Ma da lud sam. Rađe si kupim dagger i ownam jednog bez pomoci nage :P= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
Printable View
Ma da lud sam. Rađe si kupim dagger i ownam jednog bez pomoci nage :P= Citat =:
Evo našao sam najboljeg heroja:
http://warcraft3.judgehype.com/screensh ... d-lord.jpg
Balanar. Po noci je preimba :P= Citat =:
Izvorno postao phoenix98
znate vi ljudi da stablov ulti aktivira linkens, ali ga linkens ne zaustavi???
ffs lik je nas sadia ko budale a mi svi sa linkensom(i da povjeria san linkens pun kad je ovaj bacia ulti)
inaće magnus i škorpija kombo 2v5 svi mrtvi :D :D
Pa kad ti linkens spriječava spell od instantnog djelovanja (npr. čekić od leorica) dok na spelove koji duže traju ne djeluje (odnosno djeluje prvu milisekundu , valjda) != Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
[quote=st.frky_]Pa kad ti linkens spriječava spell od instantnog djelovanja (npr. čekić od leorica) dok na spelove koji duže traju ne djeluje (odnosno djeluje prvu milisekundu , valjda) ![/quote:39s0wjbx]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":39s0wjbx
moze bit, ali moze bit i b-u-g, ova verzija ih je puna npr. sa barathurmom iskoristin ulti na pandu, više se on ne vidi, panda ukljuci ulti(razdvoji se), barathrum sleti i udre po pandi koji se vratia u svoj početni oblik!!!! i naravno crkne
Onda igraj .37 ona je zadnja stabilna mapa :boohoo: :P I ko crkne panda ili spirit?
pa panda :( :(
to treba tuzit drustvu za zastitu zivotinja :( :(
:D
lal ^^= Citat =:
Ali Panda je najlegendarniji heroj sigurno :pray: Po riječima mislim (^^,)
ma i na djelu je on poprilično dobar
Jedino mu ne kuzim ultu: sta se desava kada npr. bacite zadnju da bi pobjegli bazu i npr. da nisu sve pande skupa ,da je jedna naprijed, jedna u sredini a jedna zaostaje za prve dvije.
I sto se dogodi kada vrijeme istece : hoce li se pande spojiti tamo gdje stoji prva, druga ii treca ili ce se pak spojiti tamo gdje je ukljucena ulta?
pande se vracaju u original po earth , fire i storm redoslijedu . znaci ako su sv e tri zive , panda ce se ozivjeti na mjestu earth pande , a ako earth umre na mjestu fire pande itd.
Baš tako. Inače ulti mu je jako dobar. Ima stun,cyclone i korisne stwari
Ma je ali ok ja kod swake pande aktiwiram neku magiju ode vrijeme.................................
koristiš tab i hotkeyse koje naravno moraš znati. i moliš se bogu da ne zalagga.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao reiki_
ali sa ultijem neš puno postić jer kad se razdvojiš neprijatelji od tebe biže ka od crnog vraga
zato i imaš stun i cyclone , te se ionako pandin ulti koristi za preživljavanje pa rijetko tko troši više od jednog skill pointa u nj . kasnije na višim levelima ti treba 100 odonsono 200 više mane a to nije korisno sa pandarenovim mana poolom.= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
[quote=reiki_]zato i imaš stun i cyclone , te se ionako pandin ulti koristi za preživljavanje pa rijetko tko troši više od jednog skill pointa u nj . kasnije na višim levelima ti treba 100 odonsono 200 više mane a to nije korisno sa pandarenovim mana poolom.[/quote:j75pqcyp]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":j75pqcyp
Yup. Ja ga korstim 90% za bježanje što je tužno
MORTRED bog bogova!! :pray:
Istina,jako je dobra. Koji joj build radite?
NETHER DRAKE - Viper...E TO JE LEGENDA :pray: :pray: :pray: kad ga imas na dovoljnom lvlu neprijatelji ti nemru zbegat...ima skillove za usporavanje i jos za dobro dealanje dammage...
onaj kardeyel kak više je meni zakon
da a jos kad spojis maelstrom,monkey i hyperstone= Citat =:
Izvorno postao revenion
da...
umm, valjda misliš kardel, dawren sniper?= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Nije toliko imba uzmem pudgea hookam rot disember i dowiđenja ^^= Citat =:
Izvorno postao revenion
jebemti pudgea, mrzim ga kao nikog :) :) al barem sam skužio da te ne može hookat ako si u blizini creepova:)= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
da, postoji šansa da hooka creepa
da,najviše znam s njim= Citat =:
Izvorno postao WEASEL