-
Re: Anime & manga everything related
Umm, jeli problem samo kod mene, ili engleski nazivi prevedeni na hrvatski zvuče jednostavno jadno? Mislim ono, the immortal's blade (blade of the immortal?) - oštricca besmrtnika. Ili kad se u warcraft knjigama grom hellscream zove Grom Pakleni vrisak xDDD
-
to sa prevodom imena je slučaj samo sa warcraft-om
oštrica besmrtnika :pray:
o čemu se ostale mange rade ? valjaju li ?
-
Procitala Perfect girl Evolution. Totalno ludo! :rotfl: :rotfl:
Volim zato sto bas nije tipicni shoyo-manga u stilu "hihi,doskocim kao labud u presljokastom kostimu s mojim magicnim stabom (koji isto ima sljokice) i spasim tako svijet od ultimativnog zla!hihi! " nije to nego... totalno drugi ton. Mozda i zato sto nije Manga nego Manhwa (Manga iz Koreje).
"Thats the way, aha aha I like it, aha aha; Thats the way, aha aha I like it, aha aha..."
-
citaj shinobi life ako volis the shoujo mange, ili jos bolje vampire knight... ili desire climax....
knock yourself out....
ja citam... ma ne cita trenutno nista ali sam procitao Ubell Blatt i Zetman... oba su ono blood and gore mange... jutros sam pogledao update naruto i bleach mangi i dobra je eskalacija svega u obe mange... od animeja gledam pomalo Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou... nemam pojmaa sta naziv znaci... anime je prosjecan... recimo kao fate/stay night samo je jos plagijatniji u pogledu koristenja moci i ima vise krvi i grozote nego f/sn, ali ponovo nista previse, tek toliko da ima vise od f/sn... kenan je skinuo dvije sezone black lagoona i to cu nekad uskoro ukrast od njega...
ah kako volim raspust...
-
pogledao nakon 1,5 godine odgađanja wolf's rain XD
-
high school of the dead je odlicna manga... upravo sam procitao...
-
= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
high school of the dead je odlicna manga... upravo sam procitao...
Drago mi je da je još netko pročitao to, mislio sam da sam jedini.
Čekam idući volume (mislim da su trenutno na 19 chapteru sa prijevodima).
-
= Citat =:
[...]ako volis the shoujo mange[...]
Nit za boga!
-
evo pogledao jednu epizodu soul eatera, totalno ludo :rotfl:
malo informacija:
= Citat =:
Genres: action, adventure, comedy, supernatural
Plot Summary: Set in the Shinigami technical school for weapon meisters, the series revolves around 3 groups of each a weapon meister and a human weapon. Trying to make the latter a "Death Scythe" and thus fit for use by the Shinigami, they must collect the souls of 99 evil humans and 1 witch.
-
Čekaj da vidiš ostale likove.... Maka i Soul su rijetki normalni likovi u seriji.
-
= Citat =:
Izvorno postao MoNDi
= Citat =:
[...]ako volis the shoujo mange[...]
Nit za boga!
erm pa sa je onda perfect girl evolution?
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Drago mi je da je još netko pročitao to, mislio sam da sam jedini.
Čekam idući volume (mislim da su trenutno na 19 chapteru sa prijevodima).
imas i 20. chapter i 20.5 neki special...
ali odlican je 1/1
-
Jel imate kakvih dobrih Anime da predlozite!
Ja sam gledo Bleach...i Devil May Cry Predobri su.
Ako ima jos nesto slicno i dobro!
-
pa možda samurai champloo, hellsing, berserk, full metal alchemist, death note, trinity blood... i možda čak naruto, meni je dobar :)
-
Naruto ima dragon ball sindrom - Treba im 15 goddamn epizoda da naprave jedan konkretan potez... Ide mi na živce to nepotrebno razvlačenje.
-
= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
Jel imate kakvih dobrih Anime da predlozite!
Ja sam gledo Bleach...i Devil May Cry Predobri su.
Ako ima jos nesto slicno i dobro!
Busou Renkin... jako slično, ali puno kraće od Bleach-a i Naruta.
Anyway, mislim da sam pročitao ovaj novi HSotD chapter najbrže do sada i jedva čekam kad će nastavak (čudi me da je ona policajka smaknula tipa).
-
i ja sam poceo citat to, samo ono tesko mi skontat zasad nisu sve objasnili . :(
-
@pomahnitaliZLAYA:
E pa u tome je stvar da je Perfect girl evolution bas ne pripada skroz u jedan zenr. Ima tu i malo mystery, humora i uglavnom neznam u koju ladicu bi strpala tu mangu. Nebi rekla da je shouyo. To bi bilo :rotfl: reci da je shouyo.
