pozdravi i ti njega
Printable View
pozdravi i ti njega
rekord mi je bio 14 sati...naravno nisam igro cijelo vrijeme igre i malo sam uzeo pauzu od 10 min :D
Rekord??
7-8 sati. Jednostavno ne mogu više.
buahaha evo za kompom sam 11 h bez prestanka i još se ne mičem buahaha :D
jel moze ovako, od 7 ujutro do 2 popodne, rucak do 2 i pol, na kompu opet do 3, 15 min stanka dok idem na posao, i onda sve do 21 sat, uz par prekida po 15 min (vodenje gostiju/sef provjerava racune i sl.)
jedan dan mi je ponestalo stranica na kojima bi bio :-x
buahaha ja sam još na kompu i nisam se makla ni da jedem i polako me bole oči :(
u biti na poslu provedem oko 7.5 sati na kompu a kod kuce jos barem 3-4.. svaki radni dan :[
kad sam bio mladi oko 13 sati i to sve na championsip manager
rekord hmm oko 12 sati
Inače sad preko ljeta 8-9
a prek skole 3-4
jbt svi me šišate za dosta sati,najviše sati provedenih pred kompom dosta manje nego u vas
Jučer od 7 ujutro do negdje 7 ujutro sljedeceg dana, ali uz pauze za WC, ručak....
ja sam za kompom najviše sjedio 15 sati u komadu, spauzom za wc, doručkovo, ručo, večero sam pred kompom, razlog tome je World of Warcraft naravno, nemojte mislit da lažem, usto sam se u 8, i bio na kompu do oko 23, ak nevjerujete pitajte moju mamu koja mi je nakon toga dala obilnu jezikovu juhu
nisam imo, al sad imam
12 sati... Igro Football Manager... :) :) :)
Digo sam se u pola 4. Onda oso doruckocat i oko 4 sjeo za laptop i na internet.
Jedino sam iso par puta srat i okupat se a i to sam onako skiljio i pusto mjuzu.
Nemislim se maknit jos barem sat vremena.
Znaci 14 sati a mozda i produzim poslje 6^^
Eo moj rekord je 21 sat za kompom i to vecinom za pcplay forumom.
oko 15 sati ..
oko 8h...igro sam Fahrenheit, bio mi je toliko dobar da nisam mogo prestat...
36 sati, prešao Mass Effect u komadu :rambo: 8)
Imao sam dan za baciti, ali sam dan poslije prespavao utorak cijeli.
omfg :o duplo vise od mene= Citat =:
Izvorno postao RayDX
36 sati jesil ti ziv '??? mozda si zombi provjeri ...
36h :shock:
Sporo prelazis igre :P
Kako ti je to Windows izdrzo?
Jesi ti igrao Mass Effect?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
zašto winsi ne bi držali? drže preko naših više dnevnih LAN-ova bez gašenja računala tijekom cijelog trajanja...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
mislio sam da sam na wowu najvise vremena u komadu provodio, al sta radim uz forum i msn...to nije nis :)
neka se stavi na xfire da mjeri vrijeme razgovora u msnu i provedenog na forumu, pobili bismo cs
pa vidis da sam stavio ovaj smallic. Inace, bas mi je drago sto "jos" postoje igre za koje treba vise od 10-15 sati.= Citat =:
Izvorno postao Pyromancer
Fino. moj ako radi vise od 24 sata pocinje nenormalno SRATI i vuce se ko baba :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Moj komp stalno radi. Ali baš konstantno, stalno. I da, nisam zombi, rijetko se tako uživim u igru, tako da BioWare to može smatrati kao kompliment, do kraja sam ju iscijedio. I sad ponovno idem kao renegade, guštam povremeno.= Citat =:
/CUT
Nova godina sad ova prije 9 mjeseci XD
Starci i brat otišli u Sl.Brod a ja bio bolestan i nigdje nisam mogao :S
od 10 ujutro do 5 ujutro :)
Naravno sa prekidima svaka 2-3 sata kako bi se odmorio ,jeo itd...
Jedan dan preko ljetnih ferija - 7 sati sa par pauza
Igrao sam Diablo 2 LoD i Rome TW