Mind if I join you guys?
Printable View
Mind if I join you guys?
Sljedecih dana kada budemo igrali.
Uglavnom prati topic pa naleti na irc kada budemo i mi tu.
Imaš mic ?
Yep.
Sve pet onda.
BTW, kad igram imam dva servera, jedan je ovaj od njih: http://et.splatterladder.com/?mod=serverinfo&idx=53627
Noćas sam gore sreo petoricu iz Rijeke, tako da ih možda navučem ovdje.
Ne znam baš, mi volimo više ovaj domaci/privanti karakter, jer se manje više poznajemo i zabavno nam je igrati zajedno.
Vjerujem, ali volim masovne bitke. Wolf je zabavan 3v3, ali je daleko zabavniji 12v12 :)
Nama je ipak ovako draže kako trenutno igramo.
^this. Možda bi 5v5 bilo zabavnije čak. No 12v12? Nema šanse, neki od nas su preveliki njubovi (sonik i ja):D
Karikiram, naravno.
Server uvijek ima skillera, njubova i mid stoke. Odite koji put na takav server i probajte :)
Se igra večeras, imam vremena konačno :)
Veceras je pauza
Ja večeras nemam vremena, a mislim da nemaju ni xarabas ni beba (jer su to napisali). Možda sutra navečer ili prekosutra.
Inače, ne mogu ići na random servere u W:ETu, jer svi zahtjevaju neke dodatke i ostala govna. :(
/cl_allowDownload 0= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ako si skinuo onu kompletnu instalaciju tu sa foruma, sve dok se na serveru vrti etpro ti netreba ništa dodatnog.
Naravno, privatni = votekickanje svakog nepoznatog tko dode. :)= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Inace, neki 6v6 bi bio optimalni broj igraca.
12v12 je vec pomalo kaotican. Al genijalan za maschinengewehr/flammenwerfer.
Flammenwerfer u onim tunelima. :D
Ako budemo igrali u istom timu, odmah sad ti izricito zabranjujem da ga koristis ako sam na udaljenosti manjoj od jednog clicka (kvadrata na mapi) od tebe.
Ja nikad ne koristim flamethrower, ne brini. I btw. dok god sam field ops, slobodno reci (ili napiši, ako nemaš mikrofon) da stanem i da ti dobacim municije. Ovako je bilo mali milion loših situacija. :(
Praksaj se s engijem/medicom, skoro pa uvjek postoji ammo/health hub u blizini spawn pointa.
Da, zato sam i bio field ops samo u jednoj rundi. Zadnje 3 runde sam bio engineer. Tu sam se ispraksao (donekle).
Ovisi što želiš igrati. Za kulturan meč, da, 6v6 je idealno. Za full range zabavu je 12v12 odlično :)= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Kao što rekoh, tužno je što sam ja tu mapu igrao bezbroj puta, i opet sam bio tako loš, valjda mi se bar nešto skilla vrati sljedeći put. :(= Citat =:
Btw. ne kužim korist onog cl_allowdownload 0, tako ne mogu ući ni u jednu mapu, moram downloadat sranja.
Da. Probaj promijenit 0 u 1.
Skužio sam :)
Veceras od osam okupljanje na ircu.
Možda uletim.
Jebem vam igranje na večeri kad glumim da imam život.
nub, to se radi petkom i subotom kada svi fegeti sa zivotom imaju zivot
Ragna, ti si ovdje nub, kad si već dva puta uletio na IRC nama usred partije i zahtijevao IP. Večeras dođi na vrijeme pa da se zabavljamo k'o ljudi :)
Ako ćemo u 8, možda budem mogao i na mikrofonu bit. Kako god, igram svakako.
Hajde sad svi.
AJDE trebamo jednog igrača, neka netko dovuče dupe.
Ja mogu uskocit u jednu samo, zauzet sam veceras
Dođi na mambl.
Btw nasao sam nam nesto za petak/subotu cisto radi promjene
http://www.tipandtrick.net/wp-conten...deathmatch.jpg
http://store.steampowered.com/app/320
Igra inace kosta 3,99€ ali postoji nacin da je dobijate za dzabe
Kako?
Ovako:
1. napravite si steam acc
2. ako ste ATI user kliknite ovdjeSa ako pak imate nvidia graficku kliknite ovdje
(ATI korisnici dobijaju Half Life 2: Lost Coast i Half Life 2: Deathmatch dok nividijasi dobijaju to + demo Portala i igru Peggle Extreme)
3.?????
4. profit!
http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/...1101892965.jpg
Requirements:
Minimum: 1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 7 level graphics card, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Recommended: 2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 level graphics card, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Posto sam lijen citat prijasnje postove, koju tocno igru igrate? Might join u ^^
Izbacilo me, budem vas ownao sljedeći put.
I mene izbacilo.
1. put jesam zakasnio.= Citat =:
drugi put sam doso u 22 kako ste i rekli. stoka nije odgovarala.
Može.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
A oni sa intelovom integriranom?