Pogledala sam par Ghibli-Studio Anime-a i oni su bez konkurencije. Predivna atmosfera i artwork.Jedan od najboljih mi je "Moj susjed Totoro." :D >>>
http://i169.photobucket.com/albums/u...urTotoro12.jpg
-
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Dakle,anime njub sam...preporucite mi nesto tipa FF,dakle sve sto je razlicito od ove slike gore :D
to ti je vrlo kvalitetan klasik kojeg nitko ne smije zaobići
PS. ovo
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=3296
Hellsing Ultimate OVA Trailer
http://youtube.com/watch?v=hIEHytLc6t8
evo ti jedna borba
http://youtube.com/watch?v=HjMS-eMw1cg&feature=related
gledaj samo ove serija ti je šrot naspram mange i ova
-
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Dakle,anime njub sam...preporucite mi nesto tipa FF,dakle sve sto je razlicito od ove slike gore :D
da vidi se
ff nije anime...
gledaj bleach (ima ga podosta dosad), one piece, i obavezno death note... ostalo ti je rekao unknown...
@ mondi : http://www.onemanga.com/Perfect_Girl_Evolution/1/03/Si http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Gara ... 8011-0.pngS(ovo je slika sa njihove definicije shoujo mangi)
ja jos stojim iza svog da je pge shoujo manga....
-
Sto sam ja samo htjela reci da pge nije klasicni shouyomanga. Ima mozda elemente shouya sto se tice artwork-a ali nije cisti shouyo sto se tice sadrzaja. Ima tu i gothic i comedy. ^^
I ipak je manga a ne manhwa. :roll:
-
čitala sam peach girl. baš mi se sviđa :D
-
Trenutno pratim Monster, odgledao sam 17 epizoda do sad...
Baš mi owna, totalno sam se navukao.
-
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Cowboy Bebop obavezno, još ima i samo 26 epizoda, što ga uz njegovu priču, likove, humor i posebice glazbu, čini savršenim anime-om.
-
Ili ako si blood, gore n violence fan, kreni sa Hellsingom, to je meni bio prvi pravi anime.
-
I krenuti sa starim Hellsing serijalom od 13 epizoda prije nego li počneš gledati OVA-e.
Onda ćeš tek cijeniti kako su briljantne i vjernije mangi (ako ti je to bitno).
-
Inace ja i zlaja smo krenuli gledat black lagoon, veoma je dobro zasad.
@ tnt cuo sam da je taj monster dobar, daj malo infoa.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Cowboy Bebop obavezno, još ima i samo 26 epizoda, što ga uz njegovu priču, likove, humor i posebice glazbu, čini savršenim anime-om.
Cowboy Bebop i nije smješan nego ozbiljan i tragičan na kraju( ono sa crkvom mi je najbolje)... bolje pogledaj trigun
-
= Citat =:
FF je anime, ali ne filmovi nego serija ^^, iako se i filmovi svrstavaju tamo.
-
= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Cowboy Bebop i nije smješan nego ozbiljan i tragičan na kraju( ono sa crkvom mi je najbolje)... bolje pogledaj trigun
Pa ak je tebi epizoda Mushroom Samba ozbiljna i tragična, onda dobro. Htio sam reč da CB ima sve od smijeha do ozbiljnih tema, i dobra je preporuka.
-
Bar nisam plakao nekoliko puta kroz Cowboya. :(
Emo. :(
-
inuyasha je zavrsio, zadnji chapter je neki dan izasao samo za info... najobicniji plagijatski happy ending... al ono, 558 chaptera ftw.... neka je vala...
-
= Citat =:
inuyasha je zavrsio, zadnji chapter je neki dan izasao samo za info... najobicniji plagijatski happy ending... al ono, 558 chaptera ftw.... neka je vala...
OOOaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa!!!!
',,____,,' *blinkblink* moram procitiat,tek sam negdje na 420. -.- maa,super je prica i taj ending treba biti tako jer su zasluzili protagonisti kolko su se napatili. A i ipak je to i Rumiko Takahashi. ;)
-
= Citat =:
napokon....
http://www.vgcats.com/comics/images/060402.jpg
-
-
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
http://www.onemanga.com/Gantz/134/14/
-
Upravo procitala Inuyashu. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
-
Kure-nai završio... pogledao zadnju epizodu i mogu reći da već dugo vremena nisam vidio jedan tako ispunjavajući, a istovremeno i moralno kompleksan kraj iako već vidim da će se fanovi uobičajenih sretnih anime-a žaliti na kraj.
Šteta što je gotovo - precarski je bio.
-
ah navikni se na neočekujuće završetke....
-
nisam cito temu otpocetka al el tko gleda naruto ugacekakija/uzumakija
-
ne niko ne gleda narutarda i niko nikad nije cuo za njega...
@LL, si gledao Death Note??