E zasto koristis Full rejuventation potion, preso sam na sve 3 tezine sa sorcom i barbarinom i nikad to nisam pravio, po meni je to beskorisno, podjelis si 2 odjeljka u beltu za health potion a 2 za manu, i to je to
Printable View
E zasto koristis Full rejuventation potion, preso sam na sve 3 tezine sa sorcom i barbarinom i nikad to nisam pravio, po meni je to beskorisno, podjelis si 2 odjeljka u beltu za health potion a 2 za manu, i to je to
Health Potioni mi gotovo niti ne trebaju pošto rijetko tko mi uspije priči, tak da mi je 1 red dovoljan. Mana Potione često koristim, zato imam 2 reda da mi ne ponestane. A Full Rejuvenation potione radim Horadric Cubeom kad skupim 3 obična Rejuvenation potiona, oni su odlični pošto ti iste sekunde obnove čitavu energiju i čitavu manu.
Jako dobro dođu u ACT III gdje ima brdo onih malih brzih Undead Flayera koji dođu do tebe prije nego stigneš Bone Wall izbaciti pred sebe. Malci su ultra brzi i rade jedan od najvećih damagea u čitavoj igri. Ne stigneš se pomaknuti kad nasrnu na tebe.
meni isto loše charmove bacaju, a ja sam dosad koristio 3 reda za full rejuv i 1 za manu, a sad mi je duriel konačno izbacio gloom trap, belt sa 16 mjesta pa sam sretniji :)
Bartuc kad se igra?
Druid je spreman ^^
Sjetio sam gdje mi je save...bio na jednom mailu na gmailu...skino ga i ono imam druida lvl28 tocno sam dosao na ACT V nisam ni kreno ga igrati.
Gdje ste vi stali da znam ako trebam jos preci?
Pređi prvi quest u ACT V.
Tu smo bili stali. Ne znam kad se igra, ja sad na fax idem, doma sam poslije 15 sati... Bum online pa se nekak ulovimo :D
e da to je i mene mucilo na hellu, mala govna kad nasrnu na tebe pocnu pljuvat i samo piknes, ali srece frozen orb je uvijek uspio rjesit stvar....nego znam ja kako dobijes full ali rej. potion, prije sam to koristio dok sam bio noob u diablu ali poslje sam shvatio da mi to netreba, imas super healing potion oni ti isto brzo ljece, dobro zavisi tko je kako navikao igrat. Vidim svi nesto poceli igrat ponovo diabli pa ajde da i ja, ponovno krenio sa sorcom 15 lvl zasad.
EDIT: jel igra tko od vas d2 sa ukljucenim /players8
DONE ^^= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Btw ja opet moram zasrat i necu moci igrati navecer do jedno 22 sata od jedno 17h, imam nesto za obaviti :(
= Citat =:
Izvorno postao MPxPXel
pls :( :(
A koj te lik zanima, mogu ti rec za sorku kakvu ja imam ?
Ak može kogo pomoć.Spojim se na Hamach na primusov network i u igru upišem njihov ip.Pokaže mi se please wait i tako sam prije čekao oko 10 minuta.Internet mi je max adsl.
iskljuci firewall...
A možda on nije ni hostao igru kad si ti uči u igru
Firewall mi je isključen,a 3 membersa su online,uključujući servera.
Nema veze kaj su online na hamachiu, možda ne igraju. Pošalji im poruku prek hamachia i pitaj ih jel igraju.
Btw. na kojem si levelu?
jel igra tko sa ukljucenim players8
igram ja...ukljucio si sad na nightmaru jer mi postalo prelagano sa paladinom...= Citat =:
Izvorno postao Dyslexia
20 lvl druid i imam par stvari za sorku i necroa(igram s expanzijom act III)
E ja sam 20.lvl sorka. Baš sam našao onaj štap u drugoj misiji u drugom gradu. Očeš igrat samnom?
