smrdljivenoge
Printable View
smrdljivenoge
Tools-> Options-> Games-> Ideš na Not Installed i odabereš igru koju imaš a X-fire nije našao-> Menual Setup-> Browse-> Nađeš game .exe-> OK.= Citat =:
Izvorno postao Wolf Burn
That's it. :wink:
E,pa da,ali tamo mi kaže da je Diablo 2 instaliran,no svejedno go ne mogu vidjeti pod server list.
Mislim da nema D2 server list. :?
Meni isto nije pisalo.
Heh,a šta je to? I kako da to popravim?
Neznam lega :s
Kak se na tom xfire-u računaju sat,baš sad gledam svoj profil,pišecod 4 -20hours,odem,pogledam u igri,kad ono 5 i nešto sitno sati.
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
jesi igrao na pamu,promodu?
Što je to?
moj XF je nofak14
ko oče nek mi se javi
user: croodark91
nick: cro_dark91
Jbt kako ti imas tolko malo hrs u cod4, mislim jasno mi je , ali ........ u cod 4 minimum 50hrs!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Pa kad sam tek počeo i malo igram.
Kaj bi svi trebali čim se regaju imat minimum 50 sati neke igre? :thumbs1:
Brico 93
Trebam pomoc oko s.t.a.l.k.e.r-a,oko onlinea...Daj mi se javite na x-fire...I have cookies xD...
Pod hitno me zanima,jel moguće blockat nekoga na xfire-u ili jel postoji kakav dodatak za xfire da mogu nekoga blockat,neprestano me svi zajebavaju i trebao bi blockat jedno 5 ljudi.
Ja cu poludit,razmišljam o tome da deinstaliram xfire,stalno me zajebavaju neki retardirani maloumni kreteni,a nemogu ih blockat.Kakvih idiota ima.
moš blokat sam se nemrem točno sjetit kak to ide, uglavnom deletaš dotičnog iz friends liste, i ak te opet add-a moš ga ignorirat za vijeke vjekova, a ak je sa friendsoffriendsoffriends... zgasi ih u opcijama
mozes blokat....otovri prozor za razgovor s njim prvo...onda ga makni iz frendova..al ostavi prozor onaj upaljen...i onda na tom prozoru klikni na OPTIONS i tam nadjes BLOCK THIS USER...blokas ga i nema vise...
nisu mi u friends listi,kako da ih onda blockam.= Citat =:
Izvorno postao Čux
super..ak nisu na listi prijatelja onda su u listi prijatelja od prijatelja...(friends of friends)....
nadjes tog kog oces blokat...2 put kliknes (otvoris prozor za razgovor)... kad se prozorcic za chat otvori kliknes na njemu na OPTIONS i tamo ti lijepo pise BLOCK THIS USER
@čux...pitanje...kak si slozio s iovaj potpis...meni nece kao kaj vidis...
Novo:
Username: p5et0
Nickname: =[-X-Treme]=Pseto v3.0
sn4zni
mronki
Svi ljudi iz Istre nek mi se jave na pula90, naravno, ako želite : )
Je zna ko zašto mi neće uzimat screenshotove u Urban Terroru?
kako nece? pogledaj na xfire forum jel ta igra ima taj feature :)
Podržava, Psetu radi
Odlucih i ja napravit Xfire account...ako radi niceg drugog,onda radi evidencije,koliko vremena provedem za igrama...
nick: 6laurun6