a ti koncerti su puno tiši al je zvuk grozan pa glava puno više boli. valjda. ne znam. :D
mene je atila upilal onim guturalnim guslarenjem na sredini koncerta i da tog nije bilo bilo bi najbolje ikad. :D
Printable View
a ti koncerti su puno tiši al je zvuk grozan pa glava puno više boli. valjda. ne znam. :D
mene je atila upilal onim guturalnim guslarenjem na sredini koncerta i da tog nije bilo bilo bi najbolje ikad. :D
Ne znam, meni skroz solidno zvučalo :)
Nego, da vas čujem ljudi, ko sve ide na Isis?
Idem= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
a Ko ide na rammstein čuja san da će bit u 3 misecu
Bar nema kilometarski post o Rammsteinu na početku prethodne stranice.
VALHALLA - 11.12. - We Come One & Angel Of Fire @ Željezničar, Zagreb
http://www.tportal.hr/showtime/glazb...-u-Zagreb.html
dakle, ide li tko? ja definitivno idem, makar nitko od mojih ne sluša cohena i vjerojatno ću ići sam, a za ovo sigurno kupujem kartu prije rammsteina, makar još nemam para ni za jednu
Zašto,o zašto u Spaladium Arenu ne dolazi nitko osim Thompsona,Zečića,Grdovića i Bulića,a svaki dobar koncert mora bit negdje u ZG? :(
jer od 2 seljačka gradonačelnika, zagrebački sluša bolju muziku :P
E da,da je po njegovom došao bi Freddie Mercury u ZG. :D
Al čuo sam da je i on bio na Buliću u Njemačkoj nedavno,da "se dodvori dijaspori"...A i ovi su pjevali prije nego je Kerum postao gradonačelnik,mislim da je to jedini koncert koji je bio tamo...
na ovo idem makar morao banku opljačkati... tip je totalni kralj i ovo se ne propušta... jedva čekam... :)= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Jedva čekam Tokio Hotel
[quote=IGoR_2803]na ovo idem makar morao banku opljačkati... tip je totalni kralj i ovo se ne propušta... jedva čekam... :)[/quote:1edbfehf]= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":1edbfehf
a još ako 3 dana nakon toga uleti i rammstein, selim se kod prijateljica u zagreb :)
evo je, moja je... :D
http://www.imagesforme.com/upload/4387549c.jpg
navodno su već rasprodane ove za 450 kn...
grr, ja jučer pitao u dallasu, ima još karti i za ramštajn i za cohena ali hoću ih što prije
IIIIII ČEK DIS AUT!!!!!!!!
http://img199.imageshack.us/img199/2406/2mecnjr.jpg
:pray: :pray: :pray:
Kila đoje i piči na koncert :pray:
Bio sam prošle godine na njegovom koncertu koji su organizirali frendovi. Konc i opčenito atmosfera koju lik radi je bila nešto, stvarno, nema mu ravnoga na ovim prostorima.= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Al kad govorimo o zelenome...imao sam osiječaj da je tu večer marijana bila legalna, svi su šili, od zaštitara, izvođača, rulje....prije si mogao užicat to nego cigaretu, beautiful! :cry:
:D
neeeeeeeeeeeee , istu vecer kad i guetta u bestu :s
Da, stvarno težak izbor :(= Citat =:
Izvorno postao pimp
Kolko vidim, objavljena satnica svih bendova na N.O. Jazz festivalu:
http://www.sczg.hr/nojazz/program/
Odlično, Six Organs u nedelju počinju u 21.30, bit će gotovi do 23, pa stignem i na zadnji bus. Pogledat ću i onaj Gala Drop, po opisu zvuče taman po mom ukusu. Sad sigurno idem, sam se nadam da će bit karta na ulazu. A ostale dane ću slušat na live streamingu :)
http://www.pauldianno.com/pix/paul_ts2009.jpg
U sklopu svoje The Beast Is Back turneje Paul Dianno, u petak 13. studenog 2009 stiže u Rijeku! Pjevač koji je snimio prva dva albuma s Maidenima, (većina pjesama koje izvodi je sa ta dva albuma) dolazi nam pokazati kako je to zvučalo prije 30 godina, pa svi koji vole mogu uživo osjetit duh NWOBHM!
vidimo se :)
bit ću u nekoj drugoj prostoriji i pokušat nešto čut. i blazea sam već propustio, a ionako nisam pri parama...
