Pretpostavka pošto je kolegi s faxa MacBook dobio žutu nijansu. Kao da je boja ostarila!? Ako se boja ne "ispere" nakon par mjeseci korištenja, onda do jaja, bijela je full elegantna i profinjena na mobitelima. S tim da je prava bijela boja, ne jeftilen bijela kao recimo na SE W302 ili W205 :D
13-12-2010, 23:20
playyy
Re: Android - mobiteli i rasprave o OS-u
o pa sta je ovo, doslo mi danas da stavim froyu, kad u kiesu pise da nema dostupnog novijeg firmwirea :S
- s time da je riječ o softwareu za NexusS. Ali uskoro će GalaxyS dobiti svoje, 100%.
19-12-2010, 21:55
Sickmanno1
Super vjest. Jedva cekam :D
20-12-2010, 11:07
playyy
jos mi ni na 2.2 nece updejtat rofl, svasta
20-12-2010, 11:11
Bartuc
Ovo je neslužbeno, znači ROM. Službeno, pitaj boga kad će :D
21-12-2010, 11:43
fear
Kad neće Froyo (2.2.1) meni onda ja moram njemu.
Update je obavljen preko Kiesa uz pomoć registry patchera, nakon prvog bencha bezSlagfixa imao sam 1220 bodova :shock: . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628
Na kraju prvog posta imate download link za patcher (moja preporuka je verzija 1.7)
Dojmove i ss-ove nabacim vjerojato sutra, sada se žurim na posao.
Hoho, pre savršena vijest :pray: Dolazi do onoga što smo pričali, ali to su odlično riješili tako da su stavili zahtjeve za pokretanje igre. Tako da nećeš moći na Wildfireu ili Legendu igrati, ali na boljim uređajima će igre rulati. Još k tome prva igra pa RPG, di ćeš bolje :D
Ovime iPhone ide još brže prema dolje, jedina prednost iPhonea nad Androidom je upravo pokorena :D In your face Trololo :P
23-12-2010, 12:24
Niko Bellic
Zahtjevne igre na mobitelu? Baterija? Hm?
23-12-2010, 12:31
Bartuc
Punjač.
23-12-2010, 13:02
Niko Bellic
Ali u cemu je onda fora. Sjedit ces kraj uticnice i igrati igre na mobitelu?
UPDATE
Upravo naletio Neven Ciganovic i inace bi me bolio dzon za to da slucajno nisam primjetio koji mobitel ima.
Android? Da. HTC? Da. HTC Legend? Da.
Toliko o tome da je iPhone za elitu...
23-12-2010, 15:22
ezav
Znaci Niko ti i Ciganovic zajedno u kompi ... jel djelite jos kaj sem mobitela :rotfl: 8)
23-12-2010, 16:31
Niko Bellic
Koliko ja znam ne, ali ovo je dobar primjer toga kako Androidu raste popularnost. Nazalost, Ante Gotovac jos uvijek koristi Symbian.
24-12-2010, 02:01
RIDER32
po meni to znaci da je ciganović u gajbuli pa nema para za iPhone4 pa se zadovoljava sa "prosjecnim" legendom :D
Prema njemu je iPhone zadnji drek s placa. Desire i Galaxy S bolji su jedino hardverski, no na kraju krajeva, ipak su to tek plastične igračke s nadovoljno jakom baterijom da dovoljno dugo rade kad ih stvarno koristis. iPhone je najobičniji drekec. Čak ni Apple ne misli da je u stanju raditi normalno dulje od godinu dana. To dovoljno govori o kvaliteti. xD
24-12-2010, 16:24
RIDER32
lol pa stavio sam pod navodnike jer se sprdam. šta se odma pjeniš :D
HTC ima i jacih uređaja od legenda pa sam zato rekao da je "procjecan"
24-12-2010, 17:00
playyy
Ne pisi gluposti ako ne znas sigurno. Danas pogledo 10 nastavaka losta znaci 40 min nastavak. Baterija na galaxyju 60posto. Gledo sam na jutubu test grebanja ekrana i drop test mob je ownao. Tako da ono. have fun with legend ;)
24-12-2010, 18:13
Niko Bellic
Meni je HTC UI i aluminum unibody bio dovoljan razlog da zaboravim na to da postoji Galaxy S. Ovo za 400 minuta videa i bateriju na 60% lažeš kao pas, jer takvo nešto je neizvedivo na mobitelu koji ima toliki ekran. Možda si htio napisati 6%, ali ti se omakla nula. xD
24-12-2010, 19:57
playyy
nemam razloga lagat, ono
pogledo pol sezone i ikonica od baterije cca na pola
24-12-2010, 20:02
Niko Bellic
Rado bih vjerovao u to i uistinu mi je drago radi tebe ako je to istina, ali nažalost, zdrav razum mi kaže "Ne vjeruj mu. Laže!"...
BTW. Daj mi preporuči neki dobar video player za Android. Na čemu gledaš serije? Mogao bi i ja počet, pa me zanima.
24-12-2010, 20:08
unknown
ja imam htc desire i trenutačno pržim monkey island 3 i odlično se vrti na mobu, malo vremena treba da se naviknete na kontrole ali jednom kada se naviknete kao po loju ide
The Nokia N900 Gingerbread port comes courtesy of Alexey Roslyakov, a Russian coder, better known under the nickname DrunkDebbuger. He says a publicly available experimental release should come before the year's end, which means in less than a week. Of course it’s not completely functional at this stage, but cellular data, Wi-Fi and sound are a go and naturally support for the rest of the hardware is being added as we speak.
If being an alpha tester isn’t much to your liking, you can try the stable Android 2.2.1 Froyo release for your N900. Roslyakov says it should be available for Christmas.
25-12-2010, 10:37
playyy
imam po defaultu instaliran video player
25-12-2010, 16:30
unknown
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Rado bih vjerovao u to i uistinu mi je drago radi tebe ako je to istina, ali nažalost, zdrav razum mi kaže "Ne vjeruj mu. Laže!"...
BTW. Daj mi preporuči neki dobar video player za Android. Na čemu gledaš serije? Mogao bi i ja počet, pa me zanima.