Stvarno, nije samo razlika u obleki već i u samom tijelu lika. Altair ima više "manly man" figuru. :)
Printable View
Stvarno, nije samo razlika u obleki već i u samom tijelu lika. Altair ima više "manly man" figuru. :)
kao da se vidi išta pod onom odjećom
tako se i meni cini. Doduse, ovaj novi ce imati bolje killove(barem prema do sada dostupnim materjalima) pa ce valjda biti vise kulan... :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
I meni Altair malo bolje izgleda.
Premda na onoj slici Ezio ima kulniji stav. :D
Ah vidjeti cemo ali ono Ezio je papak, cak si ni prst nije odrezao da lakse moze hidden blade koristit :(
A ono, ako ti ne vidiš onda je OK.= Citat =:
Izvorno postao Insert
Altair je nekako masivniji, Ezio baš izgleda kao feminiziraniji lik... ali ono, to valjda nije toliko loše kad pogledaš moderne trendove.
Kao prvo; mislim da su mogućnost iznimno dobre hand to hand borbe dali krivoj osobi; Eziu, dok Altaïru kao hashshashin-u nisu dali punu mogućnost hand to hand borbe; hashshashini su trenirali poseban stil borbe koji se zove Jana; koji prakticira niske udarce nogom i udarce općenito. Altaïrov stil borbe nalikuje običnom "barroom brawlu", no u biti to nije tako.
Zar sam jedini kojem je novi dizajn kulniji od starog? Fantasticno odgovara razdoblju, a opet daje nekakav dojam kulnosti i ubojite elegancije. Damn, osjecam se gejno sad :(
Odgovara razdoblju, savršeno su to pogodili, to stoji, ali u usporedbi sa Altaïrovom "oblekom" izgleda... well... gej.
Odabrali su renesansu. Dakle, nabrane kosulje i siroke rukave s uskim nogavicama. Cijela tadasnja moda je gejna. Nema smisla plakati oko toga, jer jos su ga i dobro napravili :)
Iskreno, trebali su mu dati crnu/neku tamnu odjeću jer baš zbog toga što nosi bijelu odudara od svega, čak i na karnevalu, a to je postignuće već.
Šnicla, i to kaj veliš, mogao je dobiti onu renesansnu "mušku" suknjicu... :D
Arbiter, mislim da su htjeli, što se toga tiče, zadržati nekavu sličnost sa Altaïrom, jer i on nosi bijelo.
Je, samo što je to čista nebuloza i to sa više stajališta; Assassini se trebaju stopiti sa svojom okolinom (što on ne uspijeva baš čisto zbog boja i... well, osim ako Venecija neće kroz čitavu igru biti u periodu festivala, odudarati će od normalnih ljudi) i, još važnija, Ezio nije pravi Assassin i zbog toga ne bi ni trebao biti vezan tim nekakvim "dressing kodom".= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Ali ajde, fanovi su važniji od zdravog razuma... sigh. Ne znam zašto, ali ovih dana sam nešto na ratnoj nozi sa AC2.
Neznam zašto, ali mene nekak čudi zašto je Ezio niži od Altaïra, znam da je nekak bezveze, ali... onak'... nije mi lijepo za vidjet to. Ipak to je renesansa, kao što Šnicla kaže, htjeli su što nakićenijeg lika; kad bi mogli, ofarbali bi ga u dugine boje.
Nizak je zato sto je talijan, svi talijani su maleni i niski ^^= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Koliko mi se cini, to su dva odvojena artworka koji su slijepljeni zajedno radi lakse usporedbe, tako da ne znaci da su u skali 1:1.
Pa i da jest jedan art koji su složili u Ubisoftu. Tu je Ezio 5 sm manji, pa jeli to tolika razlika? Osim toga, što si manji, mobilniji si.
Kakva visina, kakvi bakrači.
Premotajte onaj E3 gameplay film do minute-minute i po, te ćete vidjeti da je Eizo jednako visok kao i drugi muški NPC-ovi u igri, jednako kao što je bio visok i Altair.
To da je prvi Assassins Creed bio promašen ćemo zasad ostaviti po strani, ali prema prvim materijalima, dvojku su sfušali do kraja.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ezio mi je barem 3x bolje dizajniran od Altaira. Fenomenalan dizajn. Altair zgleda kao da ima krpu na sebi, dok Ezio ima puno više detalja i življi stajling.
