a ja mislio da je imo oklop...= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
za Gimlija može biti i zbog khazad duma ali ne vjerujem jer elf Legolas nije bio na drugoj strani da ga uhvati... pa ga niko nije mogo povuč za bradu...
Printable View
a ja mislio da je imo oklop...= Citat =:
za Gimlija može biti i zbog khazad duma ali ne vjerujem jer elf Legolas nije bio na drugoj strani da ga uhvati... pa ga niko nije mogo povuč za bradu...
u zadnja 3 dana pregledo sva 3 dijela
1.naježisetrenutak: The Two Towers - Dolazak Gandalfa u pomoc Helm's Deepu i marš Enta
2.naježisetrenutak: Return of the King - Pomoć Rohana:''Death!!!!'', Aragorn i vojska du'ova te kad se obrača vojnicima pred Crnim Dverima (predobar prevod :thumbs2: )
:pray: :pray: :pray:
Jeste bio je na drugoj Strani da te podsjetim...Ali malo sam se zafrknuo to je bilo kod onih stepenica koje vode do mosta Khazad Dum a ne na mostu...moja greska.
Ali Trcali su i prvi je Preskocio Legolas,zatim je Gandalf,onda Boromir sa Merryjem i Pipinom...zatim je Aragorn bacio Sama.
Da i onda je teo bacit Gimlija a on je reko "Nobody push the Dwarf"ili tako slicno.I skocio,ali nije mogo da preskoci i stao je na rub pa ga je Legolas uvatio za bradu...
Da zafrknio sam se nije ga niko baco sam je skocio...
I zato je Gimli reko Aragornu Dont tell teh Elf...
Verovatno zbog toga da Aragorn ne kaze Legolasu...jel bi Legolas opet znao da Gimli nije mogo preskociti tu rupu zato sto je Patuljak...
Da...
A jeste znali da je Gimli dao Glas Treebeardu.... :D
.. :fof:
da ovo da nije mogao preskočiti rupu zato što je patuljak sam i ja mislio i napisao u nekom od postova..= Citat =:
a ovo nisam znao da je Gimli dao glas.... sad kad se sjetim filma i glasa Treebearda i povežem s Gimlijem skontam da su zaista slični..C00l
imao je samo kacigu i armor na prsima; ramena i vrat su mu bili nezaštićeni; ovaj vilenjak tip ga je skucao jednom u svakorame koje nije bilo zasticeno; da je gađao malo preciznije pogodio bi blize vratu, i sklao tipa !!!= Citat =:
Izvorno postao player01
To je stvarno najbolji dio filma....= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
[quote]
Theoden: Eomer. Take your
[quote=Bishop_45_(2)]imao je samo kacigu i armor na prsima; ramena i vrat su mu bili nezaštićeni; ovaj vilenjak tip ga je skucao jednom u svakorame koje nije bilo zasticeno; da je gađao malo preciznije pogodio bi blize vratu, i sklao tipa !!![/quote:184j0ua4]= Citat =:
Izvorno postao player01
Pogledaj ponovo Helms Deep.Onaj lik koji je trco kako bi srusili zid. Nije imao nikakav Armor ni na prsima ni na nogama,samo je imao kacigu.A u ruci je nosio Plamen.Bio je zilav i jak pa ga zato Legolas nije mogo ubit.
-Prođu me trnci kad nabildani crnci repaju...-= Citat =:
Izvorno postao m777
Onda potraži pomoć...= Citat =:
Izvorno postao d4mp1r
[quote=Demon Hunter][quote="Bishop_45_(2)":2fuql08w]imao je samo kacigu i armor na prsima; ramena i vrat su mu bili nezaštićeni; ovaj vilenjak tip ga je skucao jednom u svakorame koje nije bilo zasticeno; da je gađao malo preciznije pogodio bi blize vratu, i sklao tipa !!![/quote:2fuql08w]= Citat =:
Izvorno postao player01
Pogledaj ponovo Helms Deep.Onaj lik koji je trco kako bi srusili zid. Nije imao nikakav Armor ni na prsima ni na nogama,samo je imao kacigu.A u ruci je nosio Plamen.Bio je zilav i jak pa ga zato Legolas nije mogo ubit.[/quote:2fuql08w]
ako nista vidjeli, bilo je i ostalih orkova sa bakljama, ali ne, mora se pojavit lik sa bakljom koja svijetli jace od ostalih tako da ga Aragorn vidi i kaze Legolasu da ga krkne.
