ja na svojoj imam prednje rox shoxice, i hidraulične disk kočnice, magura gustav M, sa metalnim cijevima za ulje (inace su plastični)
Printable View
ja na svojoj imam prednje rox shoxice, i hidraulične disk kočnice, magura gustav M, sa metalnim cijevima za ulje (inace su plastični)
jedino što vozim,al sve slabije je bmx freestyl,a bicikla je condor
a što se tiče brdskih bicikla jedino author postoji za mene
platim bmx nekih 600 eur pa sam miran a ne neko smeće za 2000kn pa polomim biciklu i sebe prvi dan
da slažem se...= Citat =:
Izvorno postao borlic5
Gle ne znam. Nisi nikad imao treka tako da ne govori da je smece. Mene osobno ne privlace bmxovi. Meni je bezveze baciti pare na to upravo jer o cemu se tu radi. Dodane su one stangice sa strane za trikove, ojacana je struktura da kad padnes na rampu da ga ne polomis. E vidis tebe ocito ne zanima brdski biciklizam. Ali u tome trek, scott i jos neke marke deru bmx.= Citat =:
Izvorno postao borlic5
uskoro kupujem bajk onako za po gradu al ono za 30% malo freeride voznje (neznam kako se kaze uglavnom offroad ?)
inace sam visok nekih 187 cm tezak 80 kg
meni je upao ovaj u oko http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=4011S
namjeravam potrosit 3k kuna preporuke ??
tko mi može odgovorit koja je fora s biciklima preko 5 000 kn, mislim koliko bajkovi mogu bit kvalitetni da im cijena bude veća od polovnog automobila
bajk za 3000kn JE bajk. sve ispod ispadne smeće koje kratko traje
nisam mislio na trek bicikle nego na bmx bicikle,meni osobno je freestyl prvilačniji od brdskog biciklizma ali i brdski biciklizam je ok kad se nađe vremena,al nešto bez adrenalina nedolazi u obzir bar meni,e sad na koji način brdskog biciklizma misliš to neznam ...= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
od mtb bicikla nekako mi naj author a gang 6mm 07 a ostale neznam baš ... al neserem po njima
kad jednom probas downhill misliti ces sto si radio sve ovo vrijeme, jednostavno predobro
svako voli ono što mu nekako najbolje= Citat =:
Izvorno postao Kron
meni osobno bmx freestyl
ljepo kad dođeš na rampu zaletiš se nema boljeg osjećaja od onog kad si u zraku i pokušavaš se okrenut napravit nešto novo ...
evo recimo jedan od najboljih i najtežih trikova sa bmx-om :) :wink:
UQJGfsiy8v4
još kad bi u ovoj jebenoj rijeci rampe bile mrvicu veće bilo bi bolje
Kaj bi onda rekao za ovu ljepoticu -> Kona Stab SupremeS-> košta 31'500 kuna= Citat =:
Izvorno postao Snake
Takvi bicikli su ti sportski bicikli kojima je izdžljivost i kvaliteta na samome maximumu! Ova Kona je samo primjer jednog DH bicikla, ali znaj da imaš i bicikle koji koštaju nešto više od 100'000 kuna!
Da, primjer je BMW-ov bicikl koji cak ima i abs ugraden u sebe. :o= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da, ali takvi bicikli su pre smiješni :D Takav ima i Peugeot i Mercedes, cijena je pogađaš, iznad 100'000 kuna :|
Ona Kona koju sam naveo je san svakog zagriženog biciklista koji uživa bilo u Off Road-u ili u Free Ride-u ili u Down Hill-u! Bicikl je legendaran :pray:
bicikla dobila ime po najpoznatijem skate parku na svijetu KONA :) :wink: legendarna je to marka= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Zamolio bih vas da bicikl ne zovete bicikla ili biciklo pošto je to stvarno ružno za čut odnosno za pročitati :D
Kona su bogovski bajkovi. Gledal sam sad filmove iz New World Disorder serije(toplo preporučam), kako dečki siluju te bicikle, najčešče Kone, onak, bicikli trpe konstantne padove sa litica itd. Uglavnom, bicikli su predobri.
To mi je najdraži klip ikada, pre dobre snimke su gore!
Kažeš serija, kaj to ima više nastavaka ili...? Ja imam samo jedan klip od kojih pola sata...
nisam vozia bike ima sigurno 2-3 godine
Ja sam svoj razbio prije 4 mjeseca, mislio sam na kraju školske godine tražit novi bicikl, ali uspio sam nagovorit staru na novu konfu, pa će bicikl ipak morat pričekat.
ja sam imo bike, neki BMX mislim da se marka zvala, 3k kuna ga platio, skrivil se volan, sjebo se totalno, uglavnom sam ga imal za do ducana i tu se malo po sumici vozit...sad skuplja hrdju na tavanu, a i ovaj skuter kaj sad imam je FTW :D
najbolji abs je tenisica :D= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Trek i Fuji rulzzz :pray: (Već vidim kako ćete citirat Drek i Fuj rulzzzz :) )
eh, sad da mi nije na popravku poslao bi vam sliku.
ona kona je za downhill, ima takav kostur i samo jedan prednji zupčanik, te onaj mali koji srzi da lanac ne troska puno
bunny hop= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
stojiš uspravno na bajku,znači ne sjediš nego stojiš ravno kako sic ide,pedale ti moraju stajat ravno dole,lagano se nagneš na nazad prvo digneš malo prednji kotač,lagano se sagneš prema sicu pa naglo skočiš držeći obje ruke na volanu,znači lagano više prema natrag odskočiš
20min prakse pa ćeš skužit,neznam ako ima video,to me frend naučio pred nekih cca 7-8 god
a na rampi je druga priča,sa mtb ćeš manje skočit
Omg, koje ti price imas. -.- Moras i nogama raditi da bi dignuo zadnji kraj.
pa nego čime nego nogama,al prvo prednji kraj pa odskočit sa zadnjim krajem,a da bi odskočio moraš bit ravno podstavljen znači u ravnini sa pedalama,sagnut se malo i odskočit= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
a što voziš bmx ili mtb,vjerovatno bmx ? u skate parku ili ?= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
Jbg, nisam prije skužio post. Da, to je serija filmova. Ima 7 filmova i mislim da 8. izlazi/je izašao koje su baš iz serije pod nazivom New World Disorder i Earthed 3 Europe, od iste firme. Predobri skokovi i trikovi, da ne spominjem soundtrack koji posjeduje.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Hvala, to bum si pribavio, moram to imati u kolekcijici!
8. dio je vec od kad vani. Ali me nije bas previse odusevio.= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
Btw. gore u vezi bunny hopa. Ja ga nisam mogao dugo vremena nauciti, dok me jednog dana u pol sata jedan bajker naucio. Tak da ti je moj prijedlog da odes k ekipi koja zna da te nauci. Fakat nije problem :)
Btw2. i ja imam celicnu ramu cijeli bike 14kg, ali nije bed. Samo mislim da je tebe geometrija jebe.