YouTube: This video is not available in your country due to copyright restrictions.
jebi se.
Printable View
YouTube: This video is not available in your country due to copyright restrictions.
jebi se.
Bičam po usranoj vrućini. Ne može se opstat.
Captain ventilator to the rescue! :D
jebes ventilator kad samo puše topli zrak :((((((((((((
Bičam po ovome vremenu. Uspjela sam se prehladiti. :cry:
vjerojatno si bila na propuhu pa te to sredilo... :wink:= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Pridruzit cu se vecini i bicati po vremenu... :(
Spavam sa otvorenim prozorom vjerovatno je do toga. :cry: Vrijeme je baš užasno, ne znam kako je kod vas ali kod nas je veoma promjenjivo. Sparina pa pljusak i tako u krug.
Nije ni ovdje nista drugacije. Ja sam si samo umjesto propuha bacio ventilator u sobu. Tako da se da nekako spavat. Al se fakat ne sjecam da je ikada bila ovakva sparina...da pogines :(
Užas, užas. Van ne izlazim prije 6 ili 7 navečer, a i tad je pakao.
Pridruzujem se bojkotu ovog odurnog vremena. Najveci mi je problem vrucina u sobi od koje ne mogu zaspati(a i inace lose spavam). Ako otvorim vrata radi jaceg propuha, uleti mi sva sila najrazlicitijih kukaca jer nazalost nemam ona dodatna vrata s mrezom. Dakle bitcham i po zlim kukcima, koji zapravo isto samo bjeze od vrucine.
Kupi neka od onih Raid čuda stvarno djeluju.
Imam vec, samo je problem sto gamad uleti, sakrije se po sobi i ceka da ugasim svijetlo te onda pocnu letjeti, trckarati i sl., kao da im je cilj maksimalno me izivcirati :? .
Pa pogledaj po kutevima, usisaj i poprskaj nekim sprejem? :(
Probat cu. Jucer(danas zapravo) mi se nije dalo jer je bio jedan sat ujutro kad sam isao spavati.
Ja se ne mogu smiriti ako mi nešto zuji po sobi. :?
Bičam po glupim cvrčcima (ili je bio neki drugi kukac).
Jutros me probudio oko 7 i crvčio je cijelo vrijeme. Sve mi je živce povadio.
kad neki stari metuzalem, stariji od zemlje, koji je usput užasno teško bolestan, bolesniji od jeremije, tako da nemože normalno živit, nego pri svakom pokretu i radnji trpi užasne bolove, umre, a na pogrebu svi plaču, cmizdre i jadikuju jer je lik umro. jebem vam boga. koji kurac imate biti žalosni?
di god da je, vjerojatno mu je sad bolje jebem vas imbecilne
Tebi je drago što je čovjek umro? :( Pa valjda nedostaje obitelji,rodbini,susjedima,kolegama i prijateljima...
Bičam na cd koji ne radi. :(
Kada držiš stvari na CD-evima,kupi si eksterni hard disk.
Bičam jer dan traje samo 24 h, da je duži mogao bih duže igrat Front Mission 5 po danu. A dani prolaze...
Nađi mi sponzora.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ne bi tebi bilo teško naći nekog.
:(
Odgovorio bih na to pristojno,ali ne znam.
Bičam na komarca koji me ugrizao za desni obraz noćas! :cry:
Bitcham na feminizam, iskrivljeni pojam "girl power" i općenito licemjerje za koje žene stoje s onom da su spolovi jednaki. Da, jednaki smo... ali opet očekuju od tebe da radiš stvari tipa da im primakneš stolicu kad idu sjesti jer će se inače raspizditi i ustvrditi da si neotesani primitivac/šta god, itd. Ukratko; žele jednakost ZAJEDNO sa perksima koje imaju jer su žene. Yay.
Ne pitajte.
E da, i kad ih tučeš, onda se žale. Pa ako smo ravnopravni, što te nemogu udariti iz čista mira?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ja serem po ljudima koji sjede u onoj emisiji Garaža i slušaju bend. Jebite se. Emisija izgleda glupo. Bend prži neki hard rok ili hevi metal, a ljudi stoje mrtvi hladni. Pa bar se razbacajte ffs :thumbs1:
Podsjećaš me na mog profesora povijesti.= Citat =:
On nam je pričao o tome u istom tonu. :)
A i slažem se donekle.
Naravno da ces to napraviti, inace da, ispadas i jesi neotesana seljacina. Radikalne feministkinje doduse ni ja ne podnosim. Iskreno, jedino sto bih zabranio su zene u vojsci, jer mi se to gadi :(= Citat =:
...i u pola sportova, npr, zenska kosarka, wtf? :(= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Bicam na stranicu za registraciju...pokusavam si napraviti free trial account za LOTR online valjda vec 20 min... :((Please enter valid first name... :? :? )
bičam na vidiauto koji se otvori svaki put kad dodjem na forum...'ebo to ba :)
Use the power of Google Chrome...= Citat =:
Izvorno postao Toxic
Auto login je kod mene rijesio problem.= Citat =:
Izvorno postao Toxic
Ako ne uspije, uzmi coldrex tabletu.
Takoder:
= Citat =:
Izvorno postao mortician
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Google chrome mi je prelejm =(...auto login mi opet shipak daje...a coldrex ne uspjeva...jbg
Navedi 10 cura sportistkinja koje imaju dobro tjelo. Ne racunajuci karate.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
http://www.imagesforme.com/out.php/i...1212508095.jpg
I neda mi se stavljati ostale.
Jer ih nema.
Ima ih,ali nema ih toliko puno kako neki misle.
šarapova :wink:
Bravo gospodine. Ja sam rekao navedite 10 zena bez karatea i inih stvari da su lijepe, a vi ste naveli jednu. Bravo.