Slazem se za Te ema, isprobao sam ga, bas mi se svidja :D (nisam ga igrao prije patcha)
Printable View
Slazem se za Te ema, isprobao sam ga, bas mi se svidja :D (nisam ga igrao prije patcha)
Danas dozivio najgori poraz do sad. Evo screen shot.
http://img827.imageshack.us/img827/6672/game3o.jpg
Uglavnom. Razrušili smo im sve inhibitore i cijelu bazu, i onda im nismo htjeli zadnja 2 towera srušiti nego smo se igrali s njima. I tako 20 minuta, zadnji napad, rushao sam ko budala, uspio se izvuci s 500 hpa, ali jax je povukao protivnički i sve nas ubio.
Na kraju smo svi bili na respawnu 60 sec i protivnici su ušli i razrušili nam bazu.
Imali smo toliko para da nismo više znali što bi kupili. Imao sam 6000 goldi viška.
Btw. Anatryx mi je nick
Boze dragi .. :D tako vam i treba :D= Citat =:
Izvorno postao NITROS
I meni se par puta desilo. Al sta ces vise manje isto ip bodova, a bar si se zabavio
AP warwick :rotfl: :rotfl: ?= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Nego zasto nisi iso na zhonyas ring? Dobio bi vise ap-a i imao bi i super active na itemu.
Osobno sa vladom igram:
Mejai's Soulstealer, Boots ovisno o neprijateljima, Rylai's Crystal Scepter, Zhonya's Ring. Igra obicno zavrsi kad napravim zhonyas, ako ne onda radim banshee ili guardian angel i kupujem potione.
Ma iskreno neznam zašto nisam išao.
Kupovao sam potione većinom, al zhonyu nisam, inače mi je u standardnom buildu i većinom završim kad ju kupim.
Da taj warvick je bio čudo :D hahahaaha svi smo se počeli smijati kad smo vidjeli build
Nego, kakav je to poseban dar danas ? :/ oni skinovi na akciji ?
Molim?!
O čemu ti pričaš?
Teemo je stvarno opak, one gljive mi znaju odzuet 1/3 healtha :o
Sad je svima novi Teemo super, a ja nisam doma da ga isprobam. :(
Valjda novi Malady na njemu?
Ja sam danas igrao s Blitzcrankom koji je isao na neki uber DPS build= Citat =:
Izvorno postao NITROS
btw. ownali su ga ko' džubre i zbog toga cijeli team popušio
igrat ga bez skilla za pullanje je nepreporučljivo :D= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
da, kao treba skill za pullanje :roll:
Sillenius, lvl 7.
addajte me, EU igram.
enivej, koji je najcesci garen build ? ^^
lol garen bez itema ftw. podsječa me na dane kad bi mi bilo dosadno ošo bi u srpski room, brood na mid, i bez itema gg :D
tank sa sunfire capom.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Meni ne= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
koji je tebi ? :D= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Ne smijem reci :D, ali mi se opcenito sf ne sviđa, radije otici na tank build s nekim izravnijim itemima (armor + magic resist=gg)
A jesi Čudna biljka :D
http://www.leagueoflegends.com/board...5&d=1258403448
Obratite pažnju na free unlocks, kako doci do toga
kako free unlockat
piše da ima i free unlock tjekom igranja
Nezz, valjda sam ja tako onog rammusa unlockao, treba pitat na njihovom forumu, btw sutra cijelu vecer moramo igrati LoL, nismo dugo :D
Tako je cjelo veče.
Kako odlično perem sa malphite-om.
Imao 20/5/15 score
Valjda je to nešto tipa ona Tristana preko Facea ili nešto :/
Free unlock bi pretpostavljam bila kupnja heroja putem ip-a, a purchase bi bilo unlock heroja putem rp-a.
Pa to je onda to, druge nema .... Jedino je Tristana iznimka.
regajte se na alienware arena i tamo su stalno neki keyevi. Među ostalima, ima još 3000 keyeva za chogatha besplatnog sa nekim posebnim skinom :)
Uživajte :)
GDJE?
Davaj link! :)
Edit:
Item Codes Remaining: 0
:(
A hebiga onda. Sve su podavali.
Regaj se i čekaj, imaju svaki mjesec bar jednom nešto iz LoLa
Daj malo pojasni, jel dijele acc-ove s otkljucanim skinovima ili rp-ove??= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Zamolio bih ljude koji nikada nisu igrali DotA-u da se klone LoL-a, hvala(serveri su prepuni noobova koji misle da su pokupili svu pamet ovoga svijeta)
:bravo: ovo podržavam
:pray:
:pray:
Znači ja ne bi trebao igrati LoL?
Dajte ljudi ranger je bio dovoljno retardiran, ne treba nam još jedan
Ok ok ja povlačim ono :oops:
Ma naživcirali me ljudi, to je kao da igraš s teamom koji ima handicap. Više ne igram ni jedan game koji nije arranged. Ajde colossus, javi se sutra ujutro da mozemo igrat
Dijele ti svakakve gluposti. Od likova s posebnim skinovima, do IP boosteva i slično. Samo moraš biti brz na okidaču.= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Zatražiš aktivacijski code, dobiš ga i tamo su ti sve upute kak da ga ukucaš u LoL.
http://imgur.com/1RYNn.png
Igrao sa Teemom.
Ovo samo pokazuje kako nema nikakve koristi od onog nerfa :)
Btw, imali smo 2 leavera na početku.
total damage emo :) crazy shit
Ponavljam, nije nerf, buff je. I to žešći. Nisu ga ni željeli nerfati, nego je većina ljudi krivo protumačila promjene.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
I da, odličan je. Damage output mu je ludilo, a gljive rasturaju više no ikad. :>