Fuck, hackan sam :(
Nema mi itema na srmoryju jer je debil prodaooo sveee aaaaa....
Printable View
Fuck, hackan sam :(
Nema mi itema na srmoryju jer je debil prodaooo sveee aaaaa....
Omg T_T =(
Peder je digo iz guild vaulta 18 crusader orbova :P
Bleh, poslao sam onaj web form, valjda će srediti...
A kud te baš pogode. :)
to je i meni bilo trojan neki i mergo mi na battle.net, zato ljudi mergajte sami prije nego bude sranja.
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
paladina :D hocu vidjet
makar je i shaman lijep bez pol gira :shock:
Pa ne igram s paladinom :P
Mislim, imam pally alta na 77 levelu, ali i on je bez geara od danas...
http://img23.imageshack.us/img23/6199/lohnerf.png
:D
3.3. Paladin changes:
* Sacred Shield can now only occur every 30 sec. (Up from 6 sec)
* Lay on Hands can no longer be cast on yourself.
* Infusion of Light now also reduces the cooldown on the effect of Sacred Shield by 12/24 sec.
* Aura Mastery now lasts 6 sec. (Down from 10 sec)
ovaj lay on hands jel to ona magija kad se skroz hila za neš malo mane ?
Lay on Hands je uništen, ma krasno.
Još nek maknu bubble i paladini mogu komotno bit maknuti kao klasa iz igre.
Je, Flander, to je ono što u BG-u ponovno zahila onog palu kojeg si po *drugi* put ubio :D
Za PvP je logičan nerf (za arenu nebitan jer LoH se ionako u areni ne može koristiti), ali vidim da se neki tenkovi bune da sad ne mogu instant healati sebe dok tankaju bossa i nađu se u krizi.
Kao, valjda nemaju healere? :)
ma ko im hebe mater
kuiš iritantno je kad igraš protiv pale spustiš mu hp na faking 0.1% bubne balon i taj lay on hands, i opet sve ispočetka, a ovo za instance pa to imaju hilere kaj se bune opće, iovako kad wajpamo svi se žale na hilera :D bez obzira imao ti lay on hands ili ne, a i sad bu mogal drugog tanka hilat, tak da ak su dva paladina tankovi opet im dođe na isto ^^
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Iskreno, mene je samo ovo zanimalo, cisto iz razloga sto mi to sranje zna cesto popiti citav explosive/chimera shot bez da sam ovome uradio ikakav dmg, a refresha se prije nego meni dodje cd na shot ;/
Vjerojatno namjenjeno nerfanju prot healera u PvP.. što su trebali, naravno, jer ta gamad odbija umrijeti :D
Holy healer i dalje ima (s talentima) 6 sec Sacred Shield.
daj molim te... hahhaha dobar si prijatelju= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Smij se ti smij :yuck:
Koliko mi je puta Lay on hands spasio živu glavu, i to ne u instancama i raidovima već čisto obično questanje kad me naprči 4-5 neprijatelja a nikog nema da mi pomogne...
I sad nakon što su makli burst u prošlom patchu, tako da retri 'ne može ubijati u 4 sekunde', to nije bilo dovoljno, sad treba maknut i survivability klase, jer ju se 'ne može dovoljno brzo ubiti'. Isuse Kriste. Pomsilio bi čovjek da su babl i lay on hands na 1min cd-u a ne na 6 i 15-20 koliko već.
Kad ih okine, šta nakon toga onda? Onda ga se i dalje ne može ubiti? ma lol. :toilet:
Jadno je da se zbog PVP dijela mjenjaju stvari i u PVE dijelu.
I činjenica da Blizz uvijek obeća 'alate' kojima ćemo moć bit nešto više od 3 button klase, a nikad niš od toga, e to mi je najgore u cijeloj priči.
Vidiš, druge klase umiru u takvim situacijama... :P= Citat =:
Tell me about it, evo s warriorom sam na trial verziji čisto da vidim je mi ok, ono odem u redridge mountains, lvl 18, ako kojim slučajem dolete dva gnolla, 'skoro pa umrem'. a da ne govorim kako ni ne pomišljam na fajtanje 5 lvl jačeg moba, što je pala mogao izdržati.
Možda mu se vratim ako bude bolje napravljen u Cati kad dođe, jer me zasad privlači još jedino Crusader aura, volim se vozit brzo. :D
EDIT:
Lay on Hands promjena reverted zasad. :friends: In yo face haters! :P
Ocito ne shvacas. Paladine nerfaju upravo zato jer su jači od drugih klasa. Upravo si i sam rekao da s Paladinom ubijes 5 lvla veceg moba a s Warriorom to nemozes. Kuzis, upravo to je bit svih tih patcheva, da svi budu podjednaki (iako ponekad naprave baš suprotno), a ne da Bubbleboyevi ownaju sve. (inace, sa svojim rogonjom ih gazim :D )= Citat =:
A tek kad spomenemo Divine Shield+Hearthstone combo. Nešto tolko gay nemogu ni zamisliti.
