Probaj opet kasnije to je i meni bilo stvarno imaju opakih problema s betom kako će tek bit kad dođe open beta :o (ako dođe).
Printable View
Probaj opet kasnije to je i meni bilo stvarno imaju opakih problema s betom kako će tek bit kad dođe open beta :o (ako dođe).
Evo, napokon sam se uspio prijavit za betu. :D
Aleluja! Konacno se prijavio za famoznu betu...iako su vece sanse da cu dobiti na lutriji, nego igrati betu :(
cek ja sam se regao na stranicu i popunio sam ono za ime, grad, broj telefona i skeniralo mi je komp da vidi koje komponente imam... na kraju sam aktivirao acc preko maila i sad bi to trebalo znacit da cekam u redu za betu?
Pa valjda. Poslije skena stisneš "Submit" i to je to ako se dobro sjećam :)
Evo konkretni video o tome kako su slagali Coruscant, ne ona teaser prezentacija.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setV ... deoId/1542
---
Screenovi i concept art sa Balmorre... se what they did thar? :)
http://kotaku.com/5383224/star-wars-the ... a/gallery/
Jedan intervju koji bi mogao odagnati većinu briga koje komuna ima oko toga da je će TOR biti linearno SP iskustvo prebačeno u MP.
http://www.mmogamer.com/10/18/2009/biow ... d-republic
Ovo mi se jako sviđa:
Znači, moći ćemo ovaj MMO igrati točno prema vlastitim zeljama i vlastitim tempom. I ono, pise jos u intervju da ce igracu biti ponuđena potpuna sloboda, pa recimo ako igramo sa Sith-warriorom, moci cemo igrati totalno light-side, al na "dark-side" nacin. Interesting :D= Citat =:
Izvorno postao Blaine Christine
njam, I like it
http://www.swtor.com/info/holonet/classes/jedi-knight
Ah, evo napokon moje buduće klase, osim ako ne ubace gray jedi klasu, a u to čisto sumnjam.
Ovo su jako lijepo napisali...
= Citat =:
Izvorno postao Bioware
Ah drago mi je vidjeti napokon moju klasu...usput izgleda da su napokonSpopravili sabere kako vidim na screenshotovima, hilt i blade izgleda normalno i elegantno
Otkrivena je nova klasa - Imperial Agent.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=86536
= Citat =:
The Imperial Agent is all about high-tech gear, subterfuge, and subversion. They are the assassins of the Star Wars universe, prowling the seedy underbelly of the Empire as they go about their dirty deeds. They're probably the closest thing to a rogue you're likely to find in BioWare's Star Wars: The Old Republic.
Ova klasa me nije iznenadila još od 3 ili 4 timelinea... sve u svemu simpatična klasa, koliko vidim Sam Fisher u SW univerzumu...ali ni to nije dovoljno da me ubjedi da pređem na neku drugu klasu osim Jedija... BTW nkad nisu napravili ovako kratak razmak međ najavom dve klase....možda ni beta nije toliko daleka...možda već od prvih dana 2010?
Bilo bi dobro da netko na forumu upadne u close betu, pa da se napise nekakav betashock i sl. Ja ako slucajno dobijem beta kljuc, bit ce onda ovdje na forumu jedan vrlo opsiran tekst. :)
Ipak moje prve riječi na forumu ukoliko me izaberu će biti: SO LONG SUCKERS....
a ona opširni report naravno...
evo fora site, www.swtor-croatia.comSizgleda kao pokušaj skupljanja cro ekipe
Prijavio se na taj site, sad samo docekat igru...
To će biti moja fruka... Dogovor s ekipom je pao da će se igrati na strani Sitha (zboh keksa, vjerojatno), a ja sam nepopravljivi pozitivac... U KotoR-u se nisam mogao prisiliti da ubijem nekog simpatičnog, uvijek im dam kredite da im pomognem :(= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Vidjet ćemo kako će sve bit, ako nas bude dosta napravit ćemo skriveni gildin podforum, ovo- ono.
Isto tako i kod mene. Frend me nagoni na Dark Side jer hoće igrat Bounty Huntera, a ja uvijek igram pozitivca. Meh, najbitnije mi je da se dokopam double-bladed lightsabera i mirna Bosna. A ako ću pritom moć minirat Emperorove operacije iznutra, even better :D
Ja ću sigurno igrati na strani republike. Koliko god sam ovdje do sada silio "dark side avatare"(ako se sjećate :) ), ja sam nepopravljivi vitez u igrama. Dakle, možete me očekivati ili kao Jedi Knight-a ili kao Smugglera
Nepopravljivi sam Dark Sider, što veći Force user to bolje^^
Kaj se bumo bili onda... 8)
Što se mora nije teško ^^
Eh, da, pošto nemam naviku pratiti igre i vijesti o njima... Jesu objavili kolika će biti mjesečna pretplata? :)
Mislim, koliko znam, nisu još ni rekli da će je biti, ali šanse da je nema su nikakve :D
Nisu objavili, al će je 99% biti. Mislim ono, ne možeš baš očekivati da će naslov takvog kalibra biti za badava... :)
Zapravo, bilo bi genijalno da igra bude besplatna :)
Ono, besplatan download, možeš raditi accountove koji vrijede 14 dana, ali za stalni account moraš plaćati pretplatu od 20$ mjesečno :)
Neću tako.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Rađe bih da se mora kupit igra ali nema pretplate (kao Guild Wars) pa da si lijepo mogu piknuti neko prekrasno i bogato kolektorsko izdanje ^^
OK, i ja bi rađe tako, ali šanse su nikakve da se tako nešto dogodi :)
I zadnje 2 klase su tu, ma koliko "neslužbeno" bilo (premda ne znam zašto su tamo dozvolili scanove... oh well): Jedi-Consular i Sith-Inquisitor. :)
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... 320/page/1
= Citat =:
Jedi-Consular:
"Class number 7 is the Jedi-Consular. Other than the a few weeks ago revealed Jedi-Knight the Consular is not found in the first frontline. Though he can handle the lightsaber, the Consular also masters a few different long-range combat abilities such as "Sleep", "Lift" or "Smash". The class can for once be played offensively on damage oriented or specialize in healing. Therewith the Jedi-Consular is a really powerful supporter-class in The Old Republic.
