-
Re: Društvo promrzlih slušatelja glazbe - reboot!
Uff, odaziv je nekako sve manji i manji. Ni ja nisam ovaj puta napisao recenziju, i nemam valjanih razloga za to ... No dobro, idemo dalje.
Odlučio sam radi održavanja diskusije predložiti malčice izmijenjena pravila. Naime, mislim da bi bilo ok da ljudi koji nisu 3 puta napisali recenziju svejedno mogu recenzirati, jedino više uopće ne mogu predlagati albume. Ako nemate ništa protiv, to će vrijediti od sljedećeg tjedna.
Kad smo već kod toga, sljedeći predlagatelj je... beba nema zvečku!
što se pak opomena tiče, evo kako sada stvari stoje. Molim Daniju da izmijeni prvi post:
1 opomena:
beba nema zvečku
p0ky12
Dania
Outmind
System
GDra
Azer
2 opomene:
Kid A
stormcrow
Carp
hansi
3
Chupacabra
BigBongman
(s time da ako prođe prijedlog članovi koji su dobili 3. opomenu prije mogu dalje sudjelovati u recenzijama ako žele)
-
Bilo je pomalo i za očekivati da će s vremenom biti manje aktivnosti i aktivnih članova, no i dalje stanje nije kritično, dapače, draže mi je da se nakon određenog vremena broj članova koje ovo više ne interesira (ili koji jednostavno nemaju vremena) smanji, pa na kraju ostane određena skupina ljudi kojima je ovo i dalje zanimljivo i koji će i dalje biti aktivni, pa stoga niti kvalitetnih diskusija i zabave u budućnosti ne bi trebalo nedostajati, već bi toga moglo biti i više nego dosada, s obzirom da smo zadnjih tjedana u tom području svi pomalo kolektivno podbacili, što broj opomenutih članova najbolje pokazuje.
-
očekujte album sutra navečer. teško mi je naći nešto što svima neće ubiti volju za životom i što Maloki može slušati dok vozi.
edit:
ja sam za to ako ljudi s tri opomene za redom napišu recimo sedam reca za redom da im se oproste dugovi i da mogu opet predlagati.
-
Slažem se s Outmindom za 3 opomene. Da li ja sljedeći tjedan ulazim u izvlačenje za biranje albuma?
-
Ako ovaj tjedan napišeš recenziju, normalno ulaizš u bubanj za sljedeći tjedan.
-
Ok, od ovog tjedna slušam i pišem opet. :)
-
Dang, totalno sam zaboravio za ovo, a poslušao sam.
-
-
Ocemo dobit kakve linkove il moramo ko plebejci slusat na 360p-u.
Premoto sam malo i svidja mi se ,ocu doizivjet taj bas.
-
Jebe me to što nemam internet u domu već dva tjedna (tj. dođe mi na dva sata dnevno), pa ne mogu redovno slušati. :(
-
Dam, slusao sam vec album. :(
Nista onda. Slusacu onaj od prosle sedmice...
-
Pa kakve veze ima ak si slušao već, još ti je lakše napisat recenziju :)
-
-
Jedva čekam recenzije ovoga.
-
sry System </3
probaj ovo. to je začetak svih sranja
ovoga meni se čini da sam poslal svima linkove na pm. može ko potvrditi suprotno. ako niste ljeni možete na bandcampu kupit za nula dolara,al morate unijeti email pa pretpostavljam da je ljudima to tlaka...
-
Trebate kliknut na digital album za skinut. Ja uzeo za 5 dolara jer nisam židov.
Btw meni nisi poslao PP al ne trebaš.
-
izgleda da onda nitko nije dobio pp. idem to ispravit.
edit:
sad je valjda poslano svima.
-
-
-
Yesyes stiglo.
@Duke : Zasto ?:D
-
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Yesyes stiglo.
Zato jer je album jebeni noise, nekako mi se čini da većina članova DPSGRa nije naviknuta na takve zvukove pa me zanimaju reakcije :)
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Na kraju smo bezveze nabadali tonove i akorde, stvarajući buku čisto iz dosade. To je trajalo jedno pet minuta. Kad smo završili, profesor reče: "Da ste ovo svirali negdje vani, ljudi bi vas gledali kao luđake. Da ste svirali ovo u nekom kazalištu kao koncert atonalne glazbe, ti isti ljudi bi pljeskali i klimali glavama na ovo".
Nebi. Naučit ćeš kroz godine i slušanje glazbe. A možda i nećeš.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Yesyes stiglo.
Zato jer je album jebeni noise, nekako mi se čini da većina članova DPSGRa nije naviknuta na takve zvukove pa me zanimaju reakcije :)
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Na kraju smo bezveze nabadali tonove i akorde, stvarajući buku čisto iz dosade. To je trajalo jedno pet minuta. Kad smo završili, profesor reče: "Da ste ovo svirali negdje vani, ljudi bi vas gledali kao luđake. Da ste svirali ovo u nekom kazalištu kao koncert atonalne glazbe, ti isti ljudi bi pljeskali i klimali glavama na ovo".
Evo jesam znao. Ne zanima me rasprava o glazbenom sazrijevanju ni kako mi se uho nije priviknulo i slične stvari. To sve znam. Ja govorim što mi je trenutno dobro a što ne. To je moja obična recenzija i točka :(
-
Eto vratio se internet, pa se i ja vraćam u ovaj krug, vidim da mi je beba poslao link već :D
-
Oops, zanemari ovu 3. opomenu bongo, zaboravio sam da si se na vrijeme ispričao.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Je, i dugogodišnji alkoholičari počnu uzimati domaće bijelo vino kao nešto što valja :P
-
Meni je to nes ko Moderna umjetnost,ili ti se svidja ili ti je cisto smece bez glave i repa.
-
Faking faq, nemrem recenzirati ovaj album jer ga nisam ni poslušao jer nemam vremena! Radim po čitave dane i tako vjerovatno do ćetvrtka! Neznam ni hoću li sljedeći recenzirati! Soz!!
-
Nema problema, primljeno na znanje na vrijeme.
-
Jezzzus faking krist, Četvrtka!!! Da se ispravim!!
-
upo u guvna, vjerovatno necu moc pisat
necu sad u detalje al gadno je, kad budem mogao javim se