lol.......odkad se petovi mogu prodavat???= Citat =:
Izvorno postao Gogo
Printable View
lol.......odkad se petovi mogu prodavat???= Citat =:
Izvorno postao Gogo
Da li je moguće igrati guild wars sa modemom od 56 kilobajta po sekundi.
Ne da mi se čekati ADSL.
Nemoj postati duple postove!
Moguće je igrati na toj brzini ;)
= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Koliko će štekati?
"Morao sam" dobulepostati čekao bi odgovor do srijede
Kilobita*
Meni je bilo oko 200 ping, dobro :wink:
http://gw.gamewikis.org/wiki/Pet_Tamer= Citat =:
Izvorno postao Kron
The only way for a character to get rid of a pet is to give it to a Pet Tamer. A Pet Tamer is an NPC who will buy the animal companions of Rangers for a bit of gold (approx. 100 for a level 20 pet). They do not offer gold for pets below level 20.
edit: aaaa maj bed to kad sam posto nisam pazljivije procito ovo neg sad kad jesam uocih da se mogu prodati i ispod lvla 20 al neda pare za to :fof:
tomi valjda ostalo odavno kad sam cito o petovima preletio okom prek pet tamera i ovog djela they do not offer gold for pets below level 20 pa krivo skuzih da otkupljuje samo 20lv petove :boohoo:
zanima me kolke su vrijednosti itema koje se dobivaju u kasnijem djelu igre i kolko maximalno golda moze bacit monster?
oko 100 kasnije bacaju. jednom je meni jedan bos, sjecam se, dropo tocno 207 golda.
ja ovo na gw wikipediji nist ne kuzim...
recite mi u kojim sve gradovima mogu naci Minion Master's armor i Bloodstained boots...
kaineng
jel ima u nekom gradu prije kainega (LA) jer krecem iz propheciesa...
dakle radim si MM
1. koje oruzje da zemem?
2. koje rune i insignie da zemem?
3. jel postoji neki darth magic skill kojim healas minione?
[img=http://img479.imageshack.us/img479/1610/gw2007052522164365no0.th.jpg]
4. jel valja ovo kaj?
5. koji headgear da zemem?? (mislim... koje atribute da mi poveca)
1. Ja na heroju MM koristim Bazzar's WailSi Bleached Skull= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
2. 1xBloodstained InsigniaSs tim da nju stavi na ruke jer projektili i spellovi nikad ne pogađaju ruke, ostatak možeš Minion Master's InsigniaSjer ti energija nikad neće biti problem zbog Soul Reaping attributa, 1x Rune of Superior Death Magic, 1x Minor rune of Soul Reaping.
3. Blood of the MasterSkoji svaki MM mora imati.
4. Ne jer nema elite skilla ali si uhvatio "bit" MM-a.
5. Naravno onaj koji ti povećava Death Magic.
Inače osim klasičnog "štancaj minione i kolji" MM-a postoji i Minion bomber koji koristi Animate Bone MinionsSskill da stvori velik broj slabih miniona na koje zatim baci Death NovaSskill i pusti ih da izginu ili ih čak sam ubije uz pomoć Taste of DeathSskilla.
Just FYI, Minionbomber je vjerojatno najzabavniji lik u igri :D
Je, a ja sam za njegovo postojanje otkrio na vrlo zabavan način, u Ab-u sam napao dva lvl. 13 bone miniona.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
da, fora, napravis ih cca 7 i nema sanse da prezivi. kamikaza :)
eh... fala ti... vecinu toga ke si mi reko sam i sam znal... dakle odgovori na tvoje ^^= Citat =:
Izvorno postao ssalG
1. el ima mozda neki slican u propheciesu?
2. vec sam si prije kupil bloodstained boots... tak da sam na sve ostalo stavil MM insignie, zake minor rune of soul reaping? zake ne superior?
3. to imam... al me zanimalo dal postoji mozda neki bolji za kojeg nisam cul
4. nisam doso tak daleko da mogu zet neki necro elite skill... a ni neznam kojeg da uzmem... rec neki elite skill koji bi trebo imat...
5. zel sam...
fala ti ^^
ne valja to cudo...
meni radi :)
sto ti radi?
stranica :roll:= Citat =:
-.-' ... ... ... sam ja negdje reko da stranica ne radi?? rekel sam da ne valja... nije dobra... nema dovoljno informacija...
sorry :roll:= Citat =:
1. Probaj Grim Cestu od ovog likaSi možda Bortak's Bone Claw, ali možeš ti kupit i item iz Nightfalla ili Factionsa= Citat =:
2. Zato jer ćeš onda sebi spustit za energiju spustit za 150 HP, a to je na 20 levelu čak i sa Rune of Superior Vigor 380 HP ili ti ga jako brza smrt, a u kakvom većem sukobu smrt MM-a znači i party wipe.
3. Imaš još i Feast for the DeadSi Verata's Sacrifice ali teško da su oni bolji izbor od Blood of the Master.
4. Većina ljudi koristi Animate Flesh Golem, ali i Tainted Flesh, Aura of the Lich, Jagged Bones(prije se masovno koristio ali su ga nerfali pa ga sada rijetko tko koristi)
ili si za 10k kupis nightbringera ili ghiala
k... a sad... trebam neki build za 55 monka... al da je isproban... da je netko od vas isprobao...
uzmi mo/n sa spoil victorom
evo par njubovskih pitanja....:
1. što je to FoW?
2. što je to ToA?
3. što je to DoA?
4. što je to UW?
.................................................. .................................................. ......................
EDIT:
još jedno njub-pitanje:
ćemu služi 55hp monk?
1. FoW=Fissure of Woe-Dobro mjesto za farmati.
2.ToA=Temple of Ages-U tom gradu se nalaze kipovi i kad klekneš i daš 1k možeš ići u FoW i u UW.
3.DoA=Domain of Anguish
4.UW=Undrworld-Tu farmaš ectose.
55hp monk služi za farmanje.
Šta sad meni su 55HP monkovi baš fora, jedino što su zajebali a-netovci to je što su smanjili cijenu ctosa na 5.5k kod merchanta i sad svaka budala može kupiti FoW armour, a sranje je za farmati UW.
nisu anetovci smanjili cijenu.Vec ako mnogo ljudi proda Rare Material Traderu onda cijena pada.A kada mnogo ljudi kupi kod Rare Material Tradera ecto onda cijena se povisuje ;)= Citat =:
Izvorno postao Thrall
kaj nitko nikad nije igral sa 55icom?
= Citat =:
Izvorno postao Kron
do kojeg je od tih navedenih mjesta najlakše doći i koja je razlika kad se farma s 55hp i 600hp?= Citat =:
Izvorno postao Thrall
ToA ako imas prophecies
razlika ti je u buildu... http://www.pvxbuilds.com/index.php?t...55hp_Solo_MonkSovo ti je jedna varijanta 55 ice
imas build za monka i necro. monk tanka i drzi gamad na okupu dok ih necro tare s SS-om. zapravo, oni sami se ubiju na kraju :)
e... a koje mi insignie trebaju za 55icu?