-
Re: The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
Malo detaljniji popis promijena: http://lorebook.lotro.com/wiki/Relea...oarer_Official
Ne svida mi se kaj ce pojednostaviti quest tracking do te mjere da vise uopce neces morati citati tekst questa. Sada ces imat pet strelica (jedna od svakog questa u quest trackeru) i samo ces njih slijediti... kolko sam cuo to ce se moci iskljuciti... ali to ce sve jedno zaglupiti igrace lotra...
-
Ljudi koji će samo slijediti strijelice bez čitanja teksta, do sada su bi samo preletjeli tekst samo da vidi što moraju napraviti, a oni koji su do sada čitali cijeli tekst će to i nastaviti.
Tako je u svakom RPG-u.
-
Ne baš, jer u LotRO online često moraš baš pročitati sa razumijevanjem quest da bi ga shvatio, a ne samo preletjeti očima.
Tsumetai, ma stavio sam ovo jer same patch notes ne znače puno onima koji ne igraju igru, jel'te. :)
-
Ma nemas beda, nisam ti ja nista niti reko. Ja sam dal, ako nekoga zanima malo detaljnije... nista vise nisam mislio pod time...
-
-
gdje ga mogu kupiti(moze i izvana ako nema po hr,al mislim da je jeftinije izvana)
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
gdje ga mogu kupiti(moze i izvana ako nema po hr,al mislim da je jeftinije izvana)
digital download je praktična fora. platiš, skineš installer i rešena stvar.
https://cogaccounts.codemasters.com/...rom=/index.php
problem je 5 plus žilet gige apdejta (kako kome).
-
Ne znam, mislim da je high-res client osnovne igre + MoM update patchevi, sve ukupno meni bilo ispalo preko 10GB za skidati.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ne znam, mislim da je high-res client osnovne igre + MoM update patchevi, sve ukupno meni bilo ispalo preko 10GB za skidati.
imaš točno.
clienta nisam računal gore. a bu naraslo iznad 10 s book7
-
omfg...... ono je l l lorien?
preljepo :( uz ovako mmoje gaming nikad neče propast :)
WAR, AoC, LOTRO :) mmoi se mogu prestat proizvodit :D
sad mi žao što nisam slušo strydera kad je reko kupi lotro :(
-
Pozdrav svima
Dosta vas je culo za SWIM ( jedni Hrvatski kinship na Eldar serveru )
Htio bih napomenuti da je Swim promjenio politiku primanja u kinship i da smo zatvoreni za neke klase;
Imamo visoku potražnju za:
- Burglar
- Lore-Master
- Minstreal
Nesto manju za:
- Guardian
- Warden
Najmanju za:
- Captain
- Rune-keeper
A zatvoreni smo za:
- Champion
- Hunter
Za sve one koji nam se zele pridruziti posjetite:
www.eldar-swim.tk
www.swim.forumh.net
Ili se obratite in-game nekom od slijedecih:
Berta
Brajkior
Darethelion
Regoc
Liinras
Morgo
Join us and learn to SWIM
-
ja nikad nisam kužio te guilde, da budu zatvoreni za nekog :S pa niš ne gube ak nekog prime u guild :/
-
gubi se, na kraju imas 70 igraca od toga 50 ista classa, ovako na pocetku usmjeris ljude na druge classe i onda imas podjednaku sve classe
-
Evo da se i ja priključim malo i na ovaj topic.
Fora je da u kinu (SWIM) imamo previše Huntera i Champova.
Ovo što smo rekli da ne primamo te dvije klase nije da sada nećemo nikako njih primiti, nego čisto da se da na znanje da bismo radije i malo drugih klasa primili u kin. Ovo je više kao način skretanja novih ljudi na preostale klase.
Jer x puta se dogodilo da imamo cijeli fs i onda nam recimo fali hiler, jer eto ona dvojica koju imamo trenutno nemogu igrati, onda na lff nabavimo hilera za kojeg ne znamo dal je dobar i pouzdan pa ako uleti neki loš onda cijeli fs pati.
Inače da se predstavim
Ja sam Brajki
Igram LOTRO već 14 mjeseci.
Prije lotra sam igrao Lineage 2.
Lotro me oduševio od prvog dana i oduševljava me svaki dan.
Svi likovi su mi na Eldar EU serveru i svi su u Simply walking into Mordor kinu.
Imam nekoliko likova
1) Brajkior - Elf, Hunter lvl 60 supereme master woodsman i officer u SWIMU
2) Brajki - Human, Burglar lvl 31, Tinker (SM cook (gild), a još malo pa će biti i SM jeweler i SM prospector)
3) Healbrajk - Human, Minstrel lvl 25, (SM scholar (gild), expert weaponsmith i farmer)
4) Brajkimli - Dwarf, Champion lvl 25, (Artisan Metalsmith (gild), SM prospector i Artisan Tailor)
5) Brajko - Hobbit, Warden lvl 9, služi mi kao banka, a imam u planu s njime igrati, jer sam čuo da je s njima teško igrati, ali ako se skuži kako da su jedna od najsvestranijih klasa. Explorer.
-
healera uvijek fali. kad god spojim svojega, nikad mira. na laurelinu mi se čini da je omjer hunter - ostale klase jedno 5:1 u korist huntera, a explorer:ostali vocation još veći omjer u korist explorera :)
I da zar zaista nema ni jedan domaći kin na laurelinu? u dvije godine igranja naletio sam na samo par exyu tipova. možda jednostavno nemam sreće.
-
sad treba manje xp za lupit lvl60?
-
mogo bi probat trial za ovo... stvarno zvuči primamljivo, AoC me blago rečeno razočaro, te mi je drago što ga nisam kupio, neš mi govori da ću ovdje bolje proč, bar po pitanju, lorea i same činjenice da je to lotr :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Mahadeva
sad treba manje xp za lupit lvl60?