I kak si došao s tak malim levelom tak daleko?
players 0,5? :D
ma tek sam došo do acta 3 nijedan quest nisam obavio.Imam ti ja dobre stvari za sorku.napravi server da zaigramo.
Ja nijednom nisam igrao bez players8, igra bude troduplo teza ali i bolje stvari ispadaju. Normalno na hellu bude tesko ko vrag ali prede se.
Odstupio sam od trenutnog Party-a, 5 nas ima pa mi je to previše.
U dvoje-troje je najbolje. Ovak je gužva :(
nas je na info prije bilo 7,8, jebeš život...
istina najbolje je kad ima 2 ljudi koji mogu igrat u isto vrijeme ,ja igram samo s legom i tak je najbolje, zajebavamo se prek skaypa i peglamo
Jel ima ko za net,ja sam 20 lvl druid act3
Yep tako ja i igram, sa istom sam ekipom i dogovorio cim dodje igra kupujemo originale, a prije neg i izadje cemo se dogovorit ko ce koju klasu i deremo zajedno po B.netu= Citat =:
Izvorno postao pr1mus
Cim sredim svoju sorcu, naci cemo se na netu pa bacit duel neki.
Teško će sorka protiv druida,ali neka
cholik , zast si oso s neta naseg? ( jest da nije napravljen da igramo nas 2 s drugim ljudima nego samo radi razmjene stvari ali ima jos ljudi s kojima mos igrat.
Tad mi nije radio Diablo oću se sad spojit?Btw.ak si sorka nažalost dao sam dobre iteme mronkiju:
Da i uz to si me prebio sa svojim druidom
Ubio sam Diabla na Hell :pray:
Put do njega je jako trnovit, ali Diablo je pao jedno 3x brže nego Mephisto!?
PS: Diablo mi je bacio nekaj za kaj vjerujem da bi svaki Druid ruku u vatru gurnuo :pray: Pre bolestan item.
http://img45.imagevenue.com/loc858/t..._122_858lo.jpg
malo kasno pitanje, al 1.12 ne dodaje nikakve nove iteme nego samo bug-fixeve?
Mislim da nikaj novoga ne donosi v1.12 patch.
S kojim likom je po vama najlakše igrati Hell težinu?
Nekro je fakat uber, nitko mi niti ne priđe zahvaljujuči Wallovima, a Bossove samelje jedno 5x lakše od bilo kojeg drugog lika, ali jako sporo koljem neprijatelje. Pa me zanima char koji samelje minione i obične neprijatelje dok si rekel keks, a da nije Sorcica, za nju znam da je overpowered :D
Ko bi bacio fight s 21 lvl druid.
paladin sa par pointova u zealu, maxanim fanaticism i dosta pointova u vengence i nemre mi niko nist... jedina gamad koja me ubija su oni oblivion knightovi dok mi baci iron maiden, pa sam sebe koknes... i naravno nihlatakov corpse explosion i ona mala brza govna na putu do mephista...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Može moj 74. level Nekro?= Citat =:
Izvorno postao CHOLIK
@Igor, zašto samo par pointova u Zeal? Zašto ga ne maxati?
PS: Da stavim ovaj dio u ovaj post, tak da vide ljudi koji ne gledaju prethodnu stranicu pošto je ipak item vrijedan spomena :D
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
meni je pally rulao s runanom sjekirom, vengenceom i mislim conviction aurom (ako ona skida resistance), a drugi set oružja blackoak shield, mislim isto neki runani mač i zeal/fanaticism
nisam siguran ali mislim da kad maxas zeal da predugo traje taj napad, pa moze biti gadno ako si u guzvi...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kaj nije Druid jači od Paladina?
Oboje imaju skill za brzo udaranje Zeal vs Fury, samo kaj Druid kad se pretvori u vuka ima daleko više HP-a od Palia i radi daleko veći damage od Palia. I još je uz to debelo brži od Palia.