= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Printable View
= Citat =:
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sova
A PS3 i slične konzole su kao "preskupe"?
otprilike isto misljenje; mislim jedini razlog zbog kojeg se PS3 prodaje jest zato sto je to PlayStation (sto je, usput, prilicno jadno ime); cijeli Soniyev stav mi se gadi :yuck: !!!= Citat =:
Bah...
Kako mogu reci da PC spada u past-gen konzoleS :rotfl:
ako se on stalno razvija i ukljucuje nove tehnologije? Playstation, Xbox i Wii su sada takvi kakvi jesu, i takvi ce ostat, a PC je vec sad, pet mjeseci otkad je i zadnja konzola izasla, ispred njih.
Kupujem jedino ako se igre na PS-u pokazu doista kvalitetne i igrive, inace nichts...
PS3 je zaista najbolja konzola
Postoji već tema za PS3 i čemu onda opet nova modovi?
PS3 je skup, ali je jeftin spram onoga sto sadrzi u sebi. Inace, mrzim konzole, ali ak u buducnosti ne budem imao love, XB360 ili PS3 su moji.
danas sam čuo na radiju da je ps3 došo u presosex.. JEAH :rotfl:
Ako ikad kupim konzolu to nece biti ps nego vjerovatno xbox ili wii btw u mostaru ps3 kosta 1500 maraka nesto velik taj pdv ako se mene pita
zato mi je bolje kupit x360 jer je duplo jeftiniji 8)
ne volis konzole? meni su bas super, ima zakon igara, ali malo su skupe= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
[quote=THUNDER_DINIX]ne volis konzole? meni su bas super, ima zakon igara, ali malo su skupe[/quote:3hwrjerg]= Citat =:
Izvorno postao "D.E.M.O.":3hwrjerg
to je istina da su skupe,recimo za 5k kuna sad moš kupit dobro računalo
da, ali će biti dobro sljedećih godinu dana, a onda možeš samo pisati prezntacije u PowerPointu= Citat =:
Izvorno postao flander
grafa od ps3 ima perfomanse flizu 7900 serije.
...koje će grafički ljepše izgledati od igara na ps-u 3...= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
= Citat =:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: pa da kako da ne :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Evo ja sam maloprije po prvi put uživo vidio PS3 (malo je falilo da se joypada dofatim) i Fall of Men kako se vrti na njemu... i nisam bio baš blown-away grafikom... Ne znam, valjda sam previše očekivao gledajući one mock-upovane screenshotove.
Ja sam ga vidio, onako lip mi je, lipsi od xBox-a, ali hebote za tu cjenu kupim skoro i xBox i Wii, pa nisam lud onda da cu kupovati PS3 :O
Ja sam napisa ako imas para za dobre djelove u PC onda je to bolje a ako ne onda kupi konzolu.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
= Citat =:
ja cu ga nabavit za nekolko godina 2-3, jer mi je bezveze davat 700 eura, jer ce za 2-3 godine bit 2000 kuna.Tako je bilo i sa PS2 koji je bio 4000 kuna a sad ga mos kupit za 1400 kuna i odmah dobijes čip
mislim da ps2 nikad nije koštao 4000kn= Citat =:
Izvorno postao darac999
ja bih ga kupio kad bih mogao na njega dignut windowse pa da mi služi umjesto kompa :yuck:
ali sve što su uspjeli dignut na njega je fedora (linux) a to me ne zanima
Konzole će se stalno razvijati dok jednog dana ne postanu kompići.
Čekam da mi ga stric pomorac donese iz Singapura
koliko dođe Wii ????
dobro mozda nije 4000 ali je sigurno 3900= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Čekam baku iz Vijetnama
= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Sjećam se da je bila 2000.g, otišao sam sa starim u ZG u neku trgovinu, ne sjećam se sada više koju, kad nam je lik rekao da PS2 košta 4700 kn umal' infarkt nisam dobio! :)
BTW. Jebote next gen konzola xbox 360, premium edition sada stoji 299€, dok se PS2 i dan danas teško može naći ispod 200€
...osim ako je to Wii. 8)= Citat =:
Izvorno postao str33t6l0w
BTW, toliko isčekivana konzola, svi slinili nad njom i hvalili se kako će ju kupit, itd., a najviše glasova ima opcija Uopće ga neću nabavit. GG! :pray:
kad u rh vlada besparica= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
meni je ipak malo mutavo dati tolke pare za tak nesto al ko voli nek izvoli
necu uzimati vjerovatno nikad
danas mi profesor iz mat pokazao sliku na mobu od svog ps3, kaže da nema ništa dobrih igra trenutno za nj pa je naručio par filmova (na blu rayu) preko neta
frend mi reko da ga ima za kupit čak i u KArlovcu,dda ne povjeruješ,reko da dojde oko cca 5200Kn,pa nisam puko
Mislim da je 2100kn, a najbolja konzola od ovih svih.= Citat =:
Izvorno postao olio
Na Xbox i PS3 je bitna grafika, a na Wii je bitna igrivost.
jeste culi da su u Engleskoj cekali od ponoci da se otvori trgovina da mogu kupit PS3, a tu kod nas (neznam u kojem gradu) se sve isto rasprodalo, cekaju novu posiljku u travnju
Pazite ovo R98qC0fd_1w
:pray: :pray: :pray:
Jedine dvije igre koje bi igaro na PS3 su Gran Turismo i MGS :( :cry:
I assasins creed= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
istina :D= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
PSTrojka - 4800 kn
X-Boks - 2400-2600 kn
Nitendo Wii - 1800-1900 kn
ja si uskoro kupujem Nitendo Wii..... tj. cekam placu :D
Di si nasa Wii za toliko i di si uopce nasa Wii?