Simon a.k.a. Bard se sutra vraća iz Ženeve.
Printable View
Simon a.k.a. Bard se sutra vraća iz Ženeve.
A otkud ti znaš da je on u Ženevi... ne piše na fan siteovima nigdje... ni na njegovim blogovima... ni na Facebook profilu... ni na last fmu...= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Rekao mi je preko PP-a.
Yaay, forum proradio, we're back in business!
wohoo
već sam ostavio post...
regam se...
E dajte mi link molim vas, prije sam ga imao u favoritesima, ali otkad imam novi komp nisam ga uspio naći...
Vidi moj sig.
imaš ga u mom sigu :D= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Evo, da oživim temu, trenutno pokušavamo oživit WoF, pa ako vas zanima fantasy/SF, regajte se. Ekipa je super, a uskoro će Sajmon (Bard) prebacit forum na phpbb zbog sigurnijeg hostinga.
Yep, yep. Forum je odličan, a ja se konačno vraćam "zaozbiljno".
Meni je sasvim dovoljno oživljen, par postova na dan i gg. Volim male community-e...
Je, još samo da ga nije opet suspendiralo...
mali community-i su super, samo kad ne bi bili TAKO mali. da se bar vrati još 3 usera bilo bi više manje ok= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
sorry na dabl postu, ali wtf je s forumom, kako to da ga nitko ne digne?
Pitat ću Barda.
i? jel mu napokon dopizdio forum pa ga je ukinuo?
Ne, nego opet ne posta po ej.am. forumima, a ne može se logati zbog nekog razloga.
cini mi se da je ugasen :D
Onda blage veze nemaš. :D
Kurwinski je ej.am hosting, kad bi našli neki bolji...a sad, plaćeni će privući puno ljudi, ali ako nema puno ljudi ne isplati se uzeti plaćeni...
Huh, wat now.
world of fantasy je mrtav. živio world of fantasy!
Čuo sam da će napravit WoF_v2.05 beta na novom hostingu (phpBB naravno).
Yep, dobro si čuo. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
[hint]
Od mene je to čuo :)
phpbb3 će bit, aktivisano i sređeno prek praznika.
Odlično - konačno dobre vijesti. :)
fantasy forum.... zvuči zanimljivo, možda se registriram ako ga reaktivirate, vidim na linkovima u vašim sigovima (medusin sig) da je suspendiran...
Regaj se svakako, osim ako si emo... :D
pa ni nisam emo :D