko muškarac može imati žena, izgraditi će se spomenik Hrci, razvijati glazba (to sljedeći turn ak budem imao internet) i slične kerefeke.
-
Lijepi planovi..budemo vidjeli oce li uspijeti
-
:pray: Bice ovo zanimljiv tribes.
Vec vidim scenu-
Ulazi Julije,prekaljeni komandant Klurenijanskih trupa,oklopljen,na ledjima mu dug plast od krokodilske koze,ojacan srebrnim savom i listicima zlata,nosi kratki mac.Ulazi u zagusene odaje palate Hamste,unutra...sve i svasta,seda pored vladara hamsterdama,dogovara se oko prelaska ove male nacije u imperiju,usput naredjuje svojim najboljim agentima da ostanu u gradu Hamsterdamu i da poduce narod o vestinama iz daleke provincije Varijane.
Epik.
A u daljini karavani sarenih ptica prenose zacine i svilu do sela verskih fanatika.
Epik.
-
@Petey
Hmmm, isključit će mi struju, rock se nemože tada izumiti, morati ću improvizirati.
@Foregner
Hoćeš reći da ću biti u nemogućnosti prodavat svoje žene na trgovini. :O
-
Naravno da neces moci tako postupati prema svojim zenama!Trgovina robljem je zabranjena u Imperiji!U provinciji Klurenijani jeste,ali ti u svojoj mozes raditi sta hoces.
-
Vidim ja da cu trebati napraviti uniju sa Outmindom da vas maknem sa svijeta :P ili Dela..meh vi uzmite Dela.
-
Hej,hej,necemo rata,pogotovo ja necu ratovati,ja sam trgovac i diplomata,ali cu imati i dobru vojsku in any case.
-
Za svaki slučaj, znači, ovo je plan, moje žene zavode njihove vojnike dok ih Forengner pokušava pobit. Točnije pobije.
-
Mozda cu ja htjeti rat :eyebrows: ? But we shall see.
-
Ha!Obajava rata=Odred green cloak-ova upada u vas grad i ubija vam vladara + naslednika + sve u palati.
To ce biti ancient Spetsnaz tim.
-
-
Sad ste mi dali ideju, elitni tim žena ubojica koje privlače sve muškarce.
-
May include backfires. :eyebrows:
Zato ce se pratiti.
-
Ma peace out :D ,ja uopste necu rat,a ako do rata dodje,valjano cu se braniti.
Nemojte mi krati ideje! :) Ok,vi imate assasine,ja imam Honour Guard.
-
Ja imam sexy žene ubojice, jahače letečih beštija nakon što ih pripitomim i moram još vidjet, naći će se toga.
-
Ti stvarno mislis da su ti insekti moguci za pripitomit :D?
-
Moliću lijepo, dati ću im hrane pa ćemo vidjet, ak ništa drugo nek bar med proizvode. :D
-
Joj hrcak kad citam tvoje akcije,pa se prisecam svojih neuspeha iz proslosti...
Zelim ti srecu,you are going to need it. :D
-
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Moliću lijepo, dati ću im hrane pa ćemo vidjet, ak ništa drugo nek bar med proizvode. :D
To su vise kao leteće ose..sjecas se one slike sa osom :D?
-
Koje ono, nemogu se sjetit. :D
Ak ništa drugo bar ću ih uzgajat za zaštitu sela, ono, neprijatelja cca 100 vojnika, mene cca 20 vojnika i mali milijun ogromnih osa koje brane pleme. .D
-
Hmh,nadam se da dalje u igri nece biti trollova i takvih djavola,vec samo,cudnih zveri.
-
-
O SAD JE DOSTA...
ukopavam se i ne mrdam iz jebenog sela
-
Sa 4 akcije u jednoj godini tesko da ces uspeti. :/ Go slow,ne mozes i pronatalitetnu politiku i gradjenje zida u jednoj godini,nesto od ta dva ce failati katastrofalno. ;(
-
Ugh I guess da je vrijeme za rad na updatu...nedate mi mira :(
I delirium ako ponovo bude faila nisam ja kriv
-
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Sa 4 akcije u jednoj godini tesko da ces uspeti. :/ Go slow,ne mozes i pronatalitetnu politiku i gradjenje zida u jednoj godini,nesto od ta dva ce failati katastrofalno. ;(
A kad ja tupim da treba ukinut potraagu za hranom kao akciju onda me glavešine ne slušaju...
-
Tko vam je kriv, da imate kasta kao ja... :D
I da, zar kod mene ne vrijedi da nemam minus 2 već samo minus 1?
-
Sjebo si motku,vojnici nisu istrazivaci.Jopax je tako rekao