A u vezi sa oklopom tog orka, ja mislim da se strijele jednostavno nisu dosa zapiknule :P
najjače mi mje kad ih legolas vuče gimlija i aragorna i ono niko njih ne gađa kao da su nevidljivi ili kad legolas piči na štitu :rotfl: :rotfl: a naj najbolje je kad se onaj ent zapali a moj stari se smije i kaže ovaj je najebao ako ne nađe vode kad oni sjebu branu moj stari kaže sad će doć onaj zapaljeni kad onaj ent se zaleti i zabije glavu u vodu da se ugasi!Možda sad to vam, nije smješno ali ja sam se smijao oba puta kad sam ga gledao!Treći dio je povratak kralja?kad je to izašlo?nisam baš lotr freak
Ta scena je napravljena radi dizanja napetosti....mislim da je time sve manje-više rečeno
A sta mislite o ovome? Malo sam googlao,da vidim kako napreduje Children of Hurin,kad ugledam ovaj site:
http://www.bestwebbuys.com/Christopher_ ... thorsearch
uuuu
nisam znao da ih je toliko napisao...
moze mi netko odgovorit na pitanje: jel postoji neki program koji pretvara sta god ti napises u vlienjacki jezik??
Kad onaj ent uroni glavu da se ugasi premocna scena, jedna od meni drazih :pray:
kaj bude 3. dio na HRT-u?
@RIPtheREAPER
Stavio sam ti link negdje na početku ovog topica...
@Hanzaplast
Ajmo rec,same time-next year...
nebude ove godine 3. dio?!?= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Ne. Nisu ga kupili. Tako ti je prošle godine bio prvi, sada prvi i drugi, pa onda prvi drugi i treci.
e kad je izašao treći dio
2003. godine.
Par stvari o novoj knjizi:
= Citat =:
In a world rights deal, the Tolkien Estate has signed with HarperCollins to publish the first complete book by J.R.R. Tolkien since the posthumous Silmarillion in 1977. Presented for the first time as a fully continuous and standalone story, the epic tale of The Children of Húrin will reunite fans of The Hobbit and The Lord of the Rings with Elves and Men, dragons and Dwarves, and the rich landscape and characters unique to Tolkien.
The Children of Húrin, begun in 1918, was one of three 'Great Tales' J.R.R. Tolkien worked on throughout his life, though he never realised his ambition to see it published. Though familiar to many fans from extracts and references within other Tolkien books, it has long been assumed that the story would forever remain an 'unfinished tale'. Now reconstructed by Christopher Tolkien, painstakingly editing together the complete work from his father's many drafts, this book is the culmination of a tireless thirty-year endeavour by him to bring J.R.R. Tolkien's vast body of unpublished work to a wide audience.
Christopher Tolkien said: "It has seemed to me for a long time that there was a good case for presenting my father's long version of the legend of the Children of Húrin as an independent work, between its own covers, with a minimum of editorial presence, and above all in continuous narrative without gaps or interruptions, if this could be done without distortion or invention, despite the unfinished state in which he left some parts of it."
Having drawn the distinctive maps for the original The Lord of the Rings more than 50 years ago, Christopher has also created a detailed new map for this book. In addition, it will include a jacket and colour paintings by Alan Lee, illustrator of The Hobbit and The Lord of the Rings Centenary Edition and Oscar®-winning designer of the film trilogy.
The Lord of the Rings was already acclaimed worldwide as the most popular book of the 20th Century before the blockbuster films in 2001-3 broke new ground and inspired millions more to read J.R.R. Tolkien's books - an additional 50 million copies were sold, leaving new fans wanting more. The Children of Húrin will be published by HarperCollins in April 2007, and on the same day in the United States by Houghton Mifflin.
Victoria Barnsley, CEO and Publisher of HarperCollins Publishers, said: "This epic story of adventure, tragedy, fellowship and heroism stands as one of the finest expressions of J.R.R. Tolkien's skills as a storyteller. With a narrative as dramatic and powerful as anything contained within The Lord of the Rings, it can now be read and enjoyed as Tolkien originally intended, and will doubtless be a revelation for millions of fans around the world."