Kupih kartu. E sad mi more neko objasnit ili pokazat gdi je teatar&td :oops:
odeš do SCa pa nastaviš dalje do francuskog paviljona i onda vidiš kak piše tam velko TEATAR &TD :)
A kaj nije to u sklopu SCa ?= Citat =:
Izvorno postao skitkid
pa da mislil sam na zgradu SCa kad uđeš u kompleks. :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Aha, onda ću valjda pronać, išo sam tam jest par puta :D= Citat =:
Izvorno postao skitkid
mi može netko tko ima account na ticketprou pogledati koliko još ima karti za cohena, posebno tribine i parter? pretty please :)
Report sa Six Organs Of Admittance/Gala Drop na N.O. Jazz festivalu:
Prva stvar, Gala Drop nisu svirali, te je stoga koncert koji je trebao počet u 20.30 počeo sat vremena kasnije. Ugodno me iznenadilo što su postavili stolice u prostoru za publiku, savršeno za ovakav tip koncerta. Prvo je na pozornicu došao Chasny i solo odsvirao dvije stvari, s predivnim zvukom gitare koji je bez problema ispunio cijelu dvoranu. Tada mu se na pozornici pridružio ostatak benda odsviravši obradu Coilovog "Fire Of The Mind", što ne bih znao da mi Mafiozor nije napomenuo. Ta stvar i tekst su me doslovno hipnotizirali, makar sam ju čuo prvi put u životu (note to self: poslušati Coil).
Nastavili su s par starih stvari, s velikom količinom improvizacije, koju je najviše iskoristio bubnjar koji je na par stvari izdemolirao svoj set bubnjeva. Zbilja nisam očekivao takvo nešto, na nekim dijelovima me čak podsjetilo na Sonny Sharrockove improvizacije na Ask The Ages albumu, gitaristica je luđački brzim sviranjem postigla neki efekt na gitari koji me u istom trenutku podsjetio na njegov stil. Treba napomenuti i predivan drone koji se tijekom cijelog koncerta provlačio po zvučnicima, nenametljivo ali opet se osjećao u svakom trenutku. Jedine dvije zamjerke idu na trajanje koncerta od samo sat vremena, i na dio publike koji nije prestajao pričati.
Još moram pohvaliti kvalitetan i relativno jeftin izbor mercha, koji je uključivao CD (80 kn) i LP (100 kn) od većine njegovih izdanih albuma, i predivnu limited edišn majicu (100 kn) koju sam si i priuštio:
http://www.imagesforme.com/upload/86a20bec.jpg
A sad vi razmišljajte o značenju slike :)
Uglavnom, čim se pruži prilika, ide se opet.
nažalost, ne piše koliko karata još ima, samo da je VIP parter rasprodan...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
http://www.imagesforme.com/upload/98e4c809.jpg
edit: registriraj se na ticketpro, mozes tocno vidjeti po sjedalima sto je rasprodano ali mi je malo komplicirano sada stavljati screenshotove tu jer je sektor po sektor... ovo je plan dvorane
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_b07c590e.jpg
da te pitam, si ti kupio karte "normalno" ili preko ticketproa, a ako si preko drugog, je li ti to stiglo na kućnu adresu ili kako
Jel imao netko priliku čuti Dubiozu Kolektiv uživo od kad je Adisa prošla?
Sad vidjeh da nastupaju 11.12. u Karlovcu pa da malo čujem mišljenja ^^
ja pred jedno pola godine, odlični su, a inače ne slušam baš takvu vrstu muzike. i u rijeci su za 2,3 tjedna, ali ne znam hoću li ponovno ići
Odlična recenzija, Duke.
Pridručujem se pohvalama, pogotovo na improviziranje, stvarno nisam očekivao da će u dijelovima pjesama gdje na studio verzijama uleti flauta ili sličan instrument biti ubačene free jazz improvizacije.
Evo i dojmova sa jučerašnjeg zatvaranja N.O. Jazz Festivala :
Prije početka koncerta sam se upoznao s Bebom bez zvečke, i spoznao da Duke-ov info o dva metra visine pada u vodu. ;D Uz petnaest minuta kašnjenja, TransitionalSsu počeli sa svirkom u 20:45, i nadmašili sva očekivanja. Riječ je o industrial rock bendu s prilično sporim i masivnim riffovima uz koje dolaze glasni programirani bubnjevi, te masa pozadinskog drone-a i distorzije koji se provlače kroz sve pjesme. Uz koncertni razglas, takva glazba može pošteno zatresti sve pred sobom. Vrhunski nastup, šteta što je trajao jedva 30 minuta.