Evo nešto :) := Citat =:
Izvorno postao LinkEX
DK te ganka.
Ne može te ubiti.
Skoro ga ubiješ.
DK summona Army of the Dead.
DK te ubije.
...
:toilet:
Paladine nerfaju jer ljudi plaču da ih ne mogu ubit u PVP-u, ne zato jer se meni posreći da ubijem 5 levela jačeg moba dok questam, to mogu ionako samo ako imam lay on hands slobodan i bubble.= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
BIt je u tome da budu svi podjednaki, a ja mislio da različite klase postoje da bi bile različite u situacijama koje igra nudi???
mi nismo tražili burst onoliki, nismo se bunili kad su nam ga dali ali jebga, sad nema bursta, survivability nam hoće skresat, ali nam ne daju ništa zauzvrat, ništa.
Dok mi za warriora treba pol tipkovnice bindati, s paladinom mi treba par tipki, ono..postane mi dosadno klikat 3 ista skilla mjesecima, ali bilo je podnošljivo dok je burst bio velik, sad kad tog nema, ispalim crusader strike, divine storm i šta, gotovo..eventualno dokrajčit nekog s hammer of wrath.
Exorcism stavili da se može koristit na igračima ali više nije instant... pa jebemu mater, daj ti njega makni da se ne koristi u pvpu jer smo već navikli bez njega bili ali nek bude u pve instant, iznimno koristan je bio.
Meni je gej kad mi zelena mrcina od 200kg najednom kompletno nestane usred bijela dana ravno ispred face. Eto to je gej dizajnerska odluka, nelogična i pretjerana totalno čak i za warcraft svijet, a vidim je puno češće nego bubble+heartstone. Nema mi većeg gušta nego klat rogueove, podsjećaju me na one male Fetish pigmejce iz Diabla 2, onako šugavi i iritantni do bola, a rade veliki damage, ne moš ih ni lupit kako spada jer bježe a opale te jednom i pol healtha skinu. Zato kad uspijem razbiti 'stun, stun, stun, stun, stun, stun stun, stun, stun' taktiku i zveknem ga par puta pa napokon crkne e pa to je izniman gušt i svaki put će od mene dobit /spit. Ponekad i /fart ako je gnom.
Joj ma daj molim te...
Furate hebeni plate, imate bolesne healove, ako ponekad zagusti fino kliknes bubble i ishilas se do kraja, odes na kavu dok bubble ne istekne, vratis se, pobijes sve koji su oko tebe, ako ih je malo previse kliknes lay on hands...rinse and repeat...
Onak, stvarno steta sto nemate Vanish i Ambush. Ako to hoćeš rerollaj roguea pa ces vidit da nije tak jednostavno bezbrižno šetati po bg-u bez bubblea, instant 100% heala i nekih 40k healthi.
A i sam si rekao, kod paladina ti trebaju 3 tipke, a kod neke druge klase treba bindat pola tipkovnice, pa jesi mozda razmislio da nebi bilo fora da samo ukljucis autoattack i sve gazis (ko nekad) dok se s npr. rogueom treba pomucit malo, jer ipak ne fura on plate i nema niti jedan heal, ima premalo healtha, i da, radi veliki damage, ali treba znati igrati, koristiti cooldowne, itd. Rogue je klasa koja je dps, i samo to može raditi, dok Pala moze tankat, dpsat i healat, pa stvarno nebi bilo fora da Paladin i Rogue imaju jednak dmg. (iako bas nije previse velika razlika).
Kužiš, kad igraš Roguea treba RAZMIŠLJATI, nemožeš kao kad igraš sa Paladinom jesti burek, dopisivati se na msnu, komentirat sliku na fejsbuku i ponekad stisnuti 1,1,2,1,3...
:toilet:
Pretjeruješ maksimalno, ali ok.
KAo što rekoh prije, bubble i loh imaju dugačke cd-ove, tako da ja ne znam kako je problem ubiti paladina koji ih je netom iskoristio prije minutu a sljedeći loh mu je za 15 minuta dostupan tek.
U areni se čak ni ne može koristiti.
U BG-ovima ko zna igrati baci mass dispel i voila, ode bubble ća.
Jesam ja tražio rogue skillove? Nisam. Gadi mi se ta klasa čisto zbog jeftine i podle mehanike koju ima, da mi neko se samo 'stvori' pol metra iza leđa, i stuna me do beskonačnosti, pa da mi doslovno 'nestane' ravno ispred face, ma prejadno mi je to, pa ni ne želim tako igrati.
Nemam 40k healtha jer nisam tank.
Nemam bolesne healove jer nisam healer.
