sp??= Citat =:
Izvorno postao Kid A
wow?
Printable View
sp??= Citat =:
Izvorno postao Kid A
wow?
Alpha Protocol.
Gg. Replayat ću na hardu ko recruit kad-tad.
KOTOR. Good ending.
jejejejejeje osjećaj.
Zli kraj je puno bolji. :)
Neka, opet sam počeo igru sa evil characterom i bit će svega. :D
Zli kraj je retardiran. Općenito je retardirano igrat ko zao karakter jer se sve svodi na otimanje slatkiša djetetu...
Samo emači i gotičari preferiraju ds.
Shadow Watch
Stara ali dobra :D
7/10
Rainbow Six 3 Raven shield
Igra je dosta dobra, samo sto nikad nisam osjetio potrebu naredit mojima ista osim da me slijepo prate. Za razliku od SWATA 4 gdje sam to cesto koristija. Ali i uz to, igra me odusevila. Izvrstan zvuk oruzja, efekti krvi, realnost i osjecaj napetosti.
7.5/10
prije 10 minuta BIONIC COMMANDO(PC) 3/5
rfactor
daj nesto o igri, prvi put cujen...= Citat =:
Izvorno postao buffaloboky
hardcore simulacija voznje, moddat ce moze i sve ... stranica sa modovima i stazama: http://www.rfactorcentral.com/
Za info o igranju online i djabe PMaj me
To admins: po pravilima, prekeo PMa, privatno, je dozvoljeno raspravljati o bilo kakvim ilegalnim radnjama
ne cini se lose, nego kakvi su sudari? :D
sudari su jebeno realni, koliko se zaletis toliko se razbijes, totalku mozes napravit
samo pogledaj filmic, najrealniji sudari uz iracing
tqUo3rxaXT4
nemogu na mobu san :P
Syberiu 1 završio, jedna od najboljih igara koje sam ikad odigrao, s tim da zapravo uopće ne volim PnC avanture. Sad se bacam na dvojku, i još bi trojka trebala izać ove godine, samo se nadam da će je zadržat u onom prekrasnom 2-Du da je mogu odigrat na ovoj konfiguraciji.
World in Conflict
+1= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
igra je..... :pray:
Ih kad ste to shvatili,ja ga na sav glas hvalim odavno :)
OT:Company of Heroes: Opposing Fronts.
Nije lose,iako idalje zudim za Soviet frakcijom.
Dead Space, napokon :D Sljedeće je Dead Space 2.
Što reći o jedinici!? Čist OK igra, ali očekivao sam puno više. Priča je relativno loša, twist se vidi iz svemira. Gameplay je solidan iako dosta monoton, treba vremena da se privikneš na kontrole ali nije strašno kad se navikneš. Atmosfera je odlična, pogotovo kada u pozadini čuješ "twinkle twinkle little star" pjesmicu. Što se tiče grafike, texture su ostale u 2005-oj ali je i dalje oku ugodna. Od oružja sam koristio samo Plasma Cutter, Line Gun i Contact Beam i sva su mi rulala, ali najbolji mi je definitivno Plasma Cutter. Sviđa mi se sistem upgrade-a oružja i suita. Blood & Gore je savršen. Zvučna podloga odlična.
I ne kužim foru kad ljudi kažu da im je Isaac pre cool ili mu dodjeljuju slične epitete!? Lik je isti Gordon Freeman, samo sa sexy foot stomp-om :( Nikada mi neće biti jasno dodjeljivanje epiteta likovima koji ne progovore niti riječ kroz igru!?
Jedno 6,5/10
Imas!= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Skini mod CoH Eastern Front.
Mogo bi sad pošti sam WIC završio preć malo na CoH. :)
Sjećam se da sam WIC probavo na starom kompu, pa je štekalo za popizdit i steko sam loš dojam o igri.
Sad ju instaliro i zaljubio se. :oops:
hehe, jel tko skužio? :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kome ćeš vjerovati u EA međunarodnoj igri? Crncu ili ženi?
PS: Onaj kratki animirani film... Di je njegova radnja smještena? Prije ili poslije radnje u igri?
Isaac je cool u dvojci, jer za razliku od dosadnog Freemana, on mistično nauči govoriti.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
upravo završio Dead SPace 2, u konačnici jako sam zadovoljan odigranim, zabavnih posljednjih par dana
8/10 :)
Plants Vs Zombies - 9/10
Pri ulazku u ovu igru bi trebalo pisati upozorenje da stvara ovisnost, s obzirom na to koliko je zarazna. :P
riddick: dark athena
umro sam od dosade na kraju, jadno i debilno, to nije riddick. Butcher Bay je imao svega i napucavanja i stealtha a ovdje je stealth 5% igre...ne preporučam nikome.
ESCAPE from Butcher Bay
ASSAULT on Dark Athena
Koji dio ljudima nije jasan po pitanju stealtha? :)
Oprosti zvijezdana zvijezdo. Za očkivat jer igra da će bit stealth ko jedinica, jer je to riddick kao. Ovdje isto bježiš iz zatvora, mada si od početka kao slobodan...ugl fail.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
high five za arbitera
Guitar hero 3.
battlefield bad company 2...
jaoo ja sam to odavno pa sam si ono drvo sadio i one munjene drogirane suncokrete aaa koliko sam vremena na tu djetinjariju izgubio= Citat =:
Izvorno postao Raz
Dead Space 2, odlično, nema backtrackinga ko u jedinici, zanimljvo, moćna oružja, grafika....odličan.
Starcraft II upravo predjen.
odlicna igra, mnogo sati gejmanja mi je pruzila kampanja :thumbs2:
Sniper:Ghost Reacon 8/10 zakon grafika a najvise taj osjecaj kad neprijatelju rasprskaš tamburu :D
Mass EffectS :pray:
Igrica je zakon! Dobrih 38:47 sati igre.
Mislim da sam obavio sve moguće side questove xD
Ide ponovni prelazak sa Engineerom sa DLC-ovima.
Dead Space 2S- jako dobra pucačina. Drago mi je da nije bilo puno "bu" efekata.
Dead Space 2
cod modern warfare 2...igro sam stalno mp i onda sam tek sada odlucio prec sp i mogu rec samo da je jebenica, cak bolje i od black opsa...