Ja nisam nikad pokušao imati lucidan san, ali mislim da mi dosta često dođu sami od sebe. Kako znati dali je to bio običan ili lucidan san? Nikad nisam, kao što neki pišu, mogao kontrolirati što ću radit i takve stvari. Evo jedan primjer.
Bio sam na nekoj plaži i nešto radio. Pokraj mene je došla neka obitelj i počeli se sunčat i šta ti ja znam. Jedna cura mojih godina (16) je izvadila neku plastičnu vrečicu iz svoje torbe, stavila ju oko glave i počela letit. Onda je neka praznina, ne znam šta se dogodilo, pa sam se ja nekako našao u posjedu te vrečice. Stavio sam ju na glavu i napuhao zrakom iz usta. Počeo sam letit polako i par puta sletio i poletio. Onda sam odjednom odletio jako visoko i nisam se mogao vratit. Letio sam iznad mora i čuo kako neka žena viče nešto kao:'Pa ne može disat sa plastičnom vrečicom oko glave! Ugušit će se!' Ja sam onda shvatio da se gušim. Zatim je neki drugi čovjek s plaže viknuo: 'Sunce će mu rastopit vrećicu i umrijet će!'. Baš u tom trenutku se počela topit vrečica i ja sam pao u vodu. Nisam čak ni otišao pod vodu, samo sam počeo plivat prema obali. Kad sam izašao van, mislio sam si kak sam kul i svi su me gledali s poštovanjem :rambo:
Onda sam krenuo nazad prema onom mjestu s početka sna. Odjednom sam se našao u nekom parkiću i iz nepoznatog razloga sam poželio vidjet svoje prijatelje. Zapitao sam se gdje bi oni mogli bit sada navečer(odjednom je bio pao mrak). Naravno, na cajkama. Krenuo sam prema nekoj kučici iz koje su se čule cajke i vidio sam par prijatelja kako izlaze iz nje. Pozdravio sam ih i ugledao neku gadnu ciganku u bikiniju kako hoda po rubu staze. Slijedio sam ju do nekog crnog trosjeda. Kad je tamo legla se pretvorila u predivnu žensku zamamnih oblina. Počeli smo se ljubit i tak to. Ja sam se napalio ko nikad u životu. I onda smo odjednom bili u krevetu u kojem spavam kad sam kod bake i dide. Sve je lijepo išlo. Taman kad je postajalo najzanimljivije sam vidio brata kako ulazi u sobu. Počeo sam mu psovat boga, ali on je samo nešto tražio po sobi. Zatim sam čuo i staru. Vikala je nešto s vrata. Nedugo nakon toga sam se probudio i vidio da su mi njih dvoje stvarno u sobi.
Eto, opisah to najbolje što sam mogao. Jel' mi sad netko može reć dal' bi to bio lucidni san ili običan? Još sam tako sanjo par snova koji su se par puta ponovili (indentični su bili). Jel' to to?
Ehhhh još uvijek sam napižđen što nisam završio onaj san :-x :-x :-x
To bi mi bilo prvi puta u životu da dobijem malo akcije :cry: :cry: