ima deaths???= Citat =:
Izvorno postao The Boz
da to vidim
12498359654 rofl, jk, budem provjerio
Printable View
ima deaths???= Citat =:
Izvorno postao The Boz
da to vidim
12498359654 rofl, jk, budem provjerio
evo ja kupujem GW danas. vampiru i vi ostali, na kojem serveru igrate da se prikljucim? :D bit cu elementalist/mesmer pa nadam se da je to dobra kombinacija za pvp. Wish me good luck :)
Igramo na europskom, english district
Meni ovaj tjedan dolazi (nadam se)!! Ajm sou iksajted!!
En ju đast kent hajd it!
GW ima samo jedan server, a biraš samo kontinen i jezik.
oni districti su ti da ti razvrsta kada ima puno ljudova, tako da se ne zanemaraj s tim, samo si ukljuci european server, tj da si u europi, na debudes nam pobjego u japan ^^
ja sam nabavio GW i izradio account ali ja neznam svoje account ime!! dali je to onaj broj koji sam dobio tijekom kupovanja?
Ako si napravio account(dakle vec iskoristio onaj broj), account name ti je internet adresa na koju si ga aktiviro, ispod toga je password.
aj dobro vec sam se prepao. thanks man :pray:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
NP
Nemoj zaboravit napisat ime maina u onaj tamo topic drugi odozgora.
Nego pročitao sam ako imaš GW accaunt i kupiš GW:F uneseš aktivacijski ključ od GW:F u GW accaunt i moči češ sa svojim likom iz GW-a posječivati oba dva kontinenta igrajuči GW.
mislim da ti mogu ovako odgoroviti...
ako kupis P i onda nadopunis F moci ces, no to tek oko sredine igre u P ili negdje pred docetak u F
no ako kupite F prvo, i onda kupite P i prvo unesete F, P necete moci uoipce unjeti, mislim to je bilo tako prije, nadam se da su popraviti taj bug...
Možeš bilošta dodat na bilošta. Neznam odkuda ti da neide P na F. Možeš stavljat čak i P na P ako ti je gušt, ili F na F.
Za kolko zlata bi mogao ovo prodat nekome
http://img365.imageshack.us/img365/7918/staff8wo.png
ROFL, ja mislim da to imam ^^
i da, ovoga, ako ce mo dobiti podforum imat ce mo i buy sell ;PP
e da, jel ovo ona "sklrinja" koju imam i ja u questu?? ma da?? sad si ko i ja u P, ;PP
da, to je za neki quest, nemam pojma koji :/= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
Zapeo sam u Abaddon misiji (predzadnja misija), nikako nemogu nac pravi party, uvijek svi umremo kod prva dva bossa :(
oduvjek me zanimalo dali je tamo realno vrijem kako i kod nas odnosno dali kad je kod nas noć ond je i tamo noć ili??
lol vidi svo vrijeme dok igram GW a to je jako puno nisam bas pratio to..ali ja mislim da ne...da je stalno dan..a mogu tir ec kad igras kasno navecer da je to i bolje..jer sam neki dan igrao WoW u 2 ujutro i nazalost tolko je mracno bilo da nisam vidio protivnike i stalno sam lurao neke idiote= Citat =:
Izvorno postao Black-knight
uvijek ti je isto vrijeme, na nekom mjestu ti je uvijek dan a na drugom ti je uvijek noc
aha ok
boss by professions znaci ako sam ja monk onda necu susret boss npr.mesmera??= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
= Citat =:
OCES SRETAT CES SVE BOSSOVE...
ok
= Citat =:
Izvorno postao Gaas
to ti samo govori koji je bos koja profesija...
Jel sad kasno za počet igrat GW? i jel triba org?
Ne. Da.= Citat =:
Izvorno postao Kron
1.Nije nikada kasno za početi igrati GW :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kron
2.Nravno da trebaš imati original jer je to MMORPG odnosno igra se na internetu a da biš pristupio serverima trebaš si napraviti account pomoču seriall keya!
Ok, evo jedno pitanje koje malo šiba u offtopic: Jel mi bolje možda cekat novu mmorpg igru npr lotr ili nest drugo?
Mislim sad dati 350 kn, to bi me slagiralo.
kavkih 350 kn???
GW ti košta trenutno 275 kn :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Kron
ja bi ti preporucio GW iz svoga truloga srca
mislim, jedna od boljih igra, ekipa je genijalna, uvijek se nadjeju ludjaci koji podignu atmosferu...fakat mrak, en znam za lotr, iskreno encu ni kupovati jer sam se u GWu nasao i to je to...
tako treba :pray:= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
Ja sam prije jedno tjedan dana uzeo GW a jučer mi je došao i Factions ali mislim da ću ipak probatiS i LOTR ako dobije dobre ocjene jer LOTR je ipak LOTR
GW+factions= ???? kuna
Edit: ono PvP i misije. kak to šljaka, jel se moš mjenjat, mislim, igraš misije a oko tebe playeri ili sto?
GW+factions=negdje oko 550 kn= Citat =:
Izvorno postao Kron
Kada ulaziš u misije izabereš si svoj party znači grupa prijatelja i onda ta je misija samo za tebe i tvoje prijatelje i tako 10000000000000000000000000000 ljudi rade zato GW RULZ!!!!
Kupi je i neces pozaliti to ti garantiram
Samo da pitam: Mislim, ja ovako blesav,...... ocu li ja to sve skuzit?
Edit: a fak, zaboravijo pitat. Jednom kad kupim igru, to je sva lova koju ću im dati?
Iliti, jel se plaća ono nesto mjesečno?
NO FUCKING WAY= Citat =:
Izvorno postao Kron
to je jedina lova koju ces im dati(u ducanu), a sto se tice ovoga da si "tup" skuzit ces s mjesecima, tjednima, danima igranja...
stari nisu ti ovo kradljivci kao u wow-u :wink:
I iskreno se nadam da ni nece postati= Citat =:
neam sanse oni su zakon
evo jedna vijest, ne znam jel stara il nova, al je vraški skupa :)
U Algoritma je došo zboard (400 kn), te još "umetak" za igre, koji košta 180 kn. Ima ih za svakakve igra, a ima i za GW