Nakon kratke pauze, na red dolaze Dälek, hip-hop bend čije eksperimentiranje s industrial, shoegaze i noise žanrovima oduvijek privlači široku publiku. Bili su prilično glasni, što takvom bendu i priliči, a sve su odsvirali gotovo bez pauzi. Masivna distorzija je često znala glasnoćom prekriti pojedine samplove, a na nekim pjesmama i vokal, što je jedina zamjerka, uz slabu komunikaciju s publikom. Inače, MC Dälek je prije i poslije koncerta stajao kraj merch stola i mirno razgovarao s fanovima, a većinu nastupa je proveo u "tough gangsta dude" pozi, i rijetko se obratio publici. Doduše, nije to utjecalo na ekipu u prvim redovima, vidi se da je dobar dio ljudi bio nabrijan na koncert.
I na kraju headlineri, Isis, za koje ne mogu reći da su me oduševili. Fenomenalnu izvedbu je pokvarila setlista; od deset pjesama koje su svirali, pola ih je bilo s novog albuma, a ubacili su i par stvari s Absence of Truth, koji je po meni potpuni promašaj, dok su jedva tri bile s Oceanic i Panopticona. Završili su koncert s Altered Course, odličnom pjesmom na albumu, ali prilično lošim izborom za kraj nastupa. Žalim dečki, ubacivanje improvizacija i solaža dok pjesma usporava jednostavno ne pali. Također, čudim se da na ovoj turneji redovito zaobilaze In Fiction, apsolutni kult u njihovoj diskografiji.
I za kraj, da spomenem pritužbe koje kruže Cmarnetom - naime, neki ljudi iz prednjih redova se žale na Aarona Turnera, koji je pljuvao na sve strane, između ostalog u publiku, jednog tipa je u rame pogodio. LOL.
EDIT
Merch sekcija me pomalo razočarala na jučerašnjem koncertu, mislio sam kupit Isis majicu, ali imali su samo Dälek. Doduše, izbor CD-a i LP-a je bio odličan, makar ponešto skuplji nego na Six Organs of Admittance. Kupio sam Absence od Däleka, pošto nisu imali zadnji album Transitionala, a na prethodnom koncertu sam uzeo novi Six Organs za 10 Eura.
Sve u svemu, nadam se jednako kvalitetnom Jazz Festu sljedeće godine, a ako bilo koji od navedenih bendova ponovo dođe, neću ih propustit.
Super onda.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Mislim, definitivno bi mi bilo draže da je Adisa još s njima ali što je tu je, preživjet će se :)
meni cura kupila za poklon u turističkoj agenciji 'Student' kod SC-a u ZG... :)= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Evo kako sam ja doživio koncert.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Transitional
Napočetku su me malo iznenadili svojom glasnoćom,ali dok sam vidio da bassista koristi Warwicka odma mi je bilo toplo oko srca. U većini se slažem s Mafiozorom samo bilo bi zanimljivo kada bi imali nekoga ko bi svu tu pozadinsku buku malo izmjenio i učinio zanimljivom.
Dälek
Po meni zvijezde večeri. Bass koji izbija zrak iz pluča, distorzija od koje vam se čini da ste u nekakvoj pucketavoj tekućini, a da bi to sve bilo još bolje konstatno su puštali dim tako da su se u nekim trenucima vidjele samo dvije točke na stejđu. Jedino mi je žao što nisam poslušao više od jednog albuma te se nisam baš mogel najbolje trgat,al pošto su bili već dosta puta u Rvackoj valjda će doć i opet i ja ću moć ispravit grešku.
Isis
Počeli žestoko sa Hall of the Dead, ali dok su došli do laganog djela sve je otišlo u tri pikse marmelade. Bilo je dosta nekakvog cviljenja i škripanja, delaji i reverbi su se u trenucima "križali" i stvarali nekakvu čudnu disonancu. Bilo je to jednostavno preglasno i često nerazumljivo. Nakon 2 ili 3 stvari sam otišao van,uzeo pivu te ostatak konca gledal sa ulaz gdje to sve zvučalo malo bolje i razumljivije. Stvarno šteta jer da su samo malo stišali bila bi milina.
Idem na TBF sutra ^^
STu se slažem, dobro bi im došao treći član zadužen za dronove i samplove, ovako gitarist mora namještati matricu između pjesama.= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Istina, dosta su dima na Däleku puštali, makar je to jednorogov prdež prema Sunn O))) koncertu, gdje ti treba par minuta da skužiš kako Atilla fali na pozornici. :)
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Momci bengaju ali osjeti se taj nedostatak zenskog vokala. Ali vrijedi svakako i bez nje.