Znam da mi je u inventaru.
Pitanje je gdje da ga aktiviram. Neko konkretno mjesto ili...?
Printable View
Znam da mi je u inventaru.
Pitanje je gdje da ga aktiviram. Neko konkretno mjesto ili...?
Kod onog Lucious Aldina u Green Park Station-u.
ma za sad mi je igra odlicna, samo karta mi je problem-razmazia me bioshock
Kao što sam rekao u jednom preko vikenda izbrisanom postu, stao sam na nekom battleroundu jer igra na mom stroju postaje slideshow, sad čekam novikomp i baš me zanima kako hgl izgleda sa svime na high
lipo, iman bas shitty konfu, ali sve ide na high osim shadowa, to san tweaka.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Evo samo da sam sebe demantiram;Rekao sam kako nema onih davno najavljenih combo-a.Sad igram sa Blademasterom koji posjeduje skilove za napredne combo-e.Igra je stvarno za :pray:
Meni jedino nije jasno zakaj su sa 0.1 revizijom izbacili minigame. Ako možda niste primjetili, verzija 1.00 je iznad mana bar-a imala 3 male ikonice koje su predstavljale ili određeni broj monstera koje treba killnut ili određen tip štete koji treba radit etc. Uglavnom kada su sva 3 uvjeta bila ispunjena igrač bi instantno dobio vrlo kvalitetne ieme, a nerijetko i epic - tako sam ja sa svojom evokericom dobijo epic verziju najslabijeg chest armora za možda 15 min igre. Ili sam ja slijep (ćorav jesam, ali slijep ne) ili je to nestalo...
Je dobra šta ta igra,je vrijedi novce koje bi ja dao za nju?
Mini igre su prisutne ali ne kod charactera napravljenih prije patcha.Ja imam dva takva.To je neki bug koji je nastao ispravljanjem bugova. :twisted: Kreiraj novi i imaćeš mini igre.I meni nedostaju!= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Ne dao Bog da su oni objasnili nekih 50% stvari u tutorialu - ja nisam nekoliko sati pojma imao šta su te ikone, niti da L (ili J, nisam dugo igrao) otvara onaj achievements (ili kako već) popis. :?
ljudi jel zna netko zake su meni svi likovi prozirni :\ ... poluprozirni... slabo se vide obrisi... i itemi isto :O ...
Achievments? Jel to ono u questlogu ili onaj status sa frakcijama?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
L je quest log
cekaj cekaj, kako te miniigre ispunit, vidint e male ikonice iznad mana bara, ali neam pojma sta je to i kako to ispunit
@hellboy... da radil sam u panelu.. al mi je to prvi put da mi neke ne radi zbog tog ke sam mjenjal postavke... a i nisam nista forsiral... sam sam stavio na najoptimalnije... aj probam, vidim pa kazem...
btw ne valja ti link na sliku :\
upravo tak mi se vide likovi... ... stavil sam tamo na global > application controled... al nist se nije popravilo...
k sad radi...
nego... koju profesiju bi mi preporucili?? troumim se izmedu blademastera, guardiana i marksmana... kakva je razlika izmedu blademastera i guardiana??
Nakon mjesec dana igranja saznam za kraticu JS,znao sam slučajno pritisnuti svakakvu tipku ali ovu nisam! :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
http://hellgate.incgamers.com/
Ima slikice i informacije i sve :pray:
hm, jel neki bug to što mi se učita demo nakon što napravim lika i onda sruši u windowse, ili mi je kanta preslaba?
athlon xp 2600+, 512mb memorije, r9600xt
nisam, stavio demo sa pcp dvd-a.možda je meni do kompa, uvijek nešto zajebava, probat ću kasnije instalirat na komp od starog...
nije pomogo, još ne radi, ali na drugom kompu(sempron 2800, 512mb memorije i mislim radeon x300, ili 1300, nemam pojma :) ) radi bez problema...opet moj komp zajebava :(
jel preso tko igru trebam pomoc zapeo sam na jednom q
Postaj problem sa questom, neporebno je prvo pitati da li je netko prešao igru? XD
ak netko zna odgovorit će ti...
doso sam tamo kad lucius aldin daje questove i sad problemi sa onim techsmith 314..uhvatim ga i dovezem do aldina i on samo stoji kraj njega i kaze vrati se u garden station ja se vratim i nista odem tamo di je njegova postoja(neznam kako se zove ta mala postoja) i oopet on tamo i nista..pa nazad u chocholate park i nista opet samo stoje..sta jel ovo bug neki ili..