Da da treba ti nešto manje xp da bi napredovao po lvlima.
Malo se brže lvlira.
Recimo moj lik je sa 21 lvla skočio skoro pa na23 lvl.
-
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
mogo bi probat trial za ovo... stvarno zvuči primamljivo, AoC me blago rečeno razočaro, te mi je drago što ga nisam kupio, neš mi govori da ću ovdje bolje proč, bar po pitanju, lorea i same činjenice da je to lotr :)
Obavezno probaj, jamčim ti dobru zabavu.
Grafika je predobra, atmosfera odlična.
Čitav lotro svijet je ogroman i stalno se razvija.
Obavezno dođi na Europski server Eldar, tu ima najviše naše ekipe.
Odavde možeš krenuti u LOTRO svijet.
http://www.lotro-europe.com/
-
mislim da več imam negdje 2 trial acca, al nijednom nisam do kraja skino igru, ovog puta definitvno hoču, mogo bi počet skidat ove noći :)
-
evo sad sam počeo skidat, crko mi net sinoć :-x
zasad ide fascinirajučom brzinom od oko 20kbps, valjd ću zaigrat do kraja praznika :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
evo sad sam počeo skidat, crko mi net sinoć :-x
zasad ide fascinirajučom brzinom od oko 20kbps, valjd ću zaigrat do kraja praznika :)
P.S. brzine su neš totalno fenomenalne a nemam rs acc :(
probat ću još navečer, loša je sreća skidat neš usred bjela dana :D
-
Pa što ne ideš preko službenog free trial linka (ili bar tamo ponuđenih linkova)? Ionako skidaš čitavu igru bez ekspanzije + patchevi kad ideš iskoristiti trial.
Ja sam moj bio skinuo preko Gamer's Hella... skidanje patcheva sa normalnim brzinama je kasnije bio problem.
-
da, bolje ti je da skidas sa sluzbene stranice ici ce ti daleko brze
http://www.lotro-europe.com/trylotro/tr ... nity_promo
-
vid čuda baš s te i skidam :) btw sry za dabl post, stiso sam quote umjesto eidt...
onda je ono vjerojatno bio problem s mojom konekcijom jer sam probo sve one siteove tamo ponuđene, a na ausgamers file nevalja, velik je 0kb i bude error kad ga ideš pokrenut
P.S. da bio je do mene problem, sad je oke brzina, al nervira me što se to skida prek mozile, pa ga moram skinut u komadu, jednom kad prestanem il ak net crkne nemrem nastavit, bude onaj error "file corrupted" i skida mi na desktop, tj. C disk, gdje još imam nekih 19gb free :(
-
koliko se ja sjecam imas ponudeno i da skines prek torrenta, probaj tak :P
-
Skinio sam trail..
Sada mi updejta 13000 file-ova..doh.
Igra tko ovo?
-
naravno :D
ako imas zelju igrat sa domacim narodom dodji na Eldar server :D
vise na www.eldar-swim.tk
-
Kome da se obratim? :rambo:
-
odi na forum
http://swim.forumh.net
i tamo napravi prijavu
a ingame se javi :
Berta
Brajkior
Darethelion
Regoc
Liinras
Morgo
-
Mislim,na trailu sam i bezveze mi je ispunjavat prijavu.Razumijes sta zelim reci? :wink:
-
Javio bi se ingame kada bi znao hehe..
Tell sistem je full zbunjujuc.Dodao sam te za frenda i sad zujim i nemogu nista tellat.. :rotfl:
-
Većinom kod triala u MMORPG-ovima ne možeš whispat nekoga dok te taj ne doda pod Friends. Tako je u WoW-u i AoC-u barem.
-
tako je i ovdje dok si na trial al reci mi svoj ingame pa cu ja tebe naci :D
-
http://www.lotro.com/moria_promo.php/?u ... ral=147772S
isuse, predobra ponuda... da neigram WAR 100% bi ga kupio, nadam se da će tak i ostat, to je povodom 2. godišnjice izlaska igre...
-
Igru sam izbrisao ranije nego sto sam mislio. :roll:
pve je prolazan, dosta zanimljiv..nisam probao instance,no mislim da ih ima.
pvp..nemam rijeci..najgori od svih mmo-a koje sam igrao..te nema balansa, te slow 10sec,stun 8sec,mrtav...evo,tako sam ja dozivio pvp. :(
To je moj ukratki review..
@ranger
No opet,cini mi se da je to za US korisnike
-
ah pa ta gamad je imala prije par mjeseci ponudu of 5 baksi za igru... gamad :(
inače, sad znam kaka je igra, kad ju opiše neko ko je igro WAR :(
al opet ja sam očekivo da se igra nemože mjerit s WARom, on je ipak ispred svog vremena jbga... a ono PvE, jbg lotr, to mora bit fenomenalno :)
al bilo bi kul kad bi sljedeču expanziju ubacili onu gamad, dodali područje rohana i možda gondora ak su dobre volje, i onda da kopiraju RvR iz WARa, e pa to bi bila prava ludnica :pray:
-
Ima instanci od 20lvl na nadalje
a sto se tice pvmp-a pretpostavljam da si igrao sa creepom, samo cu ti jednu stvar reci sta ti mislis da ces biti najbolji cim dodjes na server, sa novim rankovima ti dolaze novi skillovi i onda jacas, kao creep tek na nekom ranku 6 mozes reci da si jak i da mozes solirat nekog do tada se drzi copora ;)
-
ma ja igram WAR, ane lotro :p
il si govorio morphu :S
inače jel moš malo opisat taj njihov pvmp, reko si "drž se čopora" dakle to nije 1v1, ko što sam mislio?