Monopoly 2008
multiplayer owna sve :thumbs2:
Printable View
Monopoly 2008
multiplayer owna sve :thumbs2:
Fallout 2
gta san adreas singleplayer-zagrijavanje za gta4..... 8)
Počeo sam igrat The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay.
Daxter (PSP) :thumbs2:
bolesno zabavna igra...
Alien Shooter. :pray:
Mashed! Igra je odlična za igrat u društvu.
Neverwinter Nights: Shadowlords- predobar modul, bolji od glavne kampanje :pray:
e, koja je razlika između ove teme i ove: viewtopic.php?f=7&t=26678
Jedni postaju ovdje, a drugi ondje? wtf?
odlicna je to graficka i jaka,i da se overclockati :)= Citat =:
Izvorno postao Ryd3R
ali na zalost nema shedere 3.0 :cry:
kupi si 4870x2, ako mozes,ja sam ju dobil jucer
odlicna je,mrcina od graficke :pray: :pray: :pray:
Evo ponovo instalirao Warhead,ubacio stare saveove,da ponovno počnem gdje sam stao :D
Navuko sam se nedavno na Total Annihilation, a dok mi to dojadi se prebacim na Wolfenstein ET :)
Destroy all humans 2 (PS2) :thumbs2: :gitara:
Uz WoW, Diablo 2 i Trackmania Nations Forever, dodao sam i Combat Arms...
SWAT 4 ponovo,ekipa me zainteresirala za prelaženje ige na elite težini :D
GTA IV, Fallout 3, Portal, CoD5, god of war 1 i 2, yakuza 2 i malo Assassin's Creeda.
Dodajem popisu Diablo 2,vrijeme je da i vaš omiljeni Šljem zaigra toliko nahvaljeni naslov.
GTA Vice City Stories, PES 2009 i Tekken franšiza (PS2) :twisted:
Fahrenheit i Shadow of the Collosus su najbolje avanture za PS2. Moraš odigrat. Prošao oboje, atmosfera predobra. :bravo:= Citat =:
Izvorno postao crowap
trenutno igram left 4 dead i super je igra :bravo:
ali bih jako probao igrati resistance
pa vas pitam je ima to za pc?
ne to je exluziva za ps3
sutra idem kupiti resistance 2
Sta nisi prije igrao Diablo 2? :D Ja sam uz Diablo 2 proveo cetiri godine. I jos bi ga igrao ali sam dosao do hell difficultya i ne ide dalje :( . Igra je super :pray: . Jedva cekam da trojka izade :D.
Poceo jucer malo igrat Sins of Solare Empire, nisam dugo...
Igram Bully Scholarship Edition i na vaše čuđenje na Visti.
Race Driver GRID...cod 5...samo zombie nazi...došel do 9 levl...i dalje nikamo...
pauzirao sam s WoW-om i SoaSE-om...za prvi nemam para za nastavak, za drugi moram smisliti taktiku...zasad igram SAMP i sviđa mi se...još igrača bi bilo dobro, ali i ovako su me neki konji naganjali u kombiju preko pola LS-a pucajući... :D
Prelazim Hitman:blood money.
Septerra Core: Legacy of the Creator - legendarna RPG avantura koju sam odigra tamo 99. pa je došlo vrime za novi đir. Još sam fasciniran ovom igrom, imho bolja od svih naslova zadnjih par godina. Toliko originalnosti i igrivosti nema u mass effectu i fallout trojci skupa. Prava legenda za koju malo ko zna.
Counter Strike : Source // World Of Goo // Soldat
manhunt :pray:
E drago mi je da nisam jedini koji je igrao ovaj uspješan spoj jRPG i wRPG-a. :)= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Opet sam odlučio zaigrati Dino Crisis 2, već sam pri kraju, još uvijek jedna od najboljih akcijskih igara za PS One, a bogme i općenito.
Super Mario 64. jbg, puklo me opet :scared:
:thumbs2:predobra igra= Citat =:
Izvorno postao Armachus
prelazi se god of war 1,2 na God odn.Titan modu. :D
BattleForge betu, kad su serveri online :(
Ima keyeva na FilePlanetu :eyebrows:
Totalno mi se Baldur's Gate II + ToB igraju :pray: Vjerojatno ću krenuti sa Evil partyem vrlo uskoro :D
ja nakon duze stanke igram far cry 2, sad sam na 89%
Pokemon Pearl
Kao i obično, FilePlanet je zakazao u dostavi newslettera kod mene. Skidam.= Citat =:
Izvorno postao Necto
dota ,pes 2k8 i gta 4