Jesam rekao da sam zadovoljan što je paladin 3-button class? Ne, želim/o upravo suprotno, a Blizzard to obećava i nikako da ispuni, a miče nam ono što već imamo.
Pa pokušaj nekako razumjeti to.
Mislim da Paladin nikad nece postati 3+ button class tako da gl u iscekivanju toga...
Inace, kad si Rogue, stvarno je zabavno i kad nekoga ubijes osjecas se kao da si dobio kill, a kolko mi se cini, kod Paladina to nije slucaj...
:pray:= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Buble se da interuptat ... toliko o tvom znanju o paladinima= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Top gearani paladini u PVE danas jedva imaju oko 40k heltha i to su TANK SPEC paladini. Takvi rijetko igraju BG. Sa PVP opremom NEMOZES imat 40k hp-a tak da si opet ispao glup.= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Ne trebaju 3 tipke. Ako bas hoces . Jud + CS + DV + exo + conc + av wr - to ti je vec 6 spelova osnovnih koje moras koristit a da ne govorim dalje. Onda... Paladin nemoze tenka, dpsat i healat u isto vrijeme tak da ne znam otkud ti to? Moze biti samo jedna klasa. Uostalom sta nisi druida spomenuo ? On moze isto to sve pa ne vidim da si tak nabrijan na druide?= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
argumenti su ti na razini djeteta iz 1 razreda osnovne. Po tebi ispada da je sa palom lako igrat i da to moze svaka budala, al ocito nisi bas sam svoj.= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
lolque?= Citat =:
Izvorno postao junkieee
Mislis dispelat? Mda...= Citat =:
Izvorno postao junkieee
Pa aj reci da trebas bit pravi mozgavac za igrat retri pallu... Aj reci sta koristis osim Crusader strike, Divine storm, i Judgement? A da nema cd veci od 5 min... I ajd mozda povremeni heal... (al naravno samo na sebe, da te zamolim na BG-u da me nahilas otvorio bi trade i dao mi hrane najvjerojatnije...)= Citat =:
Izvorno postao junkieee
Da.= Citat =:
Izvorno postao junkieee
A nema mi boljeg kad se pala nece duelat jer mu je bubble na cd-u :thumbs2:
Ili kad se duelam s njim, frajer iskoristi bubble, loh, mozda i koji potion, prebije me, i onda se vise nece duelat. Pro.
EDIT: ocito sam stvarno njub. Nisam pojma imao da se instant cast spellovi mogu interuptati!
pa onaj mass dispel od prista dispela bubble ?
I shattering throw od Warriora :P
Pao sa stolice od smijeha :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Hvala ti, uljepšao si mi cijeli tjedan :D
Pa roguea rollaju svi bas zato sto razvaljuje i sto je jednostavan za igrat= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Zarollaj shaman-a pa se onda k...i kako znas igrat i kako je tesko i kako trebas razmisljat
lol razmišljat hehehe
al što je je sa paladinom je lakše igrat od svih ostalih klasa, barem solo
tako sam bar ja stekal dojam, dobro aj sad blood DK-ovi su isto imba, jednostavno nemoš bez hp-a ostat svaki udarac neki određeni postotak na heal
ali fakat je iritantno igrat protiv pale spustit ga na 0.1% i on se shila :?
to ti je koda rogue može konstantno ić iz stealtha u stealth kad god mu se digne xD
kažem što je je paladini su laki za igrat,čim se možeš hilat par koraka si ispred, spel košta npr 100 mane a shilaš se za 5k
Ah, nema se smisla sa rogonjama raspravljat :)
Problem je u tome što je rogue uvijek jak, a paladin je dosta oscilirao. Sumnjam da je puno vas igralo ret pallyja pre-3.0 tako da stfu. Zaslužili smo malo i mi bit OP :P
Retriji u areni nisu neki problem, barem ne meni (resto sham). Sav taj dmg je u neku ruku lako izbjeći uz dobar kite i purge.
Purge je bio savršen u TBC, a sad su nas malo zajebali pa su 'em stavili dispell resist, 'em su svakoj klasi dali milijun trash self-buffova koje treba skinuti da bi se došlo do onog bitnog buffa.
Tako da, ako mi se posreći sa purganjem Hand of Freedoma, mogu s retrijem bez problema na kraj izaći (naravno, ne mogu ga ubiti, ali zato služi partner s kojim igraš :P ). Skidanje BoM-a mu prilično sjebe dmg.
Ofc, ima dana kad razbijem tastaturu jer ga purgam 10 puta za redom i nemogu mu skinuti HoF/Wingse... al, eto.. :P
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Iiiiiiiiiiik
Krilca se ne diraju u areni, tad mi je najdraze ubit paladina =D
Kak ne diraju, što radiš dok te siluje s njima? :D
vjerojatno bjezi :D
<---------Hunter
..ne bjezim, nego rejpam :P