Vjerojatno ništa neće biti od toga, jer su se slične stvari trebale dogoditi 6. 6. 06. i 1. 1. 1000.
A nisu.
Printable View
Vjerojatno ništa neće biti od toga, jer su se slične stvari trebale dogoditi 6. 6. 06. i 1. 1. 1000.
A nisu.
Ma daj, kaj fakat?
Teško da će itko tisućite godine primijetiti nestanak struje.= Citat =:
Izvorno postao GDra
Oh, vjeruj mi da bi primjetio nestanak struje čak i onda ^^
A prema čemu se ti ravnaš? Prema novinama i Simoni Gotovac? Novine i slične stvari ti nikad neće govorit o ovakvim stvarima, važnija je Simonica.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Primjer ti je kad su Hrvati otkrili uzrok raka. To je bila najmanja moguća vijest u novinama, a još manja na TV-u.
I primjetilo se, samo ne kako bi se primjetilo danas. Jer oni su tada tek imali početke elektricije, a danas mi nemamo skoro ništa mehanicijsko.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Opet te pitam: gdje su ti dokazi?
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Padum-tish! Naveo bih također i xyz enciklopedija i sličnih knjižica o Svemiru koje sam pročitao, a jedno pet ih imam i tu pred sobom. Ne podcjenjuj me mali. :3= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Aj malo se posluži guglom. (hint: ne da ti uvijek sve na im lucky)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Za predu isto. Pogledaj wikipedije malo. Ako nevjeruješ internetu, jebiga, ništa ti nemogu.= Citat =:
In 1989, an electromagnetic storm disrupted power throughout most of Quebec[1]—it caused auroras as far south as Texas.
SINEEEEEEEEEE!!!!11111= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
:pray: :pray: :pray:
Znam za Quebec, i kao što sam već ranije spomenuo, takve magnetske oluje događaju se otprilike svakih 11 godina i nisu, niti će biti apokaliptičnih razmjera. Quebec se tada slučajno našao na meti jednog elektromagnetskog izboja i ostao na neko vrijeme bez struje. Koliko je meni poznato, električni uređaji nisu uništeni.
I nema nikakve veze sa 2012., dapače, po ovom prosjeku od 11 godina to bi trebalo biti ove, 2010., ali eto, sada je fensi za svaku pizdariju koristiti taj datum i godinu.
Oh, vjerujem ja njemu.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
A ono na dnu:
http://content.yieldmanager.edgesuit...51b5441cd7.gif
:)
Ma mislio sam na wikipediju. Oni bar imaju nekakav proces provjeravanja informacija jel su točne.
Ne, wikipedija nema NIKAKAV proces provjeravanja. Ne trebaš ni imati account za promjenu nekih članaka.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Nije mi baš jasno to sa magnetskim olujama. Ako samo svojim utjecajem mogu zaustavljati električne uređaje, kako ne zaustave elektricitet u ljudskom tijelu koji kontrolira primjerice sistole i dijastole srca?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
ZAVERA!
Sjecam se da sam jednom davno na wikipediji citajuci nesto o RHCP procitao da svi imaju sidu :D
Naravno, kasnije je to uklonjeno.
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Main_PageS= Citat =:
moj izvor informacija
:rotfl: :rotfl:
Ovaj je bolji
http://hr.neciklopedija.org/wiki/Glavna_stranica
Ovakvo trollanje od sada zanemarujem. Imam osjećaj da si došao u temu samo da trolaš. Znaš na koji članak mislim, na ono o quebecu, što je predo još prije tvog posta potvrdio.= Citat =:
I ja sam dosao u temu samo da trolam.....bez t naravno.
Sad je postao los trol.
Cleaning, plox.
Ne kužim zašto je trolanje ako je rekao istinu da Wikipedia nema neku veliku kontrolu nad svojim sadržajem, istina to se u zadnje postrožilo ali nikakve velike promjene= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Stvar je u tome šta to nije bila main rasprava.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Zapamti: Pravi troll uvijek pokušava zbunit, razljutit i skrenit s rasprave na nešto skroz random.
