Moraš imati iron/gold/diamond pickaxe.
Printable View
Moraš imati iron/gold/diamond pickaxe.
Ma dobro je, skuzija san.
Kako je zarazna igra, to nije normalno :pray:
Ocu i ja igrat, al skupa je igra :'(
dodaj= Citat =:
Izvorno postao blood4me
http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 1953893030
http://www.facebook.com/pages/Minecraft ... 111?ref=nf
slijedi upute.
"IP" servera je "etherion.be". Lik će reći na fejsu kad bude on. Najbolji besplatni server. Momentalno se obnavlja.
Ako pogledas sta sve dobis za tih 15 eura nije ni tako skupa. :)= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
Ja poceo igrat, boktemazo nis ne kuzim..
Neki lik me pustio u town, ja poceo gradit kucu, tu i tamo sma neke stepenice porusio... i kicko me gej :D
Sad igram offline XD
Griefer koji nezna da je griefer. Nema goreg :P
Nego velika je mogucnost da cemo dobiti svoj server koji nece biti homemade. Znaci lag free i 24/7 onlajn :D
YAY
Imas gamerov server, dedicated 24/7 itd ... 88.198.69.101:25565= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Crashao se Minecraft, nestao mi moj dragi World 3 na kojem sam imao jebene stvari i ogroman toranj. Rage? Rage.
http://www.minecraftforum.net/viewto...p?f=17&t=33678
Ovo radi,ako ti ne smeta imati rupu na mjestu di si bio u trenutku krešanja PC-a
Inace uvijek backupaj worldove. Mozes ih manualno c/p-at ili ako ti se neda ima alata koji to rade automatski.
Evo loadam u novi svijet na istom slotu, tu je toranj i par nekih stvari koje sam već napravio ali je svijet absolutno deformiran, na mjestu gdje mi je bilo sklonište sad je snijegom pokriven dirt. Ništa, krećem isponova, ionako mi se stvarno neda zezat s tim stvarima.
Ja sam od onog posta do sad to igro...
Igra je :pray:
Sad sam iso skupljat sulfur da bi napravio TNT pa me djubard ubila po milijunti put pa sam popizdio i leavo gejm... Kreten u naletu ragea sam zaboravio sejvat O:
Nisam griefer neg sam slucajno to porusio i pokuso popravit nekak al nisam uspio, pa me ovaj leader(il stagod vec) towna jednostavno kicko jer je popizdio jer su mu te stepenice bile put ka njegovom sklonistu xD
Zasad mi je offline mode ftw. ne kuzim te town'n'sheez spike, zas ja nemogu u divljini nist radit, da budem neovisan i te stvari?
Bas moram bit clan towna u kojem se nis ne snalazim i neznam gdje da sagradim svoju kucu..?
Igra automatski sejva kada stisnes ESC. Ovisno od servera do servera. Normalni serveri imaju gradove ali ti mozes otici negdje u divljinu i izgradit stagod.
Pa ispise mi nes tipa "you're not allowed to build in wild" O:
Ma to je offlajn mod bio, i stiso sam alt+f4 :cry:
A sad ce i blood4me biti bolji od mene fak
Retardirano je igrat u multiplayeru, bolje u offline.
Sad malopre htio skratiti jedno golemo stablo kraj kuće, al mi se nije dalo pa sam ga zapalio. Naravno, požar mi je zahvatio i kuću i uspio sam spasiti samo pola dijela :(
Pa sto ne napravis kucu od brix ili od kamenja?
El se moze to kak u lanu derat? :DD
Naravno da moze,samo trebas podesit router ak se spajas preko njega.
Kak dobro. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
E too, onda sutra ja i moja 2 buraza rokamo survival u LANu :DD= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
MP is d best!
SP dosadi nakon mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo sati utrošenih u igru.
A kakav je roleplay u multiju? Jel dobro sve organizirano?= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Dobar je mp,na svakom serveru samo setam i gledam kreacije
El se igra produbljuje ili ce uvijek ostat ovakva?
Zato jer meni nakon 3-4 sata vise nije bilo nicega za craftat novoga neg sam samo seto i tako to... Prelejm mi je radit tako neka cudesa ovo-ono... Ali ovako prezivljavati i te stvari mi je preepic...
Čar igre je upravo u mogućnosti da napraviš gotovo sve. Napravi golemi mining kompleks, piramide, hramove, kose tornjeve, otoke, trapove za mobove, gradove, krči šume, bombardiraj čitave planine s gomilom TNT-ova, pravi goleme statue u obliku penisa... izbor je tvoj. A dok skupiš materijala i čak dok budeš gradio sve to trebat će ti dosta survival skilla.
Igra trenutno nema neki end game cilj ali bude stavljen. Isto tako ce se uvesti jos jedan mod u igru u kojem se nece moci nis kraftati a treba prezivjeti. Prica se i o zombie modu di ce zombiji moci rusiti ono sto izgradite.
Sto se tice RolePlayinga na serverima, sve ovisi od servera do servera. Ima jako mnogo opcija zbog raznolikosti plugina i modova koji postoje.
Trenutno imam 2 worlda u sp-u. Jedan mi je main na kojem gradim svasta i eksperimentiram a na drugom igram tako da ako umrem izbrisem i krenem ispocetka.
A ovo je tek beta, što će biti kad cijela izađe :o
Nadam se da ce dodat jos bar 50ak stvarcica za craftat, onda mogu umrijet sretan :D
Kad ti je već do craftanja i tih stvarčica, prouči malo redstone circuite. Ja bih htio nešto napravit od toga ali nikako da se sjetim (čitaj: neda mi se čitat tutoriale)
Ja sam imao 64 i kusur redstonea, mores inžinjat kompas da ti kazuje prem spawn pointu :D
Aha, ali veći je fazon sat napravit - najkorisnija stvar poslije pickaxea :D
A nisam to još probao, to je od zlata mislim, imam ga nešto sitno. Meni je ipak korisniji kompas, prije sam znao stavljat kamene stupove po brežuljcima da se ne izgubim.:)
Jel se može napravit sedlo? nebi znao ni da postoji da ga nisam našao u jendoj škrinji u dungeonu, al sam ga izgubio kad sam pao u lavu :(
Zanima me kako vi trazite materijale?Jel po spiljama ili samo kopate
Neznam, ja sam naišao na ogroman kompleks podzemnih prostorija dok sam craftao za novu kuću. Vidim tamo ugljen pa stanem kopati.
Onda vidim gle željezo pa tu kopam. Tako iz trećeg, četvrtog kopanja naiđem na neka kamenja koja izgledaju kao ona kad ih skupiš sem vlažna i onda njih počnem kopat, i tako nađem prostoriju. Dosad sam našao dva dungeona, bude zanimljivih stvari unutri :D
Rendom kopanje i sreća te nekad pogodi.
Koristan tip - kad naletiš na dirt a dosta si duboko - to je znak da je neki ore blizu. So, get your shovels ready.
E da to sa zemljom sam zaboravio reć
Tnx
Kako mrzim,evo sad kopam,i nevidim nista a nema mi onog ugljena da napravim baklju
Neznam kako ja ako nema ugljena onda nisam duboko i nemam problema sa svjetlom a ako sam duboko i mrak je biće ugljena :D
Ma najlakše nađete materijale u špiljama.
Dakle, ugledate otvor u zemlji, zaputite se prema njemu i počnite s istraživanjem.