Izašao je danas/jučer.= Citat =:
Izvorno postao dino032
Printable View
Izašao je danas/jučer.= Citat =:
Izvorno postao dino032
= Citat =:
Izvorno postao solo
Mozes i preko opce pise sve na stranici.
http://base-host.com.hr/content/6-upute-za-uplatu
Ja još uvijek čekam da mi pošalju CD KEY. Rekli su u roku 24sata,ali teško je čekat.
Wtf? Sad mi ovaj base host daje page load error :(
Da li je taj KEY, o kojem zborite, za Steam?
mislim da necu prvih par dana uzimat igru dok se ne sredi stvar sa lagom i sa serverima
Kakva stvar s lagom i serverima?
ma ovo prvih par dana dok je navala, pa trza
Evo malo odigrao, prvih par min, sve već poznato a opet tako novo. Javim dojmove kasnije oko podneva, sad ne stignem :)
Updateani grafički engine star nekoliko godina trza, dok mw2 izgleda pet puta ljepše a leti. Koji vrag je Treyarch radio kad je radio ovu igru...
Meni ide odlično sa svime na high bez AA , trzne tu i tam , zanemarivo.Grafika je tak , prosjek.Prezentacija i priča jako dobre .Igrivost , nešto bolja od MW2 .Za sada nema prenaglašenog konzolitisa i na hard igra je taman .Uglavnom ništa posebno ali bolje nego što sam očekivao .
Igra ima ogromnih problema sa fps lagom, steam forum je pun toga, cpu koristi ko lud a ram ništa, čeka se patch. Ljudima sa zvijerskim mašinama lagga, čak i zombi modu. Plus, Treyarchu je pao forum jer je tolko ekipe nahrupilo s tim pitanje da ono, trzau meniju na 800x600 rezi, presmiješno.
Ja sam došao do onog zatvora sa rusima i ne laga ništa.1680x1050 sve na high bez AA i bez vsinc .Tu i tam malo trokne ( istina MW 1 i 2 nisu nikada ) ali zanemarivo .Grafika je nešto nabildanija od prethodnih nastavaka .Stalno nešto roka oko tebe , totalni kaos :D .Možda im MP troka ?
Ma ne, baš SP. Sad sam baš pročitao da igra skoro pa i ne koristi GPU, ekipa je poludila po forumima. Baš me zanima kaj će bit dalje.
Onaj ko ima najmanje quad igra klizi, tako da nije problem u igri.
:rotfl: Otkad je to quad potreban za COD? Ako ne mozes pokretati igru bez dual-core procesora onda nesto sa igrom nije u redu.
Nemoj kakat. Prvo se informiraj onda piši. Ovo je prastari, teško modificirani Q3 engine, netreba tu nikakav quad. Problem je u relaciji CPU-GPU i čeka se patch.= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Inače, sad sam na trećoj misiji i situacija je malo bolja. I dalje je MW2 bolji al moram priznat da je Treyarch nešto i naučio od njih pa igra ima više wow cinematic sekvenci. Also, stavili su third view cutscene, fail za cod serijal.
Meni na AMD x2 5400+ šteka neigrivo je, al to sam i znao čim sam vido zahtjeve, odemn kod frenda koji ima quad i njemu leti vse na high 4 puta AA.
50/60 fps-a.
http://gamekit.co.nz/?p=7173
” It is not to do with PC specs or server configuration there would appear to be a bug in the game that is causing graphical lag spikes to a specific people. The developers have been made aware of this bug and they are looking into it. “
Nice. Čekam patch i do tad ne igram.
Inače, igra ima svojih čari; ovo je najbrutalniji cod do sada, poseban je efekt kad ubite nekog, onak baš osjetite da je pogođen, zvuk čahura je fenomenalan, još jedan dodatak dobroj atmosferi. Uglavnom, igra je stvarno dobra.
Ko hoče naručiti CD Key sa BASE-HOSTA morat če malo pričekat(ili ko je več naručio) nemaju više na zalihama :) ja čekam več više od 24sata,ali valjda če doč uskoro.
Ja baš sad mislio pitat za zvuk čahura, kakav je osjećaj kad rokneš nekoga vidim da je super, ajd da bar patch popegla igru.= Citat =:
Izvorno postao Aral
kupujem original cim izade patch
Na mom kvadu igra ide super .Mogu igrati i ne čekam peč .Bravo za mene :D .
