Ali je nedostupna..= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
Ali bi mi ta dobro dosla. Onda bi sav bio u 2OZ i ultra durable 3 :DDD
Printable View
Ali je nedostupna..= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
Ali bi mi ta dobro dosla. Onda bi sav bio u 2OZ i ultra durable 3 :DDD
Mmm, kako je seksi ona Gigabajtica..
ajmo reć da cjena padne na 1200kn da bi već bilo isplativo .. kad gledaš realno taj zalman košta cca 250kn ako ne i više= Citat =:
Izvorno postao Cherry
Grafa je best buy... :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
Računaj da ta grafa puše za vrat jednoj HD 5850 (ako ju još malčice nafriziraš) i da je HD 4890 CF složen od dvije takve jači i od HD 5870, pa 2800 kuna imaš setup koji gazi HD 5870...
Mmm... 8)
da.. jači.. u igrama koje dobro prepoznaju CF..
a u onima koje ne prepoznaju CF ?
U njima 640 x 480 i ožeži... 8)= Citat =:
Izvorno postao Gwin
malo sam gledo cjene konponenti u europi
kad malo bolje pogledam u tsrtu sam za sati i pol od rijeke a cjene su dosta niže za neke proizvode
npr athlon II X4 620 je kod njih samo 85 EUR tj 150kn jeftiniji nego kod nas .. pogledajte malo cjnee ako vas zanima ima dosta jeftinijig proiizvoda
npr da kupujem novi pc u za benzin si vratim razliku u cjeni procesora i još na ostalim konponentama se da dosta uštedit :)
http://translate.google.hr/translate?hl ... 26hs%3DM6J
sve HD 4850 i GTS 250 su 99 EUR bio xfx ili gainward izuzetak nekih od 120 eur dok je HD 5870 350 eur tj cca 200kn jeftinija nego kod nas
Ljudi bacajte se kolko ste dugaćki i široki. http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... ts_id=7643
Frend upravo jedne ubo', a i ja bi da imam kupca za ove XMSove
Btw. nije greška. Prije 20 minuta prico sa njima preko telefona...
Edit: a sad sam se sjetio da ovdje skoro nitko nema DDR3 nego DDR2.
Bič'z :P
ne sviđaju mi se ti dominatori,oni sa plavim vrhom izgledaju fantastično.
U Tehnomarketu, 42 inčna plazma + Playstation 3 Slim (250 GB) za 5499 kuna. :thumbs2:
U Technomaxu prodaju Logitech Cordless Desktop® Wave Pro™Sza samo 499,00 kuna!
Plazma je Full HD?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ha? Di? Šta? oma davaj link.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Prošo voz. Zalihe su trajale jedno 3-4 dana.
vi se isto sjetite odgovarat na mjesec dana stari post... :)
Prevario me mjesec, gledao sam sao dan :D
http://feniks-kompjutori.hr/index.php?m ... kateg=0738
VGA PCIe2.0 ATI Radeon HD5870, Sapphire, 1GB
3399.32 kn
ponuda je stvarno posebna.. ako mi ju donese Alexandra "Alleykatze" Stein
prvo sam procitao 5970 i reko fasovat ce studenski kredit...a onda vidim ti se sprdas sa feniksom,imali su oni brate 5850 za 1400kn tako da me ovo malo i cudi...= Citat =:
Izvorno postao Gwin
cudna je njihova politika...
imali su valjda 2-3 hd5850 za 1400kn i to je rasprodano bilo odma.A na ovu cijenu nemam komentara.
Napokon je stigla... ONASje tu!
još da link ne traži registraciju..
Ma dobar je link, ali ne upali svaki put. Probaj opet.
Dobrodošli, Molimo da se prijavite
iako se ni meni nece otvorit..pretpostavaljam da je to link za onu radeon 5890..?= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Sapphire HD 5870 Vapor-X, 1GB GDDR5 256bit, Dual DVI + HDMI
[08765]S MPC CIJENA: 3.040,82Kn
2.980,00Kn
Sapphire HD 5870 Vapor-X, 1GB GDDR5 256bit, Dual DVI + HDMI
Klikni sliku za Zoom (+/-)!
Sapphire HD 5870 Vapor-X, 1GB GDDR5 256bit, Dual DVI + HDMI, PCI Express 2.0 16x, CrossFire, Core : 870 MHz, Mem FQ : 1250MHz, RV870 (40 nm), DirectX 11, 21161-03
Gj MasaKrisT, you're the man! Sad još samo da negdje "nađem" 3 soma i moja je!
meh,radije uzmi obicnu verziju i cekaj onaj novi cooler iz prolimatecha za nju.
E strah me da neš ne sjebem. Nisam nikad dosad mijenjao njakhlad na grafi, jer nije bilo potrebe. Proc njakhlad je pičkin dim za prominit, ali na grafulji me malo... :scared:
ma nemas se cega bojati,najgore sto se moze dogoditi je da sjebes grafu od skoro 3k :D
da haha :D
Ma nije problem rastaviti grafu, pogotovo ako joj cooler neide sa obje strane tiskane ploce. Tada je vec u banani. Al ako je samo na jednoj onda nema sta biti tesko. Poskidas par šarafa i otrgneš hladnjak sa grafe, skines staru pastu, staviš novu na ista mjesta di je i prije bila i to je to :)
samo polako i smireno i nemaš šta potrgat... lagano skineš šarafe, a kad skidaš cooler nema sile... možda bi isto tako bilo dobro da prije toga malo grafu lagano zagriješ nečime tipa furmark... tako da malo pasta omekša ako je stvrdnuta... i cooler ne skidaš tako da ga čupaš u smjeru okomito na grafu nego ga lagano rotiraš u jednu, pa u drugu stranu, dok ne popusti... i to je to... počistiš ostatke stare paste sa maramicom, gumicom za brisanje ili čime već... ja koristim običnu papirnatu maramicu i štapiće za uši za rubove čipova... za montiranje novog coolera gledaj upute i to je to...
Koji si ti stavljao cooler? Postoji li možda rizik da će se deformirati PCB od težine?
mijenjao sam stock coolere od club 3d hd3850 (slika) i od 8800 gt ... na oba je išao accelero s1, radeonka je moja, a điforsica od frenda... s1 teži 270 g i nije mi se savio PCB, dobiješ sa njime dva plastična "držača" kojim dodatno učvrstiš sam cooler za rub PCB-a tako da sprečava savijanje... jedino mi je s vremenom grafa malo počela visiti prema iza, znači od I/O dijela PCB-a gdje se prišarafi za case prema kraju kartice se malo nagnuo, ali sam samo pričvrstio šaraf u chief-u i sad opet stoji ravno...= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Onda si budem uzel ovoSuz cooler i problem riješen...
Sonyev MP4 player s touchscreen OLED-om snižen za jedno 800-1000 kuna.
http://www.svijet-medija.hr/sony_nwz-x1 ... 8,154.aspx
Meni piše 899kn.
Vjerojatno ce u subotu pisati 769kn.
Na taj dan (09.01.2010.) će biti 769 kuna... :)
Evo link... KLIK