da, ali Wizard je zelio reci da je Cassano vrhunski asistirao, sto i je. :)
fino se oslobodio dvojice fintom, i savrseno nabacio.
yep.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ako ostanemo na ovoj razini prvi smo u skupini za kvalifikacije na SP.
Printable View
da, ali Wizard je zelio reci da je Cassano vrhunski asistirao, sto i je. :)
fino se oslobodio dvojice fintom, i savrseno nabacio.
yep.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ako ostanemo na ovoj razini prvi smo u skupini za kvalifikacije na SP.
Ma Štimac će vrhunski posložiti ekipu, nemamo se što brinuti. :P
nevolim ga nikako.
;(
Barem nece vise biti komentator...
Istina, ali će biti više Zajeca pa nismo baš na nekom dobitku.
zacarani krug ;(
čeči bogdan!
Al kako je to dominacija ako ne stvaraju prave šanse, šta bi sad tribale ekipe igrat otvoreno protiv njih i ubiti sami sebe, normalno da ćeš se povući protiv španjolaca kad imaju taki vezni red da u svakom trenutku ti mogu izbacit obranu.
Al njihov je problem što se nisu uspjeli prilagoditi baš na to da se ekipe sad znaju branit protiv njih dobro, i ostaju bez pravih prigoda na utakmici. Nemaju šuta iz vana, ne znam jel im zabranjeno il koji je problem, a i kad uspiju probit obrambeni zid većinom iskompliciraju situaciju, možda zato šta su svi vezni.
Njihov način im je očito dobar, bar što se rezultata tiče, njihova ekipa je jedna od najjačih ikad, ali tvrditi da dominiraju toliko je po meni pogrešno, jer meni dominacija povlači to da stvaraju šanse i zabijaju golove, a ne da se parkiraju isprid protivničkog šesnesterca i dodaju ka na treningu.
Al iopet ja volim ne volit Barcelonu i Španjolce pa koliko god bilo subjektivnosti s druge strane, toliko ima možda i od mene u drugom smjeru, al najiskrenije nije mi to toliko važno, al volia bi da ih dobiju talijani.
Kao i uvijek u nogometu smećari su prošli u finale.
Najbolja i najdominantnija generacija u povijesti, nema se tu šta više reći.
Grozno finale.
Furija je bila genijalna, ali Talijani su mogli bokte i sjesti na pod i češati se po anusima, razina uzbudljivosti bi bila na istom nivou. Fuckin hairstylists.
Ja sam navijao za to da neko crkne na terenu.
Barem bi bilo interesantno. Jebote, najdosadnija utakmica na cijelom prvenstvu - finale! :(
4-0 utakmica vam dosadna. wat
Nogometni elitisti, ovo ono.
Nakon ove utakmice pitam se tko će na SP-u uopće moći parirati tim Španjolcima. Prošli put se Nizozemska dosta dobro držala, ali nakon ovog EURA, ne znam baš...
švabe, a mogao bi i portugal, zadnje 3 tekme su se dobro držali protiv španjolaca. a ko zna i kakvi će brazil i argentina bit
Pa na kraju smo mi još i najbolje držali protiv Španjolske.
Pa crkli su Talijani.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Jedino Argentini zbog Messija i donekle Nijemcima dajem šanse da naprave nešto u Brazilu protiv Španjolaca.
Ma ne znan, mislim da brazil i argentina nistu trenutno na razini europskih reprezentacija, al pokazat će vrime valjda. Al talijani očito mogu parirat španjolcima, al s Pirlom, a hoće li još biti na ovoj razini za dvije godine je pitanje. Svakakom su Njemci tu, možda i Portugalci, al ono još je to daleko.
Uglavnom dobro finale, bar do 60', kad su ostali s 10 igrača talijani to je već bilo gotovo i bilo je samo pitanje koliko će još golova primit, stvarno šteta jer nisu to zaslužili, al jebiga. Španjolci odigrali kako se od njih očekuje, iako su i talijani igrali na razini, možda i bolje, španjolci su zabili 2 gola, a talijani ni jedan, puno tu hvale ide Casillasu svakako.
Šta je najvažnije bila je dobra utakmica i svakako vrijedna finala, samo šteta je šta talijani nisu imali sreće s ozljedama jer bi utakmica bilo još interesantnija, al to je nogomet.
dajte molim vas.
dosadna tekma?
pa kako to mozete uopce reci.
tekma je bila odlicna sve do onog trenutka kad se Motta ozlijedio.
Inače, Iniesta proglašen najboljim igračem turnira. Zasluženo, može se reći. Po meni je nadmašio Zidanea, a ostalo mu je još 5 ili 6 godina karijere.
btw,
mislim da se mora cekat smjena generacija u Spanjolskoj da drugi pocnu osvajati titule. :)
Jel bilo ijedne sekunde utakmice kad nije bilo očito da će Španjolska silovati svih 11 reprezentativaca Italije na terenu? :D= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Početak je još valjao, ali preostalih 70 minuta je bilo čisto iživljavanje nad hrpom nepokretnih, letargičnih Talijana koji su, pretpostavljam, nakon popodneva u frizerskom salonu i obilne večere od špageta jednostavno odustali od svega.
Bilo je zabavano gledati kako se Španjolska doslovno zajebava s njima kad su u drugom poluvremenu počeli na golove pucati petama i ne gledajući uopće gdje pucaju, samo zato što mogu bez ikakvog straha to raditi :D
Ali, jebemu, zar je to utakmica dostojna finala? Ne bi rekao.
Utakmica je bila jednosmjerna, pogotovo nakon ozljede Motte...al teško da je bila dosadna, bar meni tekma s 4 pogotka + još dosta prilika nije dosadna, al kako kome...možemo se složiti da nije bila napeta...
Al Torres je 'zlatna kopačka' prvenstva, a nije odigrao ni dvije utakmice :D 8)
?= Citat =:
Izvorno postao Aerial
dosadno nije bilo. :)
(do Mottine ozlijede kao sto sam i rekao)
ali da, posto su finale moglo je to biti bolje.
Ne bude zabune, Bull je rekao da je dosadna, ne ja :D
Ja sam samo reko da je utakmica grozna kao finale, što jest. Bila je zabavna na trenutke, ali, kažem, nije nešto što bi se trebalo događati u finalu.
Pretpostavljam da će Balotelli sad izumrijeti kao meme :P
Očito se vi ne sjećate drugih finala. Finala su obično govna od utakmica di se nijedna ekipa ne usudi ništa napraviti i puca se na gol 3 puta u utakmici, a rezultat bude nešto tipa 1-0
Istina, ovo je bila iznimno zabavna tekma u usporedbi s tipičnim finalima.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>