Zato se ja bojim taj patch neće biti od velike pomoći nama s Dualcima, a vama od Quada pa na dalje ako ste kojim slučajem i imali ponekad lag, nakon patcha nećete sigurno.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Igra mi dolazi u petak (PC), čeka se.
Ja danas kupujem, isto za PC.
Primjetio sam da u igri ima puno više stealth killova, to su mi bili najbolji djelovi MW-a 2.
imam osjecaj da treyarch jos nije dostigo onu razinu ko sto je imo IW u doba MW2 (mw2 multiplayer je zakon, mislim na grafiku i tak to, ne mislim na IWNet)... ugl, nadam se da mi nece trebat patch... ak bude trebalom, msm upucat cu se, jer imam 4 gb rama, 1 gb grafe i quad core (amd phenom 4 x 2,8 ghz) pa ak bude stekalo nek se hebu i treyarch i njihove igre... ono, waw je jako zahtjevna igra a bugova ima pun *urac... ako je to stvar i sa BO-om stvarno su nepopravljivi :@
Zadnja informacija od strane Davida Vonderhaara "direktora multiplayera" za Black Ops, je da su oni u Treyarchu svjesni problema koje iznose mnogi igrači i da rade na njihovom otklanjanjanju. Po tome ispada kako hardver u PC konfiguracijama ipak nije glavni problem već softver :twisted:
Ovo daje nadu da će patch ipak nešto riješiti.
sto tebi nije jasno u tome da su nesto zajebali, te se igra ne vrti kako je zamisljeno?= Citat =:
Izvorno postao bloodyakafuzz10n
Weird system resource usage = heavy lag
Evo vam thread pa uživajte, mješavina pljuvanja po Treyarchu, tuge, suza, ogorčenosti, nadanja, i to samo nekih 70 stranica u dan dva. Problem u kodu, valjda će izdat patch za 24h, u protivnom će brijem propast kolko ekipa pizdi. I nije samo MP zahvaćen, SP također.
Sta oni ne testiraju igru na slabijim konfiguracijama prije nego je izdaju? Ili se lag mozda pojavljuje cak i na quadovima?
Ma svugdje al je ovisno o konfama. Izgleda kao da su izbacili igru na tržište a da je nisu ni probali. A ove riječi o quadu, ili čak procima sa šest jezgri...sve trza; dakle govori o quadu ili bilo čem sličnom su čista sranja. Ova igra bi trebala ić kak tak i na single core procu, a da ne pričam o dualcu. Ovo je samo malo zahtjevnije od mw2 a ono, mw2 u pravilu 90% ekipe letiiiii. Zasrali su stvar i to je činjenica, sad je samo pitanje vremena kolko im treba da to poprave.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Moraju oni neš zajebat :-x
Inače, ima još jedan problem koji ljudi prijavljuju, kad npr. odlučite prestat igra u sredini lvl-a, izađete iz igre i ponovno uđete nakon nekog vremena, otiđete na Campaign, nemate opciju resume nego samo lvl select; tad stisnite escape te ponovno uđite na campaign i pojavit će vam se resume game.
Meni igra sutra dolazi !!!
Jedva čekam !!!
Dajte nabacite par slika sa ak-47 i ak-74u pls!
Kako je igra napeta u nekim situacijama, jaoooo :pray: Skačem sa stolice mamuti.
Ako si naručio CD key od Base-hosta... zajeb, oni nisu dobili ključeve, a sada se gase zbog nekakvih problema za inspektoratom.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Traži povrat novca što prije, i uzmi negdje drugdje.
pa kad se reklamiraju na sve strane, imaju domenu com.hr i koji ce mu k**** hr domena kad te uvijek provjeravaju, i ak prodajes nes pitaju te di je dio za drzavu sto je i normalno omfg... to garant neko dijete drzi... vidis da nema pojma... najbolje je preko steama direktno narucit, il ako nemate kreditnu karticu, onda preko enabava.net... odrade sve u roku odmah, ja sam preko njih narucio map package za MW2 i stigo u roku sat vremena kao gift na moj steam account...
Ma razmišljam skoknut do Slovenija(pošto mi je 8km od mene) i uzet za 50eura.