Bolji je Ezio...
baem se još neko samnom slaže :)
možda Ezio izgleda detaljnije, ali Altair izgleda onako mistično sa tom krpom, i mislim da je ona trademark od AC-a. Za ovoga se vidi da je neki umišljeni plemić.
Pa mislim pogledajte Altaira, vrlo tajanstveno stoji, i vrlo kulno izgleda, a Ezio s svojom fenci šmenci odjecom radi nekakve poze i neku facu, ono o vidi mene ja sam postao kulni assassin jea ja ubijam s kulnim pozama, bas sam lijep plemic.
Ezio je ubojica sa stilom,Altair izgleda kao tamo neki seljak koji tu i tamo radi atentate na neke likove :D
Ezio je plemic koji je tek postao assassin i folira se :(= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Altair to radi duze vrijeme i ne folira se nego je prava faca :D
Onda je ubojica plave krvi 8)
u prijevodu - prekulan momak 8)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Lol. Meni taj Ezio izgleda bolje neg onaj Altar, i mislim da ima bolja oružja. Fora je kaj moš čopit čuvaru neko oružje i zaklat ga s tim. Cool igra, evo nekida sam prešo jedinicu. Kad dolazi ono dvica ???
E, oće biti opet onog sranja s doktorima i onim animusom kroz koji ulaziš u igru ??? Igra bi bila bolja bez toga.
Jel ima tko ovakav problem s jedinicom ???
Čovjek kad priča s nekim il neko s njim, ja uopće nečujem, samo nekad uspije ozvučiti koju riječ na pola i onda se opet niš nečuje. Kak se to popravi ???
ovaj novi assassin puno bolje izgleda od staroga...jedva cekam igru...i btw kolji ce bit gradovi uz rim i venceiju
sigurno još neki između njih
gotovo nista novo,isti covjek u novom okruzenju:( svejedno,budem zaigrao
Ja ću ga odigrati najviše zbog priče. Jedinica mi je legendarno završila.
Gradovi koji bi se mogli pojaviti u Assassins Creedu 2 su Venecija, Rim, Napulj, Milan, Firenca, Palermo, Ravenna, Ancona. Računajte da su gradovi bili metropole u tom vremenskom razdoblju. Ne očekujemo sve, ali ako ciljaju Italiju, zasigurno su neki s tog popisa.
Ovo će bit sigurno: Rim, Firenca, Venecija, Milan i možda Đenova i Ancona.
A čuj, Milan, Firenca i Geneva su gradovi u sjevernoj italiji, te su kulturno poprilično slični.
Svakako mislim da će Ubisoft ići na raznolikost gradova, te uključiji koji južnjački u cijelu priču.
Doduše, već se naslućuje kako će Firenca biti točka polazišta, odnosno početak igre i glavna baza operacija, baš kako je Masyaf bio u prvom Assassins Creedu.
To govori nekoliko činjenica.
- Većinu svog rada je Leonardo Da Vinci odradio u Firenci, koju je svojim izumima i likovnim izražajem doveo na vrh europske kulturne scene 15. stoljeća.
- Puno ime glavnog protagonista ovog nastavka je Ezio Auditore da Firenze.
- Na kraju krajeva, Eizo se osvjećuje Firenškim moćnicima, što je osnovna radnja igre
Opet, s treće strane, Ubisoft navodi kako je tek bježanjem u Veneciju Eizo postao vrhunski tihi ubojica.
Vrijedi pričekati nove materijale.
Slažem se.
E, W3DR4N, jel mi možeš ptvrdit da je kupnja prek steama sigurna i da te nemogu pokrast.
sigurna je isuse :p
onaj dio "s doktorima" jednostavno mora bit i to je prava okosnica radnje a ne altair ili ezio, to što nisi čuo ništa od priče tvoj je problem, da tog nema to se nebi primječivalo al dodavanjem toga je znatno pridonjelo kvaliteti priče...
To s doktoron je dobilo puno kritika pa se općenito nezna šta će s tin napravit.
U vezi trećeg grada- čita san da bi to moga bit Milano.
I u vezi altair vs ezio- više mi se sviđa altair(po izgledu).Ono, baš je cool tako prekriven i sve to.također ima bolju kapuljaču, ne ovi ezio izgleda ko šminker
AC2 preview
ako nekog zanima :wink:
W3DR4N nam zaluto u švicarsku= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N