Možda je glupo pitanje, ali jesi li primjenio najnoviji patch? Ja sam igrao sa 0.1 patchem i sve je bilo ok
ajme tu san ija sta i ne mogu se vise prisilit da igran, premonotono mi je
idem probat patch pa javim kako je proslo
a bas mi je simpa igra steta da sad stanem..preci cu je opet sa svim klasama sad igram sa baldemaster
omg vidite ovo
Content patches
Patch 0 - Patch 0 was released on launch day and includes an extensive recalibration of content from beta.
Patch 0.1 - Patch 0.1 was released on November 5th, 2007, and included improved memory management code for stability as well as the first themed event for subscribers.
Patch 0.5 - Patch 0.5 was released on November 20th, 2007, and included more fixes to the game as well as an increased number of character slots for non-subscribers.
Patch 0.6 - Patch 0.6 was released on November 29th, 2007, and included more fixes to the game and more improvements.
Patch 0.7 - Patch 0.7 is slated for release in December, 2007 and includes a completely revamped party system that is similar to Diablo 2's method of finding games, a "transmogrifier" (essentially a Horadric Cube), 12 new unique items, 8 new dye kits, revamped drop system, and multiple class and game changes/tweaks. Patch 0.7 is currently on the test server as is expected to be released in 1-2 weeks as of December 4, 2007.
Patch 1.0 - Patch 1.0 is slated for release in December, 2007 and will include a new hub and multiple new quests in a unique tileset that includes specific locations such as Stonehenge. This patch is expected to be 200mb-300mb in size.
koji sad da skinem i gdje?
Prioritet im je multiplayer,noviteti dolaze za singl nakon mjesec dana od izlaska patcha ili ekspanzije.Ima mnogo najavljenih noviteta i stalno nešto testiraju na test serveru.Oni sretnici koji mogu plaćati pretplatu imaju dobru online zabavu,novi questovi,itemi...
http://www.hellgatelondon.com/underg...hat-transcript
ovo je sramotno da na cijelom netu nemos naci patch za eng verziju
Patchiranje ide preko autopatchera,skini ga kad pokreneš igru(internet veza mora biti aktivirana)Da ga skineš sa njihove stranice moraš imati acount,ja ga imam ali ne mogu se logirati,ne mogu ni na forum...Svom acountu imam pristup samo kad pokrenem multiplayer.= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Patch 1.0 - Patch 1.0 is slated for release in December, 2007 and will include a new hub and multiple new quests in a unique tileset that includes specific locations such as Stonehenge. This patch is expected to be 200mb-300mb in size.
WOOT! NEW TILESET :bravo: Svakome je već dosta urbanog tileseta.
ma ne kaze tida se vratis u garden nego u Cahrring cross, i tamo ih nadjes na mjestu na kojem si ih prvi puta nasao, pored bacve u postaji od podzemne; siguran sam oko toga jer sam u subotu preshao tu misiju, i sve je odlicno funkcioniralo, a nemam nikakav patch !!!= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Igra je LUDILO. Ima svega, ali je dosta zahtjevna (muči hardver), velika igra puno mapa,puno oružja,puno "gremlina",..........uglavnom igra je OK!!!!!!! :kill:
Meni je igra dopizdila nakon 4. stanice.
pa da monotonost je veliki problem u igri, ali ja pokušavam prijeći preko toga, pa mi je igra dost zabavna....inače igram sa guardianom i marksmanom odjedanput
Izašao je patch 0.6 za singl player;
http://www.hellgatelondon.com/support/patches
Usput je li netko pronašao blood moon,skriveni level?Prema skupljenim informacijama a oskudne su; oni koji su ga pronašli ne znaju kako im je to uspjelo.Taj portal može biti bilo gdje a radi se o templaru kojem pomažemo da stigne na svoj cilj.Ako preživi dobivamo pda i možemo tog npc-ija pozvati tijekom igre da nam pomogne.
http://www.gamersglobal.com/media/sp...mission_03.jpg
pa bolje išta nego ništa, barem više neće biti toliko bugova
ma kakvih bugova, vi vidite sranja u svemu....
90% vasih bugova cini nesposobnost pravilnog citanja .....