Abilities:
Sleep
Lift
Smash
Force Push
Reflect"
The jedi consular will have some offensive abilities however will be mainly a defensive class, it will have abilities such as sleep, raise, smashing, force push and reflecting. The jedi consular can be used as a full healer class or a debuffer/ranged dps. "Though he can handle a lightsaber, the Consular also masters a few different long-range combat abilities such as "Sleep," "Lift", "force push," "Smash," or "reflect."
The jedi consular is an extremely powerful support class in The Old Republic not to be found in the front line of the battlefield, don't get me wrong however, the jedi consular can also handle a lightsaber well enough to defend himself while using his abilities to escape and retreat (presumably force speed) to use more powerful abilities of which cannot be interrupted.
-----= Citat =:
Sith-Inquisitor:
The Sith Inquisitor is the last of the totally eight character-classes, that will be at the ready with the launch of SWTOR. The Inquisitor is the counterpart of the Consular and also a fighter in the second ow. Suited with force-abilities as "shock" or "lightning-stroke" he can fire his enemies up, as we were able to convince ourselves during a thorough gaming session.One quest sent us into an old Sith grave, with swarms of huge killer-worms (K'lor'slug Ravager) and deserted Imperials running around. With the aid of the area-of-effect skill "Overload", that can not only damage nearby enemies, but also knock them down a stun for a few seconds, we quickly killed the brood.
Abilities:
Sabrestrike
Shock
Execute
Overload
Lightning Stroke
Whirlwind
Dark Gift
Call Ferry
Dark Meditation
The Sith Inquisitor is the last of the total eight character-classes, that will be at the ready with the launch of SWTOR. The Inquisitor is the counterpart of the Consular and also a fighter in the second row. Suited with force-abilities as "shock" or "lightning-stroke" he can use powerful force powers at his disposal, as we were able play the game ourselves during a thorough gaming session.One quest sent us into an old Sith grave, with swarms of huge killer-worms (K'lor'slug Ravager) and deserted Imperials
running around.
With the aid of the area-of-effect skill "Overload", that can not only damage nearby enemies, but also knock them down and stun for a few seconds. Much like the Jedi Counsular, the Sith Inquisitor is an extremely powerful support class and is a force to be reckoned with. We quickly ended their lives.
The Sith inquisitor is the counterpart of the Jedi Consular, however, the Sith Inquisitor has abilities such as Saber blow, shock, Execution, Overload, Flash Discharge, Turbulant winds, dark gift, and Dark Meditation which is similar to the sith warriors channel hate ability (however it would most likely increase force powers other than combat powers).
Klase su tu izgleda... kakve su vam konačne odluke?
Ne znam nekako mi je glupo imati dve force klase...Ajd da su ovo pod-klase, pa može proći, ai ovako mi nije nešto. A ako su to sve klase moram reći da su sve (osim zadnje dve nepotvrđene) zanimljive i originalne, dobro osim jedija i sitha oni nisu baš toliko originalni ali su morali tu biti. Definitivno da ne patim od komplekasa "moram bit force user" uzeo bih bounty huntera.
NOBODY EXPECTS THE SITH INQUISITION!
O da, moja klasa :D
Hmm, čudno. Očekivao sam još nekakve 2 posebne klase, a ne jos dvije force. E sad, mislim da su te odabrane zato jer ce se igra navjerojatnije drzati onog starog mmo recepta(tank, dps, healer) pa pretpostavljam da ce ove dvije biti kao "potpora". Beme vidli. Ja jos cekam sluzbenu objavu
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Definitivno Jedi Consular, to sam čekao cijelo vrijeme. Crowd control ftw :)
Aha, znači imat ćemo dvije jedi i dvije sith klase. Očito će težnja biti na force klasama.
Novi planet: Alderaan
Eto, ako vas zanima kako ce ovaj vazan planet u SW historiji izgledat u ovom mmo-u, bacite oko na navedeni link :wink:
Znate sto fali ovog igri: ...... Vivec !
ako vec imamo Balmoru
:hangin:
Placa se :thumbs1:
mmo je, nije bas da imaju ljudi zelju raditi nesto a nedobit nis para za to :)