Ajde,napokon više prava priča.Već mi je dosadilo gledati one znanstvene radove u obliku Nedovršenih pripovjetki.
Ej,ja sam mislio da je Chris sam napisao knjigu,ali se po ovome clanku,saznaje da je opet prckao po papirima od starog...koliko je njemu tih materijala jos ostalo?!= Citat =:
Izvorno postao Durin
a kaj ce se dogadat u toj knjizi, oce bit neso poput LOTRa ili Silmarilliona?= Citat =:
Izvorno postao Durin
E Gothmog jel znas za one Eastern Eggs na Extended edotion filmovima.Znas ono neki intervijui i tako zafrkancije ja sad naso!!!
A evo nesto i o Children of Hurin.
Christopher Tolkien proveo je trideset godina radeći na epskom djelu "The Children of Hurin", priči u kojoj se pojavljuju patuljci, vilenjaci i hobiti iz Tolkienove trilogije "Gospodar prstenova". "The Children of Hurin" njegov je otac, slavni JRR Tolkien, sam započeo pisati davne 1918. godine, kasnije napustivši rad na njemu, a do sada su objavljeni samo njegovi pojedini dijelovi. Priča o obitelj Hurin, tvrde Tolkienovi obožavatelji, neke su od najstarijih priča legendarne Međuzemlje. Tako će se, po prvi puta nakon "Silmarilliona", objaviti cjelovito Tolkienovo djelo. Rukopis djela "The Children of Hurin", navodno sadrži scene incesta, samoubojstva i mnoštvo nasilnih smrti. "Novo" djelo, procurilo je u javnost, ne uključuje likove poput vilenjaka Arwen i Legolasa. Radi se o puno mračnijoj priči, radnje koja se temelji na Kalevali, epskoj finskoj sagi, a govori o ratničkoj obitelji koje zarobljava Morgoth, prvi Lord tame, optužen za mučenje patuljaka i stvaranje prvih orki, rase zlih goblina. Čovjeku Hurinu Morgoth daje moći da unaprijed vidi budućnost, te ono što će se dogoditi njegovoj djeci. Jedan od njegovih sinova, Turin, optužen je da je imao spolni odnos sa svojom sestrom Nienor, postajući tim činom nositeljem prokletstva i uzrokujući smrt svih koji ga okružuju. Christopher Tolkien danas ima osamdeset i jednu godinu, pa "The Children of Hurin" može biti posljednja "nova" knjiga pod imenom JRR Tolkiena. U svijetu će, najavljeno je, ova književna poslastica biti objavljena na proljeće.
Očekivano vrijeme dolaska u redovnu prodaju je u proljeće 2007( tacnije 17 Aprila)., po očekivanoj cijeni od 195,00 kn.
Pa u Silmarillionu,imas pripovjesti o Hurinu,a i o njegovoj djeci...na službenim stranicama,nema sadržaja...sve se skriva,samo da bi se digao hype,a i skupilo para...= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
Demon,di si ti našao taj sadržaj?
A scene samoubojstva imas i u Silmarillionu,dok mi se scena incesta cini degutantnom...ovakve pripovjetke su namijenjene citavom puku,ne vjerujem da ce ici u erotomane...no,sve u svemu...postaj link...
A o kakvim easter eggovima govoris? znam za cameo uloge od jacksona i njegove djece,a za drugo ne znam...
I daj,molim te postaj mi sliku od Gurthanga...znas da imam fetiš na njega....
To imas na svakom CD-U Extended Verzija.Ustvari to su ti skrivene neke scene.Kad si u Glavnom meniju odes Select Scene,zatim ides skroz do kraja zadnje scene,i onda jos jednom dole i pokazat ce ti se Prsten...Imas svakakvih zafrkancija.
Greske u Filmovima Lord of the Rings...
Mozemo razgovarati o greskama u montazi, kameri, scenariju, dramaticnosti, o autima koji se vide/ ne vide, i o svemu sto je pogresno u Filmovima, bez ikakvog osvrta na Knjige.