Krivo, W3DR4N je trol od admina.
Znači pingu je trol jer je ispravio jednu tvoju tvrdnju koja se direktno ticala rasprave, ti si tvrdio da je to sa wikipedie i da ne može biti pogrešno, on te je ispravio rekavši da wikipedia nema kontrolu kvalitete i da postoji mogućnost da tvoje tvrdnje nisu poduprijete točnim argumentima i radi toga ti kažeš da je trol, mislim da bi trebao naučiti definiciju te riječi bolje
dis.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Jer Koreja mora uzvratiti Japanu... Isse.
Korean Otaku Marries Anime Body Pillow
Neda mi se sad trazit, al sam citao jucer kako Japanci imaju ogroman fetis na stjuardese. Sex shopovi nemaju odavno tih uniforma, a imaju veliku kolicinu krađa sluzbenih uniforma pa ce morati sada u njih ugraditi GPS.
Isssssssssssssssss :D
Vidio sam istu vijest.
Link: http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/najt...ardesa/162260/
"Postoji teorija koja kaže da procesori udvostruče svoju brzinu svakih 18 mjeseci."
Da, teorija. Teorija.
kako ih lik sve podjebava... baš se pitam koliko su mu platili= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da bar, unknown, da bar...
Očito ne znaš kakvih sve otakuja ima... Prije nekog vremena su u Japanu imali peticiju da im se dozvoli brak sa 2D likovima...
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
programeri postaju makroi XD
preuzeto sa drugog foruma
Bolesna 79-godišnjakinja služi zatvorsku kaznu zbog prodaje sira
NAGRAĐIVANA proizvođačica sira iz Grabovca, Milka Magdić, "odležat" će 13 dana u zatvoru zbog nemogućnosti da plati 3 700 kuna kazne, objavio je karlovački portal Sedam.hr.
79-godišnja bakica u zatvoru je završila s tridesetak godina mlađom kolegicom Zdravkom Uzelac čija je novčana kazna bila nešto viša, te je i zatvorska kazna simbolično viša - za čak osam dana.
No, Zdravka Uzelac nije dozvolila da joj odlazak u zatvor pokvari raspoloženje, te je, kako izjavljuje njezin suprug Ilija, u zatvor otišla dobro raspoložene šaleći se: " Ma tko ga je.., barem ću se naspavati".
Naime Milka Magdić iz Grabovca u općini Rakovica, a koja je svojevremeno primila Srebrnu plaketu za kvalitetu svojeg kravljeg sira, imala je, kao i Zdravka Uzelac, svoj štand na kojemu je prodavala poznate mliječne delicije rakovičkog kraja.
No, nakon 2003. godine baka Milka zbog bolesti se povukla iz posla, a svoj štand uz Državnu prometnicu broj jedan, nedaleko benzinske postaje u Grabovcu, prepustila je mlađim kolegicama.
Iste te godine njezin štand "zaskočio" je Državni inspektorat i dobila je kaznu. Zašto točno, njezin sin Milan se više i ne sjeća.
Za razliku od Zdravke, baka Milka nije bila nimalo dobre volje pri odlasku u zatvor. Naime, Milka Magdić ima povišen šećer i tlak te slabo srce, pri čemu je njezina bolest posljednjih godina uznapredovala.
"A što ću sine, idem." - posljednje su riječi koje je starica uputila svom sinu prije odlaska u zatvor.
Karlovački portal izvještava kako u rakovičkom kraju nije neobično da supruge i majke završavaju u zatvoru, a sve zbog istog razloga - sira. Najčešći su razlog kazne koje dotične ne mogu platiti.
Nema što, država nam se stvarno može podičiti suzbijenjem teškog kriminala među dilerima mliječnih proizvoda.
:pray: