jel ima tko problema s luke S. ono kad ga jednom razbijes pa drugi put i on poluda kako ga razbit
Printable View
jel ima tko problema s luke S. ono kad ga jednom razbijes pa drugi put i on poluda kako ga razbit
evo i ja sam isprobao igru. Mogu reći da je ok, ništa specijalno. Ne znam zašto je uopće bila toliko hypeana. Fizikalni engine je po meni odličan.
Što se tiče izvođenja igre, treba neki quad core najbolje, meni na phenomu x3 710 na 3,0 ghz radi bez problema, osim u situacijama kada srušim nešto veliko, onda padne fps na nekih mizernih 5. Ali u ostalim situacijama je sve na 30 fps-a.
To će reći svaka djevojčica od 16 godina koja je otkrila da postoji "ukus".= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ipak, u modernom društvu kvalitetu generira kritika, a zatim i masa.
Zabluda je tvrditi drugačije.
Cekaj malo W3DR4Ne,rekao bih pre da ja sebi odredjujem sta je kvalitetno a ne neko drugi.
Bitno je da se meni igra svidja a ako je nekome drugom losa-pa nek je.Njegov izbor.
Nema boga koji me npr. moze ubijediti da je Nickelback cisti kvalitet od muzike ako ja smatram da mi ne lezi.
Prije no što počnem "nabavljat" igru oitanje pokoje:
1.jel su kontrole pre set ili se mogu mjenjati, ako je prvo, valjaju li ičemu
2. jel iko poguro igru na više od 30 fps
3. generalno ima li ičeg za upozoriti....
Ti, ja i slični koji tako mislimo smo ipak u manjini. U pravilu vrijedi ono kaj je rekao Vedran u postu prije.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Dobro, ljudi su ovce, čemu koristiti vlastiti mozak, kad ti neko drugi može kreirati ukus i razmišljanja.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Da, nažalost je to tako. S druge strane većina nas je na forumu "alternativna" tako da na nas to ne djeluje :P= Citat =:
Izvorno postao Aral
O igri, hmm. Ne djeluje mi nešto previše posebno, a nakon što sam vidio koliko mjesta zauzima na hardu digao sam ruke od nje.
Danas ujutro sam počeo igrati. Više no očito je da je igra ovisna o konzolama,
Exibit A:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_a76edabd.jpg
No zanemarimo li to igra je čak zabavna, nije ništa revolucionarno, no zabavno jest, meni barem^^. Ne znam je li dugotrajna no u redu je. Grafika je ... neću reći odlična, no na razini je. Zvuk je ok, a za bolje gaming iskustvo u ovakvim igrama je dušu dao, mnogima mrski, gamepad.
Igra ide na 30-ak FPS-a, nisam je uspio potjerati dalje. Bit' će da mi je do CPU-a. Uglavnom se sve svodi na makljažu sa ponekom "zagonetkom" . No makljaža je zabavna, korištenje sile i lightsabera je uredu odrađeno. "Q" je Force Lightning a "E" Force Push, trebalo mi je malo da skužim da kad pritisnem "R" dobijem veći izbor sila. Već sam se bio pitao "Zar je to sve?"
LMB napad. U kombinaciji sa silama radite comboe. Jednostavno. Neki bi rekli i "konzolaški"^^
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_904fd682.jpg
Zato jer je izbornik jadno napravljen, nemate ni opcija podesit grafiku, a kontrole na tipkovnici: ka'e to, nešt' za jest? Zato je gamepad tu, mogli su barem izbornik urediti. Očekivao sam više od Aspyra, tvoraca Stubbsa, ali što je tu je. Istina je da igra ima ogromnog neiskorištenog potencijala. Sustav napredovanja se svodi na skupljanje Sith Holocrona koji su razasuti po levelu, uglavnom na skrovitim lokacijama.
U čemu se razlikuje ova Ultimate Sith Editon od one obične?
To je vrlo jednostavno, Sith edicija ima tri dodatne avanture uz glavnu priču Tatooine, Hoth i Jedi Temple. U tim avanturama počinjete sa svime. Dakle imate sve moći i upgradeove, možete čak mijenjati i kostime.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_80e9b4fb.jpg
Igra ima ogromnog potencijala, nije dno dna igrao sam ja i mnogo gore, barem ne meni, solidna je i može se odigrati. Istina, očekivalo sam da će biti bolja, no tu sam se razočarao, kao i svi ostali. Na kraju krajeva, igra je igriva, iako bi mogla biti desetorostruko bolja. Ako imate 25 Gb slobodnog prostora, a nemate što igrati ovim možete popuniti vrijeme dok čekate druge naslove. Naslove za koje se nadam da su bolje iskoristili svoj potencijal; poput Dragon Age: Origins koji izlazi prekosutra :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_3cba87d4.jpg
CPU - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.7GHz
RAMS- 4 GB Kingston HyperX ( 2x2 )
GPUS- GIGABYTE Nvidia 9800 GX2
Maximalni detalji(ako se to tako može nazvati) i 1280x1024 rezolucja
Lijep opis, svaka čast :)
Fps ti je lockan na 30. Barem je bezimeni tako rekao. Inace, lijep opis, isprobat cu ovo sigurno= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Ako već stave fsp lock onda trebaju staviti i off opciju na isti..
Nemože, konzole su krive. Oh my, ovo je pc.
Meni se igra svida, po meni nije nista puno losija od jedi outcasta i jedy academija, grafika je dobra, gampelay je dobar i borba je filmska, svida mi se i prica moja ocjena -4/5, inace sam Star Wars freak, pa cu ovo preci jedno 6 puta.
Da, baš sam htio reć da je ovo baš po mjeri SW fanova. Na njih se, ponekad neki neuspjeli naslovi, dobro oslanjaju. A opet, fanovi su oni koji je i mogu pokopat.
Jos kad bih mogao nekako preko emulatora pokrenut Star Wars Episode 3 Revenge of the Sith.
Bice mi malo zao mlatit Skywalkera on mi je jedan od naboljil likova u Star Warsu.
Upravo to,ne daj boze da mislimo svojom glavom :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
S obzirom da sam Star Wars fan, volio bih ju odigrat, ali pošto DA: O izlazi prekosutra, a par dana poslije MW2, to se neće dogodit.
Ta pomisao se i meni vukla kroz glavu hehe. Osim kaj nisam sw fan :D= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
MW?= Citat =:
Modern Warfare 2= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Ah, to...*odmahuje rukom* preskacem= Citat =:
Sto dulje igram igru sve mi je bolja.
Skužih da je kratica igre S(W)TFU. :rotfl:
Da. Koje li ironije :rotfl:
Što je točno ironično?
Sumnjam da je to skužio bez ikonice na desktopu...kladim se da ju potajno igra samo ga sram priznati :D .
= Citat =:
znači da nisi SW fan,inače večina se vas nije ni rodila kad sam ja u kinu gledao return of the jedi(bla je to ljubav na prvi pogled,koji star t(d)rek.....SW live FOREVER
LET THE FORCE SERVE TO YOU
Zašto?= Citat =:
Izvorno postao GODSKILLER
I ja sam ogromni SW fan pa nemam namjeru igrati TFU još neko vrijeme.
koliko puta sam se opekao kod filmova sugerirajući samom sebi da je film bez veze kad ono uživancija od gledanja.........