Ono sto me zaista smeta,jest Gandalf u 3 djelu...Prikazan u jednim trunutcima kao vođja Otpora u Međuzemlju i najcvrsi kad se odlucivalo,sto je bio,a u drugom npr.kad prica sa Aragornom o Frodu u Edorasu,ispada da njemu Aragorn govori sto bi on zapravo trebao osjecati,to je ono :"What did your hart tell you?...Ili u Minasu kad su raspravljali sto poslje bitke na Pelenoru,ispada da Gandalf misli da je sve gotovo,a onda uskace majstor Aragorn..Sa svojim planom,zapravo Gandalfovim...A Gandalf kao ono to nece uspjet,sve je gotovo,sve je propalo,amo se ubiti... Gresku cak ni Sjajna Ianova gluma nije mogla pokriti
A da sliko sam Gurthanga ali nikako da uvatim vremena da ga uploadam,jedva uvatim vremena da idem i na forum.Eve ovako kasno jedino idem...
Ali ne brini uploadat cu ga....
Demone,nije to jedina greška,ima ih još takvih puno.Npr.,kada Frodo kaže Samu da se vrati kući na pol puta."Idi doma,Sam" kao "Ma,ajd idi doma spat',nemoj me više tlačit'".
Ma ima pun k...c tih greski.Jedna koja je mene zasmetala je ona scena kod Amon Hena.Kad Boromira ubije Lurtz.Zatim dođe Aragorn,i kad snimaju odgore s kamerom Boromirova ruka na Aragornovu ramenu,a kad snimaju Aragorna od dole nema ruke...ono stvarno kako je to mogo dopustit PJ
A nesto najsmjesnije mi je kad je Gandalf nosio patike....sad se ne sjecam di je tto ili u Edorasu kad dolaze ili Minas Tirithu kad ide Denethoru.Ono stvarno za smijanje...stigo je obuc odjelo i sve a obucu nista....He....
Dakle,topic je opet pao u zaborav,vraćamo se na staro.Nažalost,Demonova optimistična predviđanja da su se napokon okupili vjerni lotroljupci su pala u vodu,malo nakon što su prošli filmovi na televiziji.Dakle,Gothmog nisi mi odgovorio na pitanje koje Demon nije uspio do kraja pojasniti.Zašto su ljudi omogućili egzistenciju u fizičkom smislu u Međuzemlju?
A sta ces Durine.Ko zna...mozemo namolit HRT da pusti Povratak Kralja.Onda bi se svi vratili...
Ali ovim putem ih ponovo pozivam da odrze ovaj topic zivim.Mozemo opet nastavit sa raspravljanjem....i ako je proso Lord of the Rings!
Ajmo ljudi svi na Gothmogov topic...necete valda Mene,Durina i Gothmoga ostaviti same.A nebi nam ni koji zenski glas skodio.
Toliko..... :pray: :pray:
Come back..... :cry: :cry:
Pa sta ne dođete na World of Fantasy? Mislim... world... of fantasy.... kužite? :D
Ima LoTR podforum.
THIS TOPIC WILL NOT FALL!!! :D= Citat =:
barem se nadam da će neko novi doć na ovaj topic...ali i ovo je društvo super :D
jedva čekam taj Children of hurin,samo kad će to one pičke prevest na hrvatski jer mi se neda muku mučit na engleskom,inače akmo bite boljeli živjet u Midle Earthu,ja u Rohanu
Rivendellu ili Mirkwoodu :D
Tamo smo...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Demon Hunter a.k.a. Legolas Greenleaf
Gothmog a.k.a Ancalagon The Black
Za ostatak ne znam...dakako osim osnivača...
Durine,nisam u potpunosti shvatio to tvoje pitanje...pa nakon propasti Numenora,brodovi sa ljudima (i sa mladicom drveta,koje su im poklonili vilenjaci,i koje su posadili kasnije u Minas Tirith) su kolonizirali Međuzemlje....pa ne znam u kojem smislu misliš to egzistencija?
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Ja sam kao tamo...tako i ovdje...hehe
Neznas za mene, Wizard a.k.a. Wizard s istim avatrom :D ko bi pogodia
Pa eto...dar zapazanja me ne sluzi najbolje u